Technika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeGR Corolla se zbavila elektronické parkovací brzdy, má poctivou mechaniku
32 komentářů
petr petrumr
0
je tam na ruční brzdu buben nebo kotouč, bowden nebo kapalina? Neměla corolla bez hybridu normální bowdenovku?
KANKUNEN
že auto pošleš do smyku plynem. Ani netuší, že plynem to trvá věčnost, ručkou to jde hned.
plynem jdou jenom zadokolky. Joo ty bylo v mládí a zkoušeli jsme jestli je lepší šl nebo šd. Na takové věci bylo dobrý, kde se dalo brzdit jen jedním zadním kolem a to byl dlouhý zetor super 50.
Ruckou posles do smyku cokoliv :D
A co Olcita?
Neblázni, to auto jsem viděl někdy naposledy v roce 1993, to mi bylo 6 a už tehdy mi to přišlo dost hrozný :D
evocolt
Renault to nie je,rucku to ma,tak to by sa Adovi mohlo pacit :-!
A je to diesel? Taha bricho po zemi? :-!
nejlepší ručku jsem měl v pandě.
Peto, to si asi este netahal za rucku v Eve.Radost za nu zatiahnut :-!
Uplne jsem si ted uvedomil, jak dlouho uz jsem nebyl nekde na dovoleny na jihu.
Kdyz muzu, pujcim si tam Pandu ... je to moje srdcovka. Ten pocit kdyz si otevres okynko, chytnes se levou rukou hagusu a frcis nekam na vejlet ... :-)
Kdyz muzu, pujcim si tam Pandu ... je to moje srdcovka. Ten pocit kdyz si otevres okynko, chytnes se levou rukou hagusu a frcis nekam na vejlet ... :-)
joo v řecku si vždy pujčuju pandu, až jsem si ji koupil a tady zklamala EU, tak šla z domu.
ajapbew
Příspěvek podléhá schvalování.
ajapbew
Příspěvek podléhá schvalování.
Arese
Bravo Toyoto, pořádnou ručku by (alespoň za přípaltek) měli automobilky nabízet u všech svých modelů! :yes: :yes: :yes:
no jo, ale ostatní automobilky neumí vyrobit auto mimo pás. Ty GR modely jsou ruční výroba, třeba škodovka elektronickou u některých modelů nedokáže dát ani z příplatek a mnoho lidí, právě pro ten klacek jde ke konkurenci, kteří maji elektrické zadní třmeny.
Naopak, řada lidí naopak ručku např. u nové Fabie či Scaly vysoce oceňuje a považuje ji za jeden z výrazných benefitů těchto vozů! :-) :yes: :yes: :yes: Je to jeden z nejuspokojivějších řidičských pocitů, mít v autě vedle sedačky za řadicí pákou ještě pořádnou páku ručky, místo debilního tlačtka! :-) :yes: :yes: :yes:
Kúp to! Posledná šanca!
Windre,letmo sa mi zda, ze ty si ten clovek co pozna zakulisie okolo Toyoty pre CR a SR,vsak?
Ak ano,tak ako to je s dovozom Corolly GR do EU?Bude ,nebude?Diky za odpoved
Ak ano,tak ako to je s dovozom Corolly GR do EU?Bude ,nebude?Diky za odpoved
Sdílení komentáře