Novinky
tak ho koupíme co vy na to?
Velmi potěšující,i když ne překvapivá zpráva.Jen pro upřesnění zkratka CSL znamená Club Sport Leichbau neboli lehká stavba.
Je pravda že ani největší optimisté a nadšenci nečekali že bude tak brzy.
Je pravda že ani největší optimisté a nadšenci nečekali že bude tak brzy.
pockejte M-B ma sice super auta ale leda tak pro pana prezidenta ale ne pro lidi co maj radi trochu adrenalin audi se nemuze srovnavat s BMW ani s M-B je to na mnohem nizsi urovni a ceny sou natazeny na cenu BMW u nekterejch modelu i dokonce i vic nevim BMW ma proste nejlepsi motory M-B luxus a audi ............radsi nic teda vubec nic
Dost pochybuju, že na fotce je skutečně CSL... to by nemělo mít skleněnou střechu 😄
vite jak by to dopadlo ne ? za 2000 vam to odblokujem... >😁
Tak sa v BMW konecne preberte, kym nebude pozde uz teraz sa ozyva kritika hlavne z domacich nemeckych kruhov, ktorej som svedkom kazdu chvilu ci uz radio, alebo televizne motorove debaty. 😒
BMW je moj favorit i dalsie bude tato znacka, ktorej som prisiel nachut, ale urcite nie V8-10.....alebo kam ta nezmyselne navysovanie vykonu povedie. Dnes je trend a zmysluplne predvadzat sa inym smerom, down sizingom, efizient dynamic nie len kosmetickymi upravami a na to som chcel poukazat.
:-!