Ekonomika
Redakce, diky moc za automaticky prehravana videa. Nejde elektrika kvuli vichrici, nejde WiFi, chci si aspon v klidu precist clanek. A ziram jak mi najednou hreje mobil. Pochopitelne, kousek mimo viditelnou oblast se vesele prehrava video 😞
zatímco moje.auto.cz opakovaně nejede ani ve firefoxu, ani v Edge.
A stejný výpadky mělo i minulý týden. 😄
A stejný výpadky mělo i minulý týden. 😄
https😐/www.auto.cz/diskuse/84006/1#…
Nevidim duvod (resp. mozna to nejde, ale ja nevim proc) proc neobjednat Teslu v Nemecku misto v Cechach.
Rozdil radove ve stovkach tisic za to stoji.
Jen vůl by si v ČR koupil základní TM3, když v Německu je za podobné peníze Performance..
To nastává ta správná sranda 😄 😄 😄 A může to být klidně evropská značka, koupená jako nová v EU.
Nemluvě o veteránech , který jdou přihlásit na bílé. Tam bývá ta sranda největší.
Ale Zkus si přihlásit na bílé DeTomaso koupené jako nové v Holandsku, s holandským TP. Tam nic není, Dekra na to nic nemá a výrobce dnes už neexistuje 😄
Auto má legálně právo být na bílých, protože bylo koupené v EU jako nové, vyrobeno pro EU trh, jenže k tomu nikdo nic nemá....nakonec tě pošlou na zkušebnu za 50 litrů.....takže si to většina lidí dá radši na veteránské RZ
A u těch, kde výrobce existuje vyplázneš za výpis z archivů třeba 20 litrů.
Edit: na mbenzínu z 13.10.2021 mají ještě staré ceny https😐/www.mbenzin.cz/…-Kajov-196/19703
Osobně se mi více líbí Matěj Horňák - příjde mi, že se autum věnuje více, kamarád jeho služby využil a maximální spokojenost a odradil ho od asi 3 pastí na peníze, ale zase nejezdí tolik do Německa.
Sám při dalším nákupu auta bych možná někoho takového oslovil, když si nevyberu sám, tak by mne zajímal názor - kohokoliv. Díky 😊
On to má víc jako show, vozí hlavně auta od D3 + nějaké to volvo nebo japonce, o ostatním toho moc neví, kdolikrát se i ptá na názor lidí nebo ve videu povídá že tam něco viděl, ale neví co to je (naposled ten kabriolet což byl Cadillac Allante).
Ale určitě pozná jestli to bylo bouraný, jestli jde motor a takový ty základní věci. On dělá jen auta z Německa no, zatímco jiní dělaj bud víc zemí nebo klidně prověří i auta v čr.
A zřejmě asi ani nějak masivně nevozí, 8 kousků v lednu mělo třeba i Bentley 😄
Holt pořád ta propaganda, kterou tu děláte nefunguje 😄 😄