Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mazda 2 má český ceník, jak si vede ve srovnání se sourozencem?

12 komentářů

cudzinec111
Mazda v triede B malych aut a malych SUV jednoducho kapitulovala.

Toyota ponuka yaris aj ako nehybrid za este celkom slusnu cenu. Toto je yaris hybrid s prelepenym znakom, jednak dost drahe a jednak na premiove ambicie mazdy dost hanba, toyota ma imidz hybridu, toto ma imidz nicoho resp. kopie na styl cinanov. Vidim to na par kusov na nasom trhu a cakam, kedy ponuknu prekapotovany yaris cross, aby neboli jediny na trhu, co nemaju maly crossover B segmentu.
iudex
Súhlas. Ja síce chápem dôvody na toto prelepovanie znakov; automobilka, ktorá nemá kapacity na nákladný (a nerentabilný) vývoj malých hybridov, takto narýchlo zalepí dieru a znižuje emisie. Ale reálne predaje to mať nebude, rovnako ako nemá šancu na normálne predaje klon Corolly pod značkou Suzuki (Swace). A napokon ani v minulosti sa tieto klony nikdy nepredávali, napadá mi blahej pamäti Seat Exeo ako preznačkovaná A4.
Proste každý vie, že ide len o preznačkovanú Toyotu, ktorá si imidž hybridov buduje dlhodobo a úspešne. A keď ten klon nie je ani výrazne lacnejší ako originál, prečo si za rovnakú cenu kupovať kópiu, keď môžem mať originál?
Já Prvni_1
Asi tak.
Pokud chci tohle auto, tak asi neni jediny duvod, proc si ho kupovat jako Mazdu.
Pokud teda nemam alergicke reakce augrechshned na Toyotu.
😄
KANKUNEN
Mazda showroom pod barákem nebo kupuješ roky Mazdy.
h.onzyk
Dejme tomu, Mazda showroom za barákem, do Toyoty daleko. Ale když kupuju roky Mazdy, tak proč si najednou koupit Toyotu s logem Mazdy ?
3_diamanty
To je presne ten isty pripad ako aj toyotacke suzuki ... kto na to skoci ... sila
ACE.
Tak to není nic nového, je to běžná praxe co je tady už desítky let.
petr petrumr
koncernisti by mohli vyprávět, oni mají i přelepené znaky, tady jsou vyměněné.
petr petrumr
kde se to vůbec bude vyrábět?
3_diamanty
Niekde tam kde yaris... francuzsko?
h.onzyk
Yaris se vyrábí v Kolíně, nevím teda jestli výhradně, ale vyrábí.
petr petrumr
ve francii a v česku, yaris cross jen ve francii, je délkou nad 4m