Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Clio Renault Sport 2.0 16V

15 komentářů

MS-sport
Jako zarytý vyznavač kultu BMW musím uznat, že toto auto bylo ve svém čase bomba. Fungovalo velmi dobře. :-!
curwasportiva
Nemel bys spis vzyvat Ladu ty hnupe?
MS-sport
Vzhledem k tomu, že Renault Ladu spoluvlastní, tak není vůbec potřeba :-! Samozřejmě tolik informací na kapacitu mozku takovýho primitiva jako seš ty je už příliš. :-!
curwasportiva
To pro mě opravdu není žádná novinka, že vše co v rusku za něco stojí, vlastní nebo řídí západní firmy....
A taky není nic nového, že soudruzi co navenek nejvíce "bojují" proti zlému západu, pak mají domácnost plnou západních výrobků a produktů. To platilo před rokem 89 stejně jako dnes.

Tak tě pic, ty moulo :-!
MS-sport
Pro tebe je i nic novinka :-!
Ozzman
Jo, přesně tohle v origo stavu bych si někdy chtěl pořídit (byť jsem tohoto předchudce Clia RS nikdy neřídil), i když na rozdíl od jeho konkurentů z té doby ho nekosí koroze, ničí je samotní majitelé, buď přestavbami a nebo o stromy. Cena hezkých kousků leze do šílených výšek... no třeba až prodám ledvinu a nebo vyhraju ve sportce :D Ten motor jsem si dopřál alespoň v jeho základní verzi na cesty do práce v naprosto nesportovním autě s automatem, a i tak ho miluju !

RIP Renault sport, RIP Renault se spalováky... za tohle jsem tuto automobilky vždy obdivoval i když ji jiní hejtovali.... škoda, krásná doba dospívání

Edit: ten test je teda silene odflaknuty! Ja vim, ze se to tady moc nehodi do mistniho folkloru nadavani redakci, ale jsem si jist, ze dnes by takove auto od Machiho a dalsich dostalo mnohem vic prostoru , ktery by si zaslouzilo.
PavelK_
@Ozzman opravdu parádní auto. Tehdy dělal kamarád prodejce u Renaultu a trochu mě povozil. Ježíši, jak já to auto chtěl ☺️ Mělo to drobný nedostatek, stálo téměř stonásobek mé tehdejší mzdy 😥 No a uplynulo čtvrt století a podobné dynamické vlastnosti má "obyčejná" Fabia 1,5 a výplat mi stačí. Časy se mění 🤔
PavelK_
.....a výplat mi stačí 15.

(nějak mi to vypadlo 🤦🏻)
ericn
@Ozzman no a dneska si budeš moci koupit jen elektrickou Alpinu, to by jeden zvracel 🤢
lordlord
jezdilo nádherně
3_diamanty
Kdeze su.... musim priznat ze v tych casoch som mal daleko radsej p206 ( v tomto pripade by to bola 206 gti ) ako clio... ale dnes to mam uz obratene... sucasne clio je skratka bezchybne... vyborne a aj pekne... zatial co levom akosi dnes uz neviem prist na chut... o ich interieroch ani nevravim .... clio :yes:
petr petrumr
2000? to jsem byl ještě UNOařem a byla potom corolla, ale než bylo clio, sem měl krátce R5, to byla kára, kde na ručku i návykově parkovals.
Martin911Turbo
@3_diamanty Manželka měla Citroen C2 VTS 1.6 125 koní převodovka z Peugeotu GTI, váha 990 kg, kola v rozích, tvrdší jak Mini Cooper z té doby, super sedačky, byla s tím zábava
Arese
Skutečně úžasný stroj, tedy s výjimkou dost zoufalé polohy za volantem. Ale to jsem mu odpustil! 😁
Nebo Nebo
@Arese Ale hlavně se myslelo na to, čím má být sportovní auto vybaveno tj. bez elektrifikace, s manuální převodovkou a vyšším obsahem než zákl. verze modelu.