Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Hammond (zase) boural. Odnesla to historická česká formule

14 komentářů

Freddka
Nahodou to je sranda. Ja bych taky chtel aby auta, se kterymi nabouram, stoupla na sve cene.

Bohuzel jsem obycejny smrtelnik, ale zase mam vetsi motivaci nikdy nehavarovat :-!
traveldrive
A čo je srandovného na tom, že nejaký retard rozbije historické auto? Je choré počítať všetko na peniaze
Dinