Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Stellantis prý rozesílá zaměstnancům tipy, jak si najít jinou práci

10 komentářů

Amaterasu
Proč sem dorazil až teď?

Jinak auta s přechodem na NE na ropu čeká to co všechno od 1. průmyslové (a asi i předtím😉 zjednodušení výroby = na stejnou věc je potřeba (o hodně) MÉNĚ LIDÍ

v číně to už pochopili a i při svém NADpočtu obyvatel jsou v robotizaci DÁL než MY (no i proto https😐/www.ceskenoviny.cz/…konomiky/2086014
Já Prvni_1
Twl, kdo Ty jses, ze tady jses uplne porad... a neunavne siris tu svoji propagandu.
Amaterasu
jsem (nezničitelný) program = s úkolem šířit fakta a pravdu (což se DOST lidem NElíbí :-!

co KONKRÉTNĚ tobě? co máš za PROPAGANDU? 😲
PowerHouse
Jde o produktivitu jakou má Tesla.
Podobnou produktivitu dnes umí i ti Číňani, Taiwanci, Vietnamci, Indové, ... . I další Asijci šlapou do robotizace.
Amaterasu
no JÁ SOUHLASím 😄
PowerHouse
Ještě když navázali spolupráci s Foxconnem. 50/50 v infotainmentu a v e-pohonu.

Ve Stellantisu bude zapotřebí polovina lidí.
Amaterasu
Jj na stejnou práci (daleko) menší počet lidí = to se (těch co se to týká NEGATIVNĚ = už TĚ NEPOTŘEBUJU) NElíbí už od https😐/edu.ceskatelevize.cz/…myslova-revoluce
WinDiesel
Oslavuješ fakt že desítky tisíc lidí přijdou o dobře placenou práci? :no: :no: :no:
Amaterasu
viz úvodní příspěvek = to vadilo těm co se jich to týká odVŽDY

a přes tvůj divný příspěvek = bylo to SPRÁVNĚ už tehdy (jak ses učil ve škole) a je to správně dnes = je to evoluce k vyšší efektivitě to nás provází furt (to se učí ve škole kam si možná už nechodil). jak tu vysvětloval Vávra KDYŽ uděláš to co ty = ostatní tě předběhnou

a třeba nás v robotizaci předběhla už i (na nedostatek lidí fakt netrpící) Čína
NELZE na to koukat jako na to koukáš ty = to je cesta do pekel (z tý školy asi znáš i Nerudovo KDO CHVÍLI STÁL JIŽ STOJÍ OPODÁL = a to bylo hodně dáávno 😉
traveldrive
Bež už s tým tvojim foxconnom do riti.