Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠéf Alfy Romeo promluvil o nových sporťácích, ještě si na ně ale počkáme
38 komentářů
Ronault.
... než si Alfa upevní pozici, nebudou sportovní auta existovat...
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Píšu o sportovních autech, ne elektro autech
Ta ale sedla! 😒] 😒] 😒] :yes:
Amaterasu
Ty fakt nevis o cem mluvis nebo nechces vedet?
Elektro mozna spalovacim autum ujede.
Jednou.
A rovne.
To nema se sportovnim autem spolecneho zhola nic.
Elektro mozna spalovacim autum ujede.
Jednou.
A rovne.
To nema se sportovnim autem spolecneho zhola nic.
Já jsem Tesle ujel, ano první reakci na plyn měl ten šašek větší, když nechtěl uhnout z levého pruhu a já na něj zablikal, jenže pak na velkém kruhovém objezdu u dálničního najezdu s jeho váhou neměl koule i s těžištěm nízko no a pak to vzdal, když jsi uvědomil, že když pojede 200+ dlouho, nedojede do cíle s baterkou 😒]
Nicméně sportovní auto a především Italské sportovní auto není jen o rychlosti, rychlý je i TGV, ale sportovní svezení to není, sportovní auto a auto pro radost je o zvuku, kdy se při přidání plynu zježí chlupy po celém těle, o ždímání výkonu z motoru, o cizelování meziplynů a charakternímu odplivnutí do výfuku u nich, o vůni spáleného benzínu, o sálajícím horkém vzduchu nad výdechy chlazení motoru, s zápachu spálených brzdových destiček při sjezdu z Grossglockneru... Kdo tohle nezažil nebo o tom nesní, nemá na tomhle webu co hledat...
Nicméně sportovní auto a především Italské sportovní auto není jen o rychlosti, rychlý je i TGV, ale sportovní svezení to není, sportovní auto a auto pro radost je o zvuku, kdy se při přidání plynu zježí chlupy po celém těle, o ždímání výkonu z motoru, o cizelování meziplynů a charakternímu odplivnutí do výfuku u nich, o vůni spáleného benzínu, o sálajícím horkém vzduchu nad výdechy chlazení motoru, s zápachu spálených brzdových destiček při sjezdu z Grossglockneru... Kdo tohle nezažil nebo o tom nesní, nemá na tomhle webu co hledat...
V EU ne. 😒 :no:
Amaterasu
Auta chci hlavně normálně použitelná a poskytující rados z jejich řízení. Takže ne debilní zkratomobily. Jinak pokud by tě to zajímalo, tak mobil mám dávno v chytrém provedení, ale obábám se, aby progresivisté v budoucnu nechtěli digitalizaci zneužít k zotročení běžného obyvatelstva.
Amaterasu
Valis tady tezkou demagogii.
EU predvadi divy udatenstvi a pacha ekonomickou sebevrazdu v primem prenosu.
A zdaleka se nejedna jen o auta.
Akorat ze nam jsou ta auta proste nejbliz.
EU predvadi divy udatenstvi a pacha ekonomickou sebevrazdu v primem prenosu.
A zdaleka se nejedna jen o auta.
Akorat ze nam jsou ta auta proste nejbliz.
Mr.Murphy
.... Alfa si těžko bude budovat nějakou pozici, když bude dělat auta +/- stejná jako ostatní. Tonale možná bude dobrý, ale nějaký "must-have" faktor tam bohužel hledám marně. Naopak u těch různých sporťáků by lidi myslím utratili dost slušné prachy za to, že můžou mít krásnou Alfu.... u specialit lidi mozek vypínají, u běžných crossoverů to nefunguje....
Za mě je prostě alibismus říkat "nejdříve musíme prodávat hodně obyčejných aut, abychom pak mohli prodávat emoční produkty".... Podle mě je to přesně naopak - napumpujte lidi emocema z vyhraněných, byť nízkoobjemových aut, a pak si někdo koupí i ten crossover....
Jinak velmi škodolibě čekám na ten den, kdy Alfa představí "elektrickou 8C".... (ono to "C" totiž znamená "cilindro", tedy válec) 😒]
Za mě je prostě alibismus říkat "nejdříve musíme prodávat hodně obyčejných aut, abychom pak mohli prodávat emoční produkty".... Podle mě je to přesně naopak - napumpujte lidi emocema z vyhraněných, byť nízkoobjemových aut, a pak si někdo koupí i ten crossover....
Jinak velmi škodolibě čekám na ten den, kdy Alfa představí "elektrickou 8C".... (ono to "C" totiž znamená "cilindro", tedy válec) 😒]
3_diamanty
Uz davno nie su na programe dna ... ale tonale by konecne mohlo fungovat... uz tu malo byt davno
Amaterasu
Já Prvni_1
At nerika nic, a dela co umi.
Tonale se mi docela libi, ale nekoupim si ho.
Na to, aby me zlakalo k jinak neoblibene kategorii SUV proste nestaci.
Co tam mate dal?
Tonale se mi docela libi, ale nekoupim si ho.
Na to, aby me zlakalo k jinak neoblibene kategorii SUV proste nestaci.
Co tam mate dal?
VDC
Ale snad se jím podaří nějak ukecat autíčkáře, že to není jenom pozlátko ale i držák
Je to porad jen tvoje stanovisko.