Novinky
Pekaclizek vdc by vam to vysvetlil. Policii prece nepotrebujeme, nejsou kde maji byt, nic neumi a maji jezdit ve felicii. Hotovo.
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Buffalo007
Příspěvek podléhá schvalování.
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
brk77
brk77
Lucka Friedlová
Cca před půlhodinu mne okradli a nikdo s tím nic neudělal. Mám vztek 😡 Lucia Friedlová
Před půlhodinou mne v tom Tescu okradli, a nikdo nic, všichni krčili rameny. Mám vztek 😡 Lucia Friedlová
nejlepe instalovat nekde zlodejoj "na ocich" klasickou GPS s GPRS, LTE nebo 5G, to zlodeje uspokoji a pak nekde v skovat GPS se sigfox nebo lo-rou, ktere maji mnohem delsi dosah. no a samozrejme trochu inteligentni SW, kterej nespusti vysilani lokalizace hned kdyz se auto pohne, aby zlodej nevedel, ze je auto takhle lokalizovany. a samozrejme instalace na nahodny misto v aute tak, aby zlodej nesel najisto.
v tech kralikarnach to ale musi bejt uzasny bydlet, kdyz se tam v noci nahodne rozhoukavaj alarmy ..
to bude ale trvat jeste tak pul stoleti, protoze skody, ktery napachala kazda jedna bolsevicka generace budou odcinovat dalsi 2 generace
tedy 40 let bolsevicky moralky a devastace u nas = 80 roku napravy
russakum naprava bude trvat ctvrt tiscileti kdyz se budou hodne snazit
ti jsou vpodstate uplne ztraceni a nejlepsi bude nechat je uplne padnout na hubu a pak nahnat do rezervace nekam za ural
nepochybuju a tom, ze jde ukrast auto zabezpeceny vsim moznym tak, aby ho nikdo nenasel, ale naprosta vetsina kradezi je takova, ze s tim zlodejicek obycejne odjede