Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové BMW M2 v obří maskované galerii: Prohlédněte si auto, které zakončí významnou éru
12 komentářů
Arese
...kamuflovaného prototypu je zřejmé, že to žádný krasavec nebude. 😒 Ale i alespoň ještě není zprzněný hybridizací... 😄 :yes:
Skarede jak noc, jazdit to bude paradne a interier sa k tomu vobec nehodi. To je presne auto, kde sa mas 100 percent venovat jazde, idealne s manualom, max klima a analog budiky pred volantom. Za seba by som este rychlo kupil staru m2 i ked bude pomalsia, co mne vobec nevadi
Dinar
dvojkového kupé, potažmo M2, která je ještě rozkročenější a "namíchnutější", líbí, má to klasickou bmw siluetu, normální tvar ledvinek, prostě pro mě ok. Horší je ten vnitřek, k autu, které jede, navíc má manuál, si prostě představuju kapličku přístrojů, pohled na "budíky" skrz volant, takový ten "závoďácký" feeling, místo toho je tam obrazovka z elektromobilu evokující lovení kytiček a eko jízdu, prostě mi to do emka nepasuje. Škoda, každopádně z prvních ohlasů po testování na Salzburgringu je to auto pecka, ideový následovník m3 e46. 😄 :yes:
Paráda! Až tak dobré to je? E46 M3 je dodnes absolutní vrchol. :yes: To už bude stát za svízko potažmo o doplnění garáže. Díky za inspiraci! :yes: :yes: :yes:
To info mám jen z videí na YT, tvrdil to třeba Joe Achilles, ten se na bmw specializuje, sám má M2 předchozí i M3 akutální. Každopádně to za to svezení stát bude. 😉
O tom není pochyb, už jen díky nahrazení S55 za S58. Jen s tím designem byla předchozí generace dotaženější a agresivnější. Škoda taky absence mechanické ruční brzdy. Za mě by byla ideálem S58 v F87 šasi...
Za poslednú vetu 👍🏻👍🏻
Súčasná M2 podľa mňa tak rýchlo nezostarne, za mňa je top v terajšom výbere u BMW.Perfektný exteriér a hlavne interiér.
Súčasná M2 podľa mňa tak rýchlo nezostarne, za mňa je top v terajšom výbere u BMW.Perfektný exteriér a hlavne interiér.
Včera som si práve ošahal 2er naživo a naživo sa mi páči ešte viac. Vôbec nie je veľké, ako niektorí píšu, pocitovo je oproti predošlej generácii len širšie a to je dobre, vizuálne pôsobí tak agresívnejšie, rozkročenejšie ako predchodca, ktorý bol taký štíhly až útly. Vnútri je ale stále tak príjemne stiesnené, palubovka je blízko, interiér je špičkový, ergonomiky dokonalý, akurát vzadu je to akurát tak na aktovku, resp. len pre malé deti.
No a ako bonus je už aj u nás v dispozícii 240i ako zadokolka, teda taká lacnejšia alternatíva k budúcej M2.
Škoda ale, že tak, ako bola vystavená, sa už 2er nedá objednať, pretože do nových sa už dáva digitálny interiér. ;-\
No a ako bonus je už aj u nás v dispozícii 240i ako zadokolka, teda taká lacnejšia alternatíva k budúcej M2.
Škoda ale, že tak, ako bola vystavená, sa už 2er nedá objednať, pretože do nových sa už dáva digitálny interiér. ;-\
https😐/cs.m.wikipedia.org/…rsche_918_Spyder