Elektromobily
Přihlásit pro přidání komentáře
rohor
1
vzniklá hovadským křížením prvků z Tesly, Priusu a Kony. Tfujtajbl a tomu dojezdu taky nevěřím, ačkoli do slovíčka "až" se toho vejde hodně.
Xylo
Nechápu ty stesky nad "malým" výkonem 150 kW, tedy 204 koní ?? Zrychlení je super a maximálka bude omezená, to už je přeci každému, kdo trochu něco ví o elektroautech jasné. U Australanů píšou, že menší baterka bude spárována s méně výkonným motorem 125 kW. Důležité je zřejmě sdělení, že má 5 hvězd z evropských nárazových testů (Euro NCAP). MG prezentuje jako jednu z důležitých inovací výšku baterie, která u nejmenší varianty je 110 mm (délka 169 cm a šířka 130 cm). 400 km z 51 kWh baterie, tedy s průměrem necelých 13 kWh na 100 km je hodně optimistické. Co je samozřejmě špatně je cena - pokud to bude přes 700 tisíc, tak je to zase jen pro pár lidí.
Já Prvni_1
Jak to nema zrychleni pod 1 sekundu a dojezd pres 1000 km, tak to proste nemuze zaujmout.
ericn
Všichni se hubou předhánějí, kolik jim to v laboratoři dojede a realita je úplně jinde 🤣 Číňanovi věřím ještě míň než VW nebo MB, kde jsou ty reálně dojezdy poloviční 😒]
No, ale dokonce i v relacich toho lhani je to tak, ze v nabidce bude verze s baterkou jako krava.
Takze ten tip dokaze ujet az 600 km.
Ale realne se bude prodavat, pokud vubec, verze s polovicni baterkou, aby se dala zaplatit.
Pokud vubec neco.
Cinskou sr cku na nasich silnicich videt nechci.
Ani kdyby to nebylo MG.
Takze ten tip dokaze ujet az 600 km.
Ale realne se bude prodavat, pokud vubec, verze s polovicni baterkou, aby se dala zaplatit.
Pokud vubec neco.
Cinskou sr cku na nasich silnicich videt nechci.
Ani kdyby to nebylo MG.
Obávám se, že za pár let budou čínská auta na našich silnicích naprosto běžným jevem jako např. ta korejská.
O tom dost pochybuji, úroveň jejich servisu bude vždy bídná 😉
Pochybovat pochopitelně můžeš. Já jsem o tom také pochyboval, dokud jsem se nepodíval na čísla z Norska. Nora jistě k nákupu elektromobilu ženou daňové úlevy, ale co by Nora hnalo vybrat si mezi tolika elektromobily zrovna ten čínský? Říkáš, že úroveň jejich servisu bude vždy bídná. No, Norům to očividně nevadí, když na trhu s EV mají čínské automobilky dohromady už 13,6% podíl. Každé sedmé nové EV na norských silnicích je čínské. Jestli s tím nemají problém tam, máš pocit, že s tím budou mít problém lidé i ve zbytku Evropy? Jen to MG tam má téměř 5% podíl na trhu a je 7. nejprodávanější značkou s elektromobily (ve Švédsku je dokonce 3. nejprodávanější na trhu s EV). Pro zajímavost H+K tam mají dohromady 11,7%, takže už teď předběhli Korejce. Takže být tebou, byl bych opatrný a opravdu je nepodceňoval.