Technika
TiaS1
2
Tak to je opravdu nevídaný fail. Cele roky proma a pak oznámi, ze to nejsou schopny dostat v USA na silnici? Dělat PR u ostatních (konkurenčních) automobilek, tak už dávám do reklamy poznámku - samozřejmě dostupné i na US trhu…
i do USA.....ach jo.... :no:
Uz?Ty si asi nebol nikdy v Californii,vsak? 😁
Tak to vůbec není. USA (hlavně pak Kalifornie) má přísné emisní předpisy už někdy od 70. let. A tak importovaná auta z Evropy, pokud tam chtěla na silnice, musela mít katalyzátor už v době, kdy my se tu vesele dusili olovem z výfuků těch samých aut a v Evropě na to každý kašlal (a to doslova) Takže za mě v tomhle americké předpisy palec nahoru. Pak se tam přihrne Volkswagen se svým "čistým dieselem" a myslí si, že mu to projde. Tisíce stažených aut z dieselgate tam v pouštních parkovištích hnijí dodnes. Takže ten mercek - pokud nesplňuje regule na smrad, tak proč by se z něj někdo měl posadit na prhel? Jenom proto, že je drahej a exkluzivní? Já jsem pro stejný metr na všechny, věděli do čeho jdou.
Když se na to podívám objektivně, tak to zatim vypadá, ze soudruzi v ndr někde udělali hned hromadu chyb. 1700 kg je opravdu neuvěřitelná porce na podobný druh auta. Podle fotek interiéru je to totální spartanstvi alá Aston valkyrie, která ale váží jen kolem 1275 kg i s elektrem! Navíc představené parametry zrychlení ukazuji, ze minimálně v primce tomu valkyrie ale třeba i tesla model s plaid ukáže zada (min do 200 km/hod jsou oba rychlejší než čas udávány mercedesem). Nevim o jak moc to muže byt lepší v zatáčkách, pokud to má o pul tuny víc než Valkyrie. A vzhledem k tomu, ze i ona točí do 11 otáček, tak se mercedes one zda jako čistý promo, které nedostalo původnímu wow nápadu.
No ty hodnoty se mi taky moc nepozdavaji na to, jakou technologii to disponuje. Ale treba se mylim, uvidime pri nejakych prvnich recenzich. Tak ci tak, vzhledove se mi to auto absolutne nelibi, ale jako sberatelsky kousek to bude urcite hit.