Premium
ptr078
5
majitel webu zatal do ziveho, mam pocit, ze citanost/navstevnost webu upada aj bez plateneho obsahu. tak nech sa redakcia modli, aby stavajuci navstevnici nasli dovody sa sem vracat. z vlastnej skusenosti viem, ze plateny obsah sa v nasich zemepisnych sirkach velmi nenosi a aby v konecnom dosledku nebol kontraproduktivny aj na tomto webe
Přejít do diskuze
Tak od zavedenia novej politiky spoplatnenia je štatistika testov 50:50, na dva prístupné testy pripadajú dva spoplatnené. Argument bol, že spoplatnené budú "iba" testy Sveta motorov. No ale keď testy Sveta motorov tvoria polovicu testov na ACZ, tak výsledok je, že polovica testov je nedostupná bez platenia. 😒
Zajimalo by me, jestli si to nekdo z diskuteru zaplatil.
Pro me je ta cena mimo a absolutne o tom neuvazuju.
Podle me ta cena je prestrelena x-nasobne.
Ale treba se pletu. Preju acz spoustu platicich ctenaru.
Pro me je ta cena mimo a absolutne o tom neuvazuju.
Podle me ta cena je prestrelena x-nasobne.
Ale treba se pletu. Preju acz spoustu platicich ctenaru.
Ja mam aj v mobile nejaku aplikaciu, co blokuje reklamy, bez toho by som web nepozeral, lebo na tom mam alergiu 😄 A v pohode. Niektori sa dokazu stazovat este aj na pc, co nepochopim.
treba si to nastavit, ja nemam ziadne reklamy a som celkom prekvapeny, ake maju ludia problemy 😄
Som neuveritelne frustrovany z vsadepritomnych blikajucich reklam a pop-up okien na tomto webe (len pocas pisania tohto prispevku som 11× zatvoril reklamu caz klavesnicu telefonu)...a "premium obsah" je - teda aspon pre mna uz posledna kvapka...
Niet sa čo diviť, ty toho všeobecne nechápeš dosť.
Človeka nemusia štvať len reklamy, ale keď ich zblokuješ, tak máš celý monitor prázdnych šedých polí, pretože samotný obsah stránok acz pokrýva tak 30-35% plochy, vpodstate len úzky stĺpec tak na 1/3 šírky monitora.
Človeka nemusia štvať len reklamy, ale keď ich zblokuješ, tak máš celý monitor prázdnych šedých polí, pretože samotný obsah stránok acz pokrýva tak 30-35% plochy, vpodstate len úzky stĺpec tak na 1/3 šírky monitora.