Veterán
Každý takový výběr chce být originální a ukázat něco co jinde už mnohokrát předtím ve nebylo (Miura, DS, E-Type...). Z tohoto seznamu, kdybych si mohl vybrat jedno auto, tak určitě Shelby Cobra :yes:
Mně se to teda do vkusu moc netrefuje. Ferrari Daytona zdaleka nepatří k mým favoritům od Ferrari (F40 nebo 250 by byla sázka na jistotu), Bogward se mi taky moc nelíbí, i 205 je spíš ta klasika než designový skvost (ale fajn, tu beru)... nějaké výhrady mám tak k půlce výběru.
Naopak mi tam spousta aut chybí - třeba 300SL, 507, Countach, GT-40, DS, možná nějaká 911 - to jsou takové klasiky, u kterých mě překvapuje, že tu nejsou. A pro mě třeba i Tatra 77, Stratos... nebo McLaren F1 a RX-7 FD z těch novějších... ale to už je spíš moje preference.
Naopak mi tam spousta aut chybí - třeba 300SL, 507, Countach, GT-40, DS, možná nějaká 911 - to jsou takové klasiky, u kterých mě překvapuje, že tu nejsou. A pro mě třeba i Tatra 77, Stratos... nebo McLaren F1 a RX-7 FD z těch novějších... ale to už je spíš moje preference.
Zdravím, mě osobně tam chybí Citroen DS. Vím, že zajímavých aut je mnoho, ale určitě by tam měl být.
Podobné rebríčky može mať rozne hodnotiace kritéria, ale ani jedno Maserati, Alfa či Aston?
Naozaj je najkrajšou Lanciou Gamma? Fiatom 2300-ka či BMW E28?