Design
Clio uz dlhsie povazujem za topku malej triedy a skutocne paci sa mi spolu s capturom a kangoo ako jeden z mala renaultov ... a tak som nakoniec rad ze colt bude defakto prave prezlecene clio a nie nejaky iny kusok ( c3 p208 fiesta a pod ) ... tu zhodou okolnosti spolupraca prave s renaultom vyznieva pozitivne pre mitsu ( europske mitsu ) ... a co je este vacsie plus su zmenene predne aj zadne svetla ... aj voci samotnemu cliu je to este krok vpred... ziadne svetelne kly .... ziadne zbytocnosti... aj ked verim ze predne partie budu este kusok prepracovane a vyraznejsie sa odlisia od clia ale... ale zadok je uz takto paradny.... pockam si na colta.... a potom sup okuknut ho u nas v tridiame nazivo.... ako fanda mitsu by som s nim nemal ziadny problem .... no a snad este ostanu aj tce motory ako v cliu a mitsu v eu moze konecne opat predajne rast .... uz len ja sam poznam dvoch ludi z okolia ktori by radi predosleho colta nahradili novym... tak este rok a pol vydrzat a je tu... colt :yes:
Otázne je, či sa medzigeneračne zlepšila kvalita Clia. Mne sa to štvrté keď prišlo tuším v 2012 veľmi páčilo, ale teda kamoš si ho pred štyrmi rokmi kúpil ako novú skladovku, ale teda nie je moc spokojný. Teraz to má po 60-tis km na dva týždne v servise, lebo sa mu rosypala predná náprava. Celé je to rozhrkané, čierny klavírny lak na tej stredovej konzole sa už lúpe...Neviem no.
No snad to nove sucasne clio je na tom uz celkovo kvalitativne lepsie ako predosle.... ale to kazdy ti na to povie svoje.... podobne ako ked niekomu sa aj tsi sype uz po 30 tisic a iny s nim spravi aj 200 tisic v pohode ... takze to je tak .... obecne ale clio ma v eu velky uspech a tak to asi bude celkom podarene auto... este by som si zelal aby aj interier kusok prerobili a nebolo to len o inom volante.... ved uvidime.... ale aj tak sa uz na colta moc tesim .... a ak by som si mal vybrat ci clio alebo colt... tak v mojom pripade urcite colt... uz len kvoli predajcovi by som mal dovod ... lebo u mitsu mame cela nasa familia ozaj velmi dobre vztahy ... najviac zo vsetkeho ma vsak tesi navrat mena colt..... je to fakt legendarny pojem.... a to hodne pomoze aj sucasnym "coltakom" a dalsim fandom znacky ktori uz by radi konecne nejakeho noveho colta v garazi... ja sa uz teraz tesim kedy bude na predajni .... aj ked brat by radsej videl noveho lancera ( ved mozno raz tiez bude ) .... mne by vsak colt mohol stacit :yes:
...když si může pořídit Clio s čumákem ve stylu Mitsubishi! To je přece úplně logické, ne? 😁
Prečo by si zákazník nemohol kúpiť dobré auto, akým Clio je, napríklad pod značkou Mitsubishi? Napríklad preto, že má túto značku rád, alebo preto, že práve na tom trhu sa práve Renaulty nepredávajú? Prečo sa nečuduješ, že si niekto kúpi úžitkovú Toyotu a nie originál od Stellantisu?
.....protože tu užitkovou Toyotu si na rozdíl od obdobných produktu PSA můžeš i v osobní verzi koupit s turbodieselem! Tak čemu bych se měl divit? 😒]
Tak to nebol práve štastný výber príkladu .Pretože ,Toyota dáva záruku 5 rokov ,alebo 1 000 000 km . Ponúkajú diesel . Kvalita servisu je lepšia .
Anyway! Mne dnes na Renaulte najviac vadí servis a celkový ich prístup k zákazníkovi, takže prechodom k Mitsu by sa to mohlo zlepšiť a bolo by to aspoň nejaké pozitívum na tomto bohapustom rebadgi.