Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
hugino
1
Páči sa mi.Oproti prvej generácii je to o dosť krajšie.Aj tie parametre 218i sú slušné ale škoda že je to len trojvalec.223i za melón je slušná ponuka na to že je to BMW. :yes:
Mig_35
to je nějaký nový trend? vypadá to velmi zvláštně... chápu, že je těžké vymyslet něco nového, ale...
rohYpnol
BMW své tradicni hodnoty pohřbilo stejně jako jiné evropské automobilky. Mamon prodejních čísel naprosto oslepil vedení.
Tohle je opět víc produktem doby než produktem BMW. V základu 3válcový chcípák. Zákazníci se hledají všude po okrajích kde to jen jde s jediným cílem - prodejní čísla!!!
Smutné.
Design pak zcela pozbývá evropský charakter. Tohle může hrdě konkurovat Hyundaii a Kie. Doba nadčasové elegance BMW ztroskotala již tak před deseti lety a z pusteho ostrova designérské průmernosti cestu ven nenašla. Vidím zde jasnou nepřímou úmernost - čím méně DNA z BMW, tím víc si tento nedostatek kompenzují na velikosti ledvinek. Ponovu tedy spíše bobřích zubů než ledvinek že...
Nově se navíc přidává digitalizační infotainmentový mor :no: A konstruktéři evidentně tomuhle trendu mávají eurohujerskými vlaječkami.... To je na tom to nejhorší :no:
Ano, nemusí to být špatné MPV. Ale BMW nemá vyrábět MPV pro důchodce a matky s kočárky... Jakkoliv nemám se vzhledem jako takovým zasadni problém, tak BMW nemá vypadat jak Kia/Hyundai. Smutné kam ta doba dospěla :-! :no:
Tohle je opět víc produktem doby než produktem BMW. V základu 3válcový chcípák. Zákazníci se hledají všude po okrajích kde to jen jde s jediným cílem - prodejní čísla!!!
Smutné.
Design pak zcela pozbývá evropský charakter. Tohle může hrdě konkurovat Hyundaii a Kie. Doba nadčasové elegance BMW ztroskotala již tak před deseti lety a z pusteho ostrova designérské průmernosti cestu ven nenašla. Vidím zde jasnou nepřímou úmernost - čím méně DNA z BMW, tím víc si tento nedostatek kompenzují na velikosti ledvinek. Ponovu tedy spíše bobřích zubů než ledvinek že...
Nově se navíc přidává digitalizační infotainmentový mor :no: A konstruktéři evidentně tomuhle trendu mávají eurohujerskými vlaječkami.... To je na tom to nejhorší :no:
Ano, nemusí to být špatné MPV. Ale BMW nemá vyrábět MPV pro důchodce a matky s kočárky... Jakkoliv nemám se vzhledem jako takovým zasadni problém, tak BMW nemá vypadat jak Kia/Hyundai. Smutné kam ta doba dospěla :-! :no:
Tak jsi si vylil srdce za pomoci vagónu klišé a emotikonů. Ok, tvůj pohled.
Já zase s BMW žádný tak zásadní problém nemám. Tohle je normální současné auto v souladu s možnostmi danými kategorií a předpisy, s některými typickými rysy pro značku. Taková auta BMW dělalo vždy, vedle těch sportovně nebo luxusněji zaměřených. Své lepší kousky dělá dál, tak o nic moc zase až tak nejde. Nemyslím si, že by to šlo v poslední době s BMW nějak z kopce. Prodejní čísla hrají u běžných automobilek zásadní roli od nepaměti.
Nevadí mi, když začnou u Ferrari, Astonu, Morganu nebo Porsche vyrábět třeba malé městské auto nebo pick-up, pokud nosné zažité segmenty nepřestanou mít v nabídce.
Já zase s BMW žádný tak zásadní problém nemám. Tohle je normální současné auto v souladu s možnostmi danými kategorií a předpisy, s některými typickými rysy pro značku. Taková auta BMW dělalo vždy, vedle těch sportovně nebo luxusněji zaměřených. Své lepší kousky dělá dál, tak o nic moc zase až tak nejde. Nemyslím si, že by to šlo v poslední době s BMW nějak z kopce. Prodejní čísla hrají u běžných automobilek zásadní roli od nepaměti.
Nevadí mi, když začnou u Ferrari, Astonu, Morganu nebo Porsche vyrábět třeba malé městské auto nebo pick-up, pokud nosné zažité segmenty nepřestanou mít v nabídce.
Správne.Prispôsobili sa dobe a keď sa im to predáva tak prečo by mali od toho ustúpiť.Automobilky sú predsa závislé od predaja ako vlastne všetko takže prečo by to mali zarezať keď BMW je v očiach niektorých " len " športová značka.
presne tak, viz e36 compact, to byla nadcasova elegance...
Nikdo neříká že Compact byl světový zázrak a ty to moc dobře víš. Nicméně Compact byl vstupenkou k BMW pro hodně mladých.
Tohle MPV nevede k BMW ničím. PETROF taky může začít vyrábět kvalitní holici strojky, ale dává to smysl a má to dělat??? NE :-! :-! :-!
Tohle MPV nevede k BMW ničím. PETROF taky může začít vyrábět kvalitní holici strojky, ale dává to smysl a má to dělat??? NE :-! :-! :-!
Ses v těch paralelách nějak zamotal, Petrofe. 😁
Já na těch obrázcích vidím auto, od výrobce aut, jestli tam vidíš piáno nebo holící strojek, je to tvůj problém, ne bmw. 😉
Já na těch obrázcích vidím auto, od výrobce aut, jestli tam vidíš piáno nebo holící strojek, je to tvůj problém, ne bmw. 😉
Dnes ideš 😁 . Áno, je to produkt doby, doplnenie modelovej rady (ja som rád, že niekto má v ponuke mpv, keďže väčšina výrobcov sa tejto kategórie vypratala) a zároveň stále si popri tomto môžeš kúpiť klasický sedan. Základný motor - z troch valcov asi nikto nie je nadšený, ale zase, pozri si základné motorizácie teraz a dekádu naspäť a pozri si , kedy si mal základ so 100kW. Mňa osobne tento základ neuráža a stále je tam možnosť výberu výkonnejších motorov.
Že im ide o zisk , no to je fakt u výrobcu/automobilky prekvapujúce 😒] . Mimochodom, ak by boli menšie ľadvinky, bolo by to fajn a exteriéru by asi nebolo moc čo vyčítať...
Že im ide o zisk , no to je fakt u výrobcu/automobilky prekvapujúce 😒] . Mimochodom, ak by boli menšie ľadvinky, bolo by to fajn a exteriéru by asi nebolo moc čo vyčítať...
Kupodivu na tomto aute tie ľadvinky nie sú až také divoké a prídu mi ešte znesiteľné. Zmenšil by som ich možno o šírku obruby a vymenil tú masívnu mriežku za niečo decentnejšie. Inak to auto vyzerá dosť uhladene a ako jedno z mála sa dá považovať za pekné. Vrátane interiéru, aj keď na palubke je všetko zúfalo dotykové.
Inak mám pocit, že z MPV sa stal prémiový typ karosérie...
Inak mám pocit, že z MPV sa stal prémiový typ karosérie...
To jsou problemy, delas jako kdyby 2at bylo jediny auto v nabidce a nekdo ti branil si koupit trojku nebo petku.
Aldaa
Příspěvek podléhá schvalování.
Michal HóR
Příspěvek podléhá schvalování.