Elektromobilita
Xylo
0
Elon Musk minulý týden ve svém emailu informoval o zastavení náboru "kmenových" zaměstnanců - tedy zaměstnanců s pevnou měsíční mzdou (tak to popsal). Růst produkce a i servisních míst by měl být pokryt zaměstnanci s "hodinovou mzdou", což je typ zaměstnání, které se dá v USA velmi flexibilně ukončit (z obou stran). Mimo to informoval své zaměstnance, že požaduje, aby každý byl v práci minimálně 40 hodin týdně a kdo pracuje na home office ať dorazí do práce nebo bude jejich poměr ukončen.
petr petrumr
0
jo, oni to nepochopili nebo možná schválně. V jiných periodikách bylo jasně, že ty výpovědi jdou jen na ty nefachmačenky a i tady manažéři dávali mínusy, nadávali sprostě z té duté hlavy a nedomysleli, že ten dělník asi nemůže na home office smontovat teslu, tak dostanou výpověd ti co nedělají.
Co je na tom tezkyho na pochopeni?
Jinak ja si ted zrovna uzivam vyhod akumulatoru😒br />
Brousim aku flexou.
Aku vydrzel asi 20 minut prace, druhy se na slunicku prehral.
Ale po vystydnuti svych 20 minut dobrousil taky.
Ten prvni uz se nabiji 2 hodiny a porad neni nabitej.
To je proste poklad.
Strcete si vsechno na baterku do zadele.
Jinak ja si ted zrovna uzivam vyhod akumulatoru😒br />
Brousim aku flexou.
Aku vydrzel asi 20 minut prace, druhy se na slunicku prehral.
Ale po vystydnuti svych 20 minut dobrousil taky.
Ten prvni uz se nabiji 2 hodiny a porad neni nabitej.
To je proste poklad.
Strcete si vsechno na baterku do zadele.
jakou to máš? Kup si lidlovku performance. Já před oběděm jsem aku vyžínačem (mountfield) začistoval po sekačce a kdyby mě nedošla struna, tak jedu i přes oběd.... Včera jsem na pidi aku v C-HR ujel s klimou na EVmod asi 3,5km-kolona, tři červený a dva přechody s chodcem. Přeci nebudu ve městě prasit fialovou drahotu.
kup si poradnou, makita jasne doporucuje k aku flexan aspon 5ah baterie a pri nabijeni je aktivne chladi. Nabiji 22 az 50 minut podle velikosti baterie. Kdyz mas 4 baterie da se delat nonstop.
Mam Black & Decker.
To nebyvaly uplny sr cky.
Mam od nic kde co. A vlastne spokojenost.
Ale ty baterky stoji za uplnej prd.
To nebyvaly uplny sr cky.
Mam od nic kde co. A vlastne spokojenost.
Ale ty baterky stoji za uplnej prd.
Makita se uhřeje až při druhým nabíjení a pouze při použití v největší Aku pile (list 35cm, dvě baterie) nebo v 230 aku flexe (tyhle stroje ty baterie vysosnou za pár minut). Pak to chce mít 3 a nejlíp 4 sady baterií a dvě dvounabíječky, dvě nabíjet, jednu chladit a se čtvrtou dělat. Ale tohle nařádí už je fakt extrém, tou 230flexou klidně řežeš I200. A ta velká aku pila má výkon jako obdobná benzínová, třeba na krovy je to super. Určitě chceš na namrzlejch latích startovat motorovku. Popřípadě v interiérech.
U naradi jasne.
Ja mam i normalni flexu. Obcas se ty baterky ale hodi.
Pisu to sem jako analogii k tem elektroautum.
Proste na aku neni ten spoleh, nemaji vydrz, a jsou obecne k vzteku.
Autem se jezdi v interieru opravdu zcela vyjimecne.
😄
Ja mam i normalni flexu. Obcas se ty baterky ale hodi.
Pisu to sem jako analogii k tem elektroautum.
Proste na aku neni ten spoleh, nemaji vydrz, a jsou obecne k vzteku.
Autem se jezdi v interieru opravdu zcela vyjimecne.
😄
hele strasne zalezi na pouziti. Kdyz se vracis v covidu z vychodni evropy na jeden zatah 1200km, nemas test a vsude kolony na hranicich tak se bezedna nafta hodi. Ale auta jako je treba to bmw ix uz nabidnou hodne za strasne maly naklady na kilometr v ramci kategorie...
Uz jsem to psal mockrat, ale jeste to klidne zopakuji😒br />
Pro specificke pouziti muze byt elektroauto lepsi.
Mne nevadi, ze existuji.
Mne vadi, jak drsne nam je vnucuji!
I nam, co jsou nam uplne k nicemu.
Pro specificke pouziti muze byt elektroauto lepsi.
Mne nevadi, ze existuji.
Mne vadi, jak drsne nam je vnucuji!
I nam, co jsou nam uplne k nicemu.
3 nové továrny
Tesla nabírá do nových továren v USA, Německu i Číně. V nových továrnách se bude vyrábět 2 000 000 aut.
Tesla nabírá do nových továren v USA, Německu i Číně. V nových továrnách se bude vyrábět 2 000 000 aut.
Twl, 2 miliony aut.
To horko fakt nedela dobre.
Nejen baterkam.
To horko fakt nedela dobre.
Nejen baterkam.
Vis kolik vyrobila Tesla vloni? 😉
Bez Giga-Berlin a Giga-Texas?
Nevis. Misto toho pises o horku.
Tak si to nejprve zjisti a pak pis, ju? 😁
Bez Giga-Berlin a Giga-Texas?
Nevis. Misto toho pises o horku.
Tak si to nejprve zjisti a pak pis, ju? 😁
Co to ma spolecneho s tim, ze je komicke prohlaseni, ze nove zavody budou vyrabet dalsi 2 miliony rocne?
Na jedne strane neni z ceho delat baterky, a na druhe strane svet chudne, neni kdo by tak draha auta kupoval.
Na jedne strane neni z ceho delat baterky, a na druhe strane svet chudne, neni kdo by tak draha auta kupoval.