Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Škoda, VW a Cupra poodhalují své městské elektromobily, dorazí v roce 2025

Výroba dostupných městských elektromobilů, jejichž skici dnes byly poodhaleny, bude probíhat na nové produkční lince ve Španělsku.
Zpět na článek
6. 5. 2022 14:00
Je úplně fuk, co ve VW vytvoří,
protože to a) nebude v žádném případě levné, to od těchto tvůrců automobilů nečekejme
b) lidé budou mít jiné starosti, než kupovat drahé elektroauta na drahou elektřinu s dlouhým, předlouhým dobíjením. Nečekám totiž u městských aut nabíjení 250 kW.
Rozbalit vlákno
0
6. 5. 2022 16:16
Začíná…
… být jasné že VW pomalu ukončuje tažení značky Seat. Ten neohlásil zatím žádný budoucí elektromobil od konceptu ElBorn, který se nakonec vyrábí pod značkou Cupra. Tady máte další indicii že budoucí elektrické auto ze Španělska nebude Seat ale Cupra. Takže nezbývá než říct sbohem šáteček a poslední zhasne.
Rozbalit vlákno
4
Avatar - petr petrumr
6. 5. 2022 16:27
Re: Začíná…
dost lidí tohle udivilo, že néé seat, ale cupra a myslím si, že nechcou aby seat byl drahou značkou a tím pádem nedostupnou, tak ho v tichosti pohřbí a modely zdraží a dají emblém cupra, mně se to jeví jako podpásovka.
Avatar - Barry Lyndon
6. 5. 2022 16:32
Re: Začíná…
A mezitím v Mladé Boleslavi přichází místní Antonio Salieri (a to Stefanimu ještě dost fandím) se svým novým Ahoj Trabant Kübelwagen designem, takže nezbývá než říct sbohem šáteček a poslední zhasne. :D
6. 5. 2022 16:46
Re: Začíná…
Ne ve škodovce nedělám a ani škodovkou nejezdím. To je pro ty co naráží na můj nick. 😁 Bohužel to tak ale vypadá že Seat končí. Za dobu co je pod VW toho moc nepředvedl. Pod Seatem se nechají dojet spalovací vozy a Cupra pojede čistě elektro. Až dojde na to, že EU spalováky zakáže, Seat končí a Cupra pojede dál. Celkem to dává i smysl. Za Cupru si můžou říct o dost více peněz než za Seat.
7. 5. 2022 14:35
Re: Začíná…
Jen pomatenci jim na pseudoznačku Cupra skočí, ještě navíc na elektrickou :-[]