Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW M3 Touring je tu. Díky úniku si ho můžeme prohlédnout s předstihem

17 komentářů

white label
Další (z mnoha) "překvapivý únik"... 😉
ericn
A s překvapivě stejně hnusným předkem…
Mig_35
Překvapivě se mi to začalo už líbit😊
speedfred
za mňa stále nie, a to som ich teraz videl kvantum.
Mig_35
Obyčejný - musí být shadow line, u eMka musí být správná barva, černá super.
ptr078
Ved to, ze musi byt taka farba, take disky, take priplatky... Pri m3 by clovek cakal, ze to bude pozeratelne vzdy
ericn
No a neni, u přdedchozích generací to bylo jedno. Mohla být barva jakákoliv a auto vypadalo skvěle. Teď aby se na něj dalo alespoň trochu koukat, musí být tmavě šedé nebo černé, aby ten přední hnus zanikl :no:
taranrazr
Naopak vypadá skvěle i v propagační zelené či svítivě žluté. Mě se to líbí a jestě více s tím co vymyslel Vorsteiner, ale trochu bych se bál o chladič protože tou dírou hravě projde zajíc
fOE
BMW vi, ze to neni unik. My vime ze to neni unik. Novinari vi ze to neni unik. BMW vi, ze my i novinari vime, ze to neni unik. My i novinari vime, ze BMW vi, ze my vime, ze to neni unik...

Ty tanecky k tomu patri. 😄
webpaja
"A všimněte si palubní desky, zdá se, že M3 Touring přichází s architekturou známou například z elektrického modelu i4."

Ne pane Zajíci, architektura M3 vychází z již představeného LCI 3er.
Tiborek
Nebuď hnidopich Ludvo.
webpaja
Tak snad není pan redaktor na blogu amatérů.
iudex
Presne to ma zarazilo. Asi redaktorovi ušlo, že 3er bola aktuálne faceliftovaná a dostala nový interiér, tak je logické, že M3 Touring dostane túto novú palubovku. Preto potom píše blbosti o architektúre i4. 8-s
KANKUNEN
Je vidět, že lidi si koupí vrtulku i když vypadá hrůzně.
pradeda777
Mě kombíky nikdy nepřišly na chuť. Já je vždy považoval za jakési menší stěhováky. Ale nakonec mě vytrestali, když mi do techničáku pro M140i pod typ vozu napsali kombi...... 😁 Ale popravdě řečeno 5 dveřové provedení má ke kombi docela blízko..... 😁
iudex
Čo je zlé na ultrarýchlom sťahováku? 😒]
SKAY
BMW co se mi líbí fajn konfigurace.Sice + asi řádně příplatky. Pěkné :yes: