VW chce něco koupit za miliardy co využije za 25 let 😲
Ja Prvni 123
1
A nebyls to Ty, kdo mi říkal, že VW nechce koupit firmu, ale "jen" spoplupracovat s čínskou firmou?
Už to by byl nesmysl, ale koupit něco za miliardy, co mu stejně vyvlastní, to fakt může jen Němec.
Xylo
0
Rozporoval jsem, že Němec se chystá koupit čínskou firmu. Možná jsem ti špatně rozuměl, ale nedovedu si představit, že by VW koupil Huawei. Chápu ten obchod tak, že jde o knowhow a možná spojený podnik, protože v tom anglicky psaném článku byla zmínka o výměně/sdílení pro obě firmy. Naopak jsem tam neviděl "statement", že tyhle technologie se plánují využívat za 25 let 😁
Já Prvni_1
1
Chce koupit jeji divizi... tedy cinskou firmu.
Xylo
0
Dobře, nehádám se. 😉
Tady v originálním článku (mám přístup jen na titulek a popisek) píšou: VW und Huawei verhandeln Milliardendeal in China. Volkswagen verspricht "unkonventionelle Lösungen" für seinen neuen Problemmarkt China. Vielleicht hilft die Übernahme einer Huawei-Tochter. Die Gespräche laufen. Takže jedná se o převzetí dceřiné firmy :yes: za účelem netradičního řešení pro jeho (VW) nový problematický (?) čínský trh. Píšou - "Možná pomůže převzetí dceřiné firmy Huaweie".
Plautus
0
A čo mu vyvlastnia? Know-how?
Pozor, Nemci sú v tomto kur\/y, hrajú sa na sankcie a podobné veci, akože stoja na strane “vyspelého západu”, ale nebránia sa sami čulo obchodovať so sankcionovanými.
Xylo
0
Němci vždycky stojí na své straně, ale bohužel jim do toho občas kecají amíci nebo frantíci, zbytek Evropy jde za nima 😉
Plautus
0
Amíci určite - základne robia svoje, na Frantíkov podľa mňa príliš nedajú, zato zbytkom Európy hýbu, to bezpochyby...ale súhlas, hrajú svoje hry pod (nie vždy dôsledným) dozorom veľkého strýka...
Emel
1
Zase víš co... za 1-9/2021 měl VW zisk 14 miliard Eur... takže utratit za něco "miliardy" je jako když ty za něco utratíš měsíční mzdu nebo dvě... není to životní rozhodnutí.
Xylo
0
Je mi jasné, že peněz mají dost a vlivu také. Jenom si nemyslím, že vozy s autonomním řízením jsou budoucnost vzdálená 25 let.
Emel
1
Do 25 let se dočká rozšířeného autonomního řízení - je otázka, co tou větou je myšlené. Jako třeba že běžná spotřebková auta budou schopná řídit úplně sama...
Xylo
0
Já si myslím, že to tam někdo přidal aby neděsil lidi/zákazníky, kteří si myslí, že je to hodně vzdálená budoucnost. Prostě je potřeba udržet iluzi, že Passat a Tiguan jsou nejlepší auta na světě a všude jsou z nich všichni po...aní a nikdy to jinak nebude 😁
Já to četl tady - https😐/interestingengineering.com/…wei-self-driving a tam je jediný odkaz na 25 - "And it wants to produce 1.5 million electric vehicles by 2025".
Emel
1
Už nějakou dobu je jasný, že autonomní jízdu brzdí (minimálně) stejně jako technika legislativa.
Passat a Tiguan jsou střední třída mainstreamovýho výrobce... to je asi všem celkem jasný.
Xylo
0
Legislativa určitě, ale už jsou tu první vlaštovky i v Německu (pro Daimler) - https😐/www.auto.cz/…u-zelenou-141945 . Je samozřejmě jednodušší vyrábět to co v minulosti zažilo takový úspěch, ale není to zárukou budoucích zisků (a akceptace dozorčí radou).
Emel
1
No však se dost otevřeně mluví o tom, že nastávající generace Passatu bude poslední...
Honda v Japonsku má povolení na level 4. Ale není mi jasné... když to Mercedesu povolí v Německu a on způsobí nehodu ve Francii třeba... no nic, to by bylo na dlouho 😄
Xylo
0
Asi pořád platí to, že v USA bývá vše o dva roky dříve.
Já Prvni_1
1
Takze tam bude i konec sveta o dva roky drive?
😄
Xylo
0
Konec světa asi bude globální záležitost, ale spíše půjde o konec lidské civilizace, protože nás určitě na planetě něco nahradí 😉
Emel
1
No tady to ale zrovna neplatí, nejvíc napřed je JPN.
Xylo
0
O tom nic nevím, ale je to zajímavá informace. Mám spíše pocit, že nejdále jsou Google (Waymo), Amazon (Zoox) a samozřejmě Tesla. Mluví se o Apple, Hyundai a teď už trochu i o stávajících firmách (německých).
Pockej, ale elktricka auta jeste neznamenaji automaticky ze budou s autonomnim rizenim.
V tom clanku se pise, ze chteji zvysit svou "capabilitu" nabizet autonomni rizeni, a krome toho prodavat 1.5 milionu elektrickych aut.
Nevim teda komu, ale to uz je jejich problem.
Xylo
0
Už hodně dlouho mluví někteří mediálně viditelní lidé (jako třeba Musk) o tom, že elektromobilita je jen mezistupeň k plně autonomním autům. Pokud budou autonomní auta, tak určitě nebudou poháněny spalovacím motorem. Předpoklad samozřejmě je, že plněautonomní auta nebudou v soukromém vlastnictví, takže o jejich nabíjení, servis a případné škody z jejich provozu se bude starat provozovatel.
Já Prvni_1
1
To je sice pravda.
Ale je fajn vedet, ze jako kupec VW prispivam na koupeni cinske firmy...
😄
Emel
1
Určitě jsem v pohodě se světem, ve kterém evropská firma kupuje čínskou firmu. Obávám se, že trend bude spíš opačný.
Já Prvni_1
0
Mels nekdy neco spolecneho s Cinou?
Maji zpusob mysleni jako nasi cikani: kradez dusevniho vlastnictvi neni kradez, a zlocin na ne-cinanovi neni zlocin.
Podvod je statem podporovany "podnikatelsky model" .
Emel
0
Pokud nepočítáš čínskej mobil nebo dron, tak neměl. Co tím chceš říct?
Že jim servírujeme naše know-how je smutný, ale koupit si čínskou firmu a převzít její high-tech znalosti a lidi je pořád něco, co v principu podporuju... a jak říkám, vadí mi spíš https😐/www.e15.cz/…-biliony-1335979
PS: Věřím, že takový Huawei nebo DJI mají i dost vlastního vývoje... a další, BYD, ...
Už to by byl nesmysl, ale koupit něco za miliardy, co mu stejně vyvlastní, to fakt může jen Němec.
Tady v originálním článku (mám přístup jen na titulek a popisek) píšou: VW und Huawei verhandeln Milliardendeal in China. Volkswagen verspricht "unkonventionelle Lösungen" für seinen neuen Problemmarkt China. Vielleicht hilft die Übernahme einer Huawei-Tochter. Die Gespräche laufen. Takže jedná se o převzetí dceřiné firmy :yes: za účelem netradičního řešení pro jeho (VW) nový problematický (?) čínský trh. Píšou - "Možná pomůže převzetí dceřiné firmy Huaweie".
Pozor, Nemci sú v tomto kur\/y, hrajú sa na sankcie a podobné veci, akože stoja na strane “vyspelého západu”, ale nebránia sa sami čulo obchodovať so sankcionovanými.
Já to četl tady - https😐/interestingengineering.com/…wei-self-driving a tam je jediný odkaz na 25 - "And it wants to produce 1.5 million electric vehicles by 2025".
Passat a Tiguan jsou střední třída mainstreamovýho výrobce... to je asi všem celkem jasný.
Honda v Japonsku má povolení na level 4. Ale není mi jasné... když to Mercedesu povolí v Německu a on způsobí nehodu ve Francii třeba... no nic, to by bylo na dlouho 😄
😄
V tom clanku se pise, ze chteji zvysit svou "capabilitu" nabizet autonomni rizeni, a krome toho prodavat 1.5 milionu elektrickych aut.
Nevim teda komu, ale to uz je jejich problem.
Ale je fajn vedet, ze jako kupec VW prispivam na koupeni cinske firmy...
😄
Maji zpusob mysleni jako nasi cikani: kradez dusevniho vlastnictvi neni kradez, a zlocin na ne-cinanovi neni zlocin.
Podvod je statem podporovany "podnikatelsky model" .
Že jim servírujeme naše know-how je smutný, ale koupit si čínskou firmu a převzít její high-tech znalosti a lidi je pořád něco, co v principu podporuju... a jak říkám, vadí mi spíš https😐/www.e15.cz/…-biliony-1335979
PS: Věřím, že takový Huawei nebo DJI mají i dost vlastního vývoje... a další, BYD, ...