Profi
Fiorino jako převlečený Citroen, s francouzským motorem.
Stálo to za houby, zlepšilo se to, až když dostal italskou 1.4.
Je to smutný.
Je to život, já to nesoudím, jen jsem z toho smutnej.
Stálo to za houby, zlepšilo se to, až když dostal italskou 1.4.
Je to smutný.
Je to život, já to nesoudím, jen jsem z toho smutnej.
Pokud se nepletu, Fiorino vyvijel Fiat s Tofasem. Nemo a Bipper jsou rebrandy. U nbového Dobla to je obráceně.
já to sedmimístné doblo s 1.6JTD měl a bylo to skvělé auto.... škoda že tradice autentické malé dodávky od Fiatu končí... Ale PSA šlo hodně nahoru, Berlinga už nejsou takové popelnice jak bývaly.... tak snad to bude fungovat.... naše emoce nikoho nezajímají 😢
A áno, ak mám nižšie náklady na vývoj a výrobu, premietnem to do ceny. Nižšia cena je slušná konkurenčná výhoda. Lenže dnes je svet chorý. Globalizácia nás posiela ku dnu. Konkurencia sa vytráca, pretože všetko sa zlučuje do veľkých koncernov, ktoré diktujú svoju politiku. Cieľ? Minimálne náklady, minimálna výroba a maximálne zisky. V jednom kuse niekde počúvam a čítam, že ceny rastú a budú rásť, a inak sa nedá, ale na druhú stranu sa mnohí chvália tiež rekordnými ziskami. Tak bude asi niekde chyba. Tento trend rozhodne nie je normálny, je chorý. Smutné je, že ho za normálny začíname považovať.
Kamarát si pred desiatimi rokmi v rámci nižšej strednej triedy kúpil koncernové TSI 150 koní v benzíne za cca 25.000 €. Dnes kupuje nástupcu a ja na trhu nevidím nič, čo by som označil za pokrok a mohol mu odporučiť so slovami: "vyber si toto auto, za 10 rokov automobilka toto a toto vymakala a budeš sa voziť lepšie". A opäť - hľadá náhradu za desať rokov staré auto! Ak niekto máte tip, ktorý mu pomôže, tak sem s ním, vyšší rozpočet v rámci triedy nie je problém, len mi ukážte ten posun vpred.