Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

V Česku vzniká luxusní karavan v americkém stylu. Jak se vám líbí? A co ceny?

14 komentářů

petr petrumr
je tam nájezdová brzda nebo elektrická, nevidím kabely.
Brmbalik
A ten RAM je v cene?
petr petrumr
tohle můžeš zapojit na auto co má jejich točnu, nejčastěji to uvidíš na hiluxech. Neptej se na blbé auto co dělá kravál.
speedfred
To auto robí kravál? Dízlový Hilux bude asi nejaký “tichošlápek” no to mi je novinka.
Ozzman
Radši se bez podívat, jestli ti neuvízl nějakej hybridní yaris či CHR (nevím, co ten mamlas presne ma) v nárazníku 😁
petr petrumr
já na tebe slušně a ty ani nevíš, že mám turecký hybrid, francouze jsem prodal, ale ano, za RAM je blbý výhled a pro ten hluk ani neslyšíš ty elektromotory co za takovou hlučnou, neekologickou příšerou jede a ještě ten automat blbne, že ti tam skočí R a auto v nárazníku je hned.
petr petrumr
éé pán nebyl nikdy za RAMem, jak se rozjížděl za těma dvouma rourama od krbu.
speedfred
😀😀😀
Mr.Murphy
.... se tak monstrózní karavan používá? nějak si to moc nedovedu představit 😄
jam2015
A čo Karavanklub, Autokemp, rybári...
P.S. Rómovia a iní kolotočári by ti to vysvetlili rýchlo 😉
ericn
No ale koupíš to za 4,5-5 mio bez DPH, když se dá koupit slušný a velký karavan ve dobré výbavě do 500tis Kč, k tomu třeba Strední SUV (Tiguan, Karog - tažný do 2t) a jsi v klidu. A když se vejdeš do 3500kg jako souprava stačí ti jen B, případně do 4250kg rozšíříš řidičák za pár korun na B96…
jam2015
Jasné - dá sa aj tak 😉
jam2015
si vlečie svoj ,,kríž" 😉
Dagmarrr
Zvenku styl bondovek z osmdesátek. Ještě to převrátit na střechu a udělat z toho rychlý člun... Interiér povedený, ale celkově mám pocit, že to je takové současné podnikatelské baroko transformované do karavanu. Nějak se z toho vytrácí užitná hodnota...