Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ozzman
Proč skoro nejhezčí a nejrozumější auta dělá Dacie? 😁
Mít ještě možnost pohonnů z Dusteru, tak je to geniální rodinné auto nižší střední třídy..
Mít ještě možnost pohonnů z Dusteru, tak je to geniální rodinné auto nižší střední třídy..
JirkaX
Tak za ta dávám palec nahoru. Je zajímavé, že Dacia se snaží být levná, ale zde volí výrobně dražší provedení. Je totiž podstatně bezpečnější při ovládání než dotykáče. :yes:
Prečo myslíš, že pár tlačidiel je drahšie ako ovládanie cez displej? Práve preto je v lacnom aute staršie a dávno zaplatené riešenie, lebo je to lacnejšie. 😉
4bytelnýkola
neví někdo ze zákulisí jaké parametry by mohl mít hybrid? 😉
mojezasranaobsazenaprezdivka
Příspěvek podléhá schvalování.
msifa
Jogger jsem viděl u dealera v ČB a krátce v něm seděl.
Trošku zklamání z prostoru na zadních sedačkách - zcela stejné (možná o malinko větší) než v Sanderu. Interiér jinak téměř také totožný se Sanderem. Kufr pak parádní :yes: . A přístup k zadním sedadlům (6 a 7) také dobrý (na velikost auta).
Bohužel byla možná zatím pouze statická prohlídka... ;-\
Trošku zklamání z prostoru na zadních sedačkách - zcela stejné (možná o malinko větší) než v Sanderu. Interiér jinak téměř také totožný se Sanderem. Kufr pak parádní :yes: . A přístup k zadním sedadlům (6 a 7) také dobrý (na velikost auta).
Bohužel byla možná zatím pouze statická prohlídka... ;-\
Kiksfix
Příspěvek podléhá schvalování.
Dacia se hodne zlepsuje.
Otazkou zustava zpracovani, ale to podle fotek nepoznam.
Mně se to líbí...
Kdyby měli 1.3TCe nebo 1.5dCi, tak zákazníci, co chtěli Riftera / Berlingo by jim utrhali ruce 😉 PSA by si ty svoje elektro a nákladní verze mohli strčit tam, kde slunce nesvítí….
Jogger nepotřebuje stovky koní, ale jen trošku víc, tj ta 1.3 96kW/240Nm by byl naprostý ideál...
Řidič musí být schopný jezdit bezpečně i se slabým autem. Vytahování z průšvihu je z 99% o předjíždění, do kterého se člověk nemusel pouštět.
Zrovna cesta na hory... třeba od Nové Paky dál se stejně předjíždět reálně nedá, respektive předjedeš jedno nebo dvě auta a pak jedeš ve stejné koloně o 20m dál. Na to, abys s rakví na střeše držel pozici, ti bude i ten litr stačit.
Btw jinak moje předchozí MPV - P5008 1.6 THP 156k bylo jako nové za podobnou cenu jako TOP verze Joggeru s 3hrnkovým litrem 😒]
😄
Kdysi jsem delal pro Dacii ohybani zavesu vika kufru na Loganu.
A vyhrali jsme to, protoze k chlazeni jsme pouzivali gel, takze se zavesy uz mohly rovnou strikat barvou.
Tak asi tak.