Autofun
mělo rozhodně největší utrhkulózní potenciál tohle https😐/www.auto.cz/…i-ferrari-110755
Pak za ním Calibra. Probe tak nějak bez většího zájmu, i v té době. To bylo dokonce až za tenkrát už výběhovou Mantou, nebo Fuegem.
Pak za ním Calibra. Probe tak nějak bez většího zájmu, i v té době. To bylo dokonce až za tenkrát už výběhovou Mantou, nebo Fuegem.
To bych zase nepřeháněl.
3000GT alias Dodge Stealth ještě dejme tomu, ale Fuego? Tam byl motorický top někde kolem 80kW, ne?
3000GT alias Dodge Stealth ještě dejme tomu, ale Fuego? Tam byl motorický top někde kolem 80kW, ne?
Jo, ale jako klukům se nám to líbilo (o výkonech jsme věděli prd, prostě to namakaně vypadalo). Probe nevypadalo nijak.
Probe měl strýc, ale to první, GT 2.2 Turbo, v první polovině 90. to byla slušná raketa. Ford s technikou Mazdy.
3000GT měl jeho kamarád, parkoval ho před školou kam jsem chodil a každý den ho obdivoval, dodnes je pro mně 3000GT jedno z nejhezčích aut. Stejně tak Eclipse a 300ZX. Joooo to ještě japonci uměli dělat pěkný auta.
3000GT měl jeho kamarád, parkoval ho před školou kam jsem chodil a každý den ho obdivoval, dodnes je pro mně 3000GT jedno z nejhezčích aut. Stejně tak Eclipse a 300ZX. Joooo to ještě japonci uměli dělat pěkný auta.
MX-6 jsem hooooodně dlouho neviděl, skoro zapomínám, že existuje
Moje první auto bylo vyrobený, když mně bylo 7...
Tady se píše, že to byl sen kluků v 90tkách, v té době, kdy bych to označil za auto, co se mi líbilo, jsem neřešil, jaký to má motor a jakou hnanou nápravu, protože mi bylo taky cca 7-8 let. Bylo to coupé ve změti Škodovek a žigulu z postsoc éry...
Od té doby uplynula řada let a na rozdíl od mnohých jsem si zatím své předpubertální automobilové sny nesplnil a taky bych dnes Probe nezařadil mezi své dreamCars.
Celica byla primárně taky předokolkový auto, akorát pak byly nějaký ty McRae edice s turbem a 4x4.