Novinky
jak se ukazuje, tak Korea u EV utíká Evropě.
Hyundai, Kia nabídne i u levnějších aut 800V.
Hyundai, Kia nabídne i u levnějších aut 800V.
. . . ty davy zákazníků dosavadních Mégane, které se prodávaly většinou do 0,5mio, jak utíkají pro tento elektrický zázrak s malým kufrem (oproti kombíkům), ale za cenu (minimálně) dvojnásobnou.
Buď u Renaultu ví něco, co já ne nebo se nemuseli namáhat s vývojem.
Buď u Renaultu ví něco, co já ne nebo se nemuseli namáhat s vývojem.
No vidíš, třeba mají zájem k o nové zákazníky, já třeba o tomto vážně uvažuju. 😉
Ale jo, já Ti to neberu. Mi třeba tohle auto přijde designově povedené. Ale nějak si nedovedu představit, že nahradí Mégane. Ten vnímám jako rodinné auto (kombi, sedan) na spíše spodním okraji mainstreamu. Tohle s kufrem 390l rodinné auto není a cenovka lepších verzí 1mio+ taky prodejům neprospěje.
Ale třeba se pletu a čeká nás krásný bez(lokálně)emisní elektrický svět. 😄
Ale třeba se pletu a čeká nás krásný bez(lokálně)emisní elektrický svět. 😄
Trošku mimo dávať Renault na spodný okraj mainstreamu
Radsi si koupis Megana za milion nez za 500 tis jo? A co by te k tomu motivovalo pane bychari?
Hamuna ma koukam dovolenou, tak to napisu za neho 😁
Myslis si ze si = chytrejsi nez vsichni z akademie ved? Proc chces vsechno = postaru kdyz je jasny ze ropa nam za chvili dojde 😁 Rikala to pani ucitelka ve 2. Tride = ta vi vsechno nejlip 😁
Myslis si ze si = chytrejsi nez vsichni z akademie ved? Proc chces vsechno = postaru kdyz je jasny ze ropa nam za chvili dojde 😁 Rikala to pani ucitelka ve 2. Tride = ta vi vsechno nejlip 😁
Vypadá to, že časy obludností typu Peugeot 1007 nebo Renault Kaďák pomalu a jistě končí, a francouzi opět začínají vyrábět designově parádní auta. Tohohle Megoše nebo třeba 308/508SW (nejlépe 508 SW PSE) bych si v garáži absolutně dokázal představit...
A jsi připraven za to zaplatit, bychaři? :-!
zacinaju mat rovnaky zakladny profil a su teda rovnako hnusne.
s EV prichadza doba hnusnych aut. Doteraz boli hnusne len X6 a jej ekvivalenty + cinske kopie europskej produkcie.
s EV prichadza doba hnusnych aut. Doteraz boli hnusne len X6 a jej ekvivalenty + cinske kopie europskej produkcie.
jsi si jist, že přispíváš v diskuzi elektrický megane? Tohle je francouszká dizajnová škola, žádný německý studený čumáky.
Musím tě dnes pochválit, dnes ses dokázal po dlouhé vyjádřit tak, že text dává smysl. Akorát design je jen unielektro crossover.
joo mám dobrou náladu z počasí a hustýho provozu, dokázal jsem dnes dojet za 2,5l/100km.
Ale to jsi jel z kopce 😄
Tuhle jsem jel svym autem, rok vyroby 2008, najeto neco pres 200 tisic km, vzdalenost asi 80 km se spotrebou benzinu 3.1.
Jako nove stalo 199.900,-, a to jsem ho koupil na leasing 5 let, bez navyseni.
😄
Jako nove stalo 199.900,-, a to jsem ho koupil na leasing 5 let, bez navyseni.
😄
Přehodnocením složení NMC (Ni-Mg-Co) s více Ni a míň Co docílil 0,6 kWh/kg. Tato hodnota už se patrně blíží teoretické možnosti hmotnostní hustoty Li-Ion. I to jen dokazuje utopickou nesmyslnost čistě elektrického pohonu. Benzín-nafta mají cca 12 kWh/kg - o hustotě na litr ani nemluvě.
