Mazda v triede B malych aut a malych SUV jednoducho kapitulovala.
Toyota ponuka yaris aj ako nehybrid za este celkom slusnu cenu. Toto je yaris hybrid s prelepenym znakom, jednak dost drahe a jednak na premiove ambicie mazdy dost hanba, toyota ma imidz hybridu, toto ma imidz nicoho resp. kopie na styl cinanov. Vidim to na par kusov na nasom trhu a cakam, kedy ponuknu prekapotovany yaris cross, aby neboli jediny na trhu, co nemaju maly crossover B segmentu.
Súhlas. Ja síce chápem dôvody na toto prelepovanie znakov; automobilka, ktorá nemá kapacity na nákladný (a nerentabilný) vývoj malých hybridov, takto narýchlo zalepí dieru a znižuje emisie. Ale reálne predaje to mať nebude, rovnako ako nemá šancu na normálne predaje klon Corolly pod značkou Suzuki (Swace). A napokon ani v minulosti sa tieto klony nikdy nepredávali, napadá mi blahej pamäti Seat Exeo ako preznačkovaná A4.
Proste každý vie, že ide len o preznačkovanú Toyotu, ktorá si imidž hybridov buduje dlhodobo a úspešne. A keď ten klon nie je ani výrazne lacnejší ako originál, prečo si za rovnakú cenu kupovať kópiu, keď môžem mať originál?
Toyota ponuka yaris aj ako nehybrid za este celkom slusnu cenu. Toto je yaris hybrid s prelepenym znakom, jednak dost drahe a jednak na premiove ambicie mazdy dost hanba, toyota ma imidz hybridu, toto ma imidz nicoho resp. kopie na styl cinanov. Vidim to na par kusov na nasom trhu a cakam, kedy ponuknu prekapotovany yaris cross, aby neboli jediny na trhu, co nemaju maly crossover B segmentu.
Proste každý vie, že ide len o preznačkovanú Toyotu, ktorá si imidž hybridov buduje dlhodobo a úspešne. A keď ten klon nie je ani výrazne lacnejší ako originál, prečo si za rovnakú cenu kupovať kópiu, keď môžem mať originál?
Pokud chci tohle auto, tak asi neni jediny duvod, proc si ho kupovat jako Mazdu.
Pokud teda nemam alergicke reakce augrechshned na Toyotu.
😄