Elektromobilita
Přihlásit pro přidání komentáře
šofér
7
.. tvl. to nevymyslíš 😲 těm Němcům fakt šibe!
gil54
7
...i ke kolonoskopii lze přistupovat prémiově. 😄
Arese
4
Odpovím parafrází ze známé Cimrmanovy operety: "To je směšné, cha cha cha, to je směšné cha cha cha, odpustěte mi Audi, že se směji Vám!" 😒] 😒] 😒]
Ungalabunga
Až 6 aut zároveň nejvyšším výkonem, jsem ohromen 😲 Opravdu krok masivní elektromobilitě.
Mi to evokuje cestování Orient E😜ressem, ta byla taky jen pro smetánku 😁 nebo tam můžu dojet i s Dáčijí Spring?
Mi to evokuje cestování Orient E😜ressem, ta byla taky jen pro smetánku 😁 nebo tam můžu dojet i s Dáčijí Spring?
Jo jo, krok k masivní, ale ELEKTRODEBILITÉ! 😲 😲 😲 :no:
tak zas tak kritický bych nebyl, jsou určité oblasti kde může elektromobil dávat smysl a posloužit, ale toto je opravdu nesmysl, taková novodobá přepřahací dostavníková stanice 😁 akorát teda tady v nás chce Audi navodit pocit, že když je tam luxusní nábytek a brazilská káva, tak že je to něco víc než čekárna. ;-\
petr petrumr
když si vezmeme pro koho audiny jsou určeny tak ať si staví co chtějí, stejnak je to dotovaný těma co mají škodovky.
Barry Lyndon
Snad každému je jasné, že nabíječka má smysl hlavně někde, kde je i něco jiného (restaurace, obchodní centrum apod.), aby těch x desítek minut nebylo úplně promarněných. Podobná podivnost spíš ještě víc lidí odradí... :no: 😁
třeba v olmíku jak jsou nabíječky tesla, tak tam taky nic není kromě benzínky kde se levně a dobře dá najíst a jezdí tam pražáci se právě nadlábnout jen na otočku, audi tam nebude mět točenou kofolu nebo free pivko a hlavně to není bezprahové, tak asi u nás jen pro hard seladony.
Z Prahy do "olmíku" na otočku jen aby se tam na benzínce levně a dobře nadlábnul? Tak to se fakt vyplatí. Jó ti pražáci maj holt fištróna.
Tak to dnes jednoznačně vítězí. :yes:
Tak to dnes jednoznačně vítězí. :yes:
tesla má pro některé nabíjení zdarma, v tesle nejezdí seladoni a nabíjejí i mezi dělníky. Audi má problém z té prahy do olmíku dojet a o tom to vše je a přeci nebudou jest hotovky, když si můžou po telefonu rezervovat místo na 40 minut a po 5 minutách aji wc nebude pro ně. Byls vůbec někdy na amigu?
Miorolo
Příspěvek podléhá schvalování.
caliban
U každé luxusní nabíječky Audi budou stát luxusní ***.