Hornické řemeslo nezahyne. Místo uhlí budou kutat😒br />
fosfor, nikl, měď, fluor, lithium, mangan, vzácné kovy, síru, molybden a mnoho dalších
a kutání se přesune daleko od lidí, do Afriky, Austrálie, Chile a do Krušných hor 😲
aby nebolelo srdíčko "ekologů", co oči nevidí, srdce nebolí ..........
a kutání se přesune daleko od lidí, do Afriky, Austrálie, Chile a do Krušných hor 😲
aby nebolelo srdíčko "ekologů", co oči nevidí, srdce nebolí ..........
I kdyby sem spadlo blilon tun elektrošrotu z vesmíru na recyklace, tak pořád ti kluci ekologičtí nějak nevymysleli, odkud sem spadne ta vyrobená elektřina. Prý je budoucnost české i německé energetiky zajištěna tím, že budeme elektřinu dovážet. Možná už skutečně Paroubek s těma marťanama jednal 😒] 😒]
Budeme ten krásně nafouknutý marketingový dojezd dělit dvěma a ve finále budeme rádi, že dojedeme alespoň na 150km vzdálenou chalupu 😒]
no mět 150km daleko chalupu, tak asi ten dotyčný to nemá v hlavě v pořádku a tedy autům nemůže rozumět, natož elektrovozům.
Jediný logický krok dnes je nepořizovat tenhle elektrošrot na 4 kolech :-!
Reálných zimních 230 až 240 km je zkrátka ubohost nad ubohost. Dá se říct, že to je 2x tak drahé a ani ne třetinový dojezd jako normální auto. Tedy vlastně víc než 6x horší než obyčejný Mégane co se ještě před pár lety prodával za 350 papírů...
Zkrátka důkaz katastrofální politiky EU :-!
Reálných zimních 230 až 240 km je zkrátka ubohost nad ubohost. Dá se říct, že to je 2x tak drahé a ani ne třetinový dojezd jako normální auto. Tedy vlastně víc než 6x horší než obyčejný Mégane co se ještě před pár lety prodával za 350 papírů...
Zkrátka důkaz katastrofální politiky EU :-!
"Reálných zimních 230 až 240 km" a to ještě musíš vynechat dálnici, jinak budeš ještě tak o 80km kratší. Nemluvě o tom, že nesmí moc mrznout a nesmíš parkovat přes noc před cestou venku na ulci, tak jak obvykle auta ve městech bývají parkována...
Ved pojde pomaly. Minule som siel dialnicu 80kou a len par aut ma obehlo, a to som ich dobehol na konci v meste 😄 Kto jazdi bezne viac, ako 230 km denne? Vraj europsky priemer je okolo 50 km.
Průměrné IQ je 100. A přesto v poslanecké sněmovně na průměr dosáhne možná tak Tomyo 😁 😁
Děláš si srandu? Jako že vjedu na dálnici, kde můžu jet nejvyšší povolenou rychlostí 130kmh (v realitě levý pruh 150kmh), abych se tam táhnul 80kmh? Hmmm to opravdu dává smysl 😉
Tak určitě. Na průměr sere pes, 300 km denně občas jedu a ne, nepotřebuji pauzu na kafe.
Tolko obcas jazdim aj ja, ale kedze je to obcas, tak nabijem. Aj mobil vydrzi cely den, ale ked si obcas zahram, alebo sedim za nim cely den, tak si ho na chvilu dam nabit. Vobec to nepotrebujem, ale co narobim?
Koupím si spalovák za poloviční cenu a jsem doma o půl hodiny dřív.
...a spalováky ti byyrokratičtí blbové drbají za to, že uvádějí nepravdivou spotřebu... Tady vlastně automobilky vyloženě lžou. Ale je to přece ekologické že...
Tak to aby si vlada prichystala dukaty na zachranu. V 2019 renault predal 1,1mil aut v eu, 2021 680tisic. Novy megan sa bude predavat po kusoch, za tri roky klesnu predaje o polovicu. To si moze renault kopat hrob
Vypadá velmi dobře a tím to končí. S klasickým motorem a normální cenou by to byl dobře prodejný model. Takto se v první vlně "prodá" jen pár tisíc kusů, než se naplní sklady prodejců, zásoba novinářských aut a pak to budou jen jednotky prodejů "uvědomělým" zákazníkům, kteří zachrání celou planetu.
Chtělo by to připojit třeba ještě fotky vítězného oblouku a Eiffelovky - také francouzské.
Nebo portret Belmonda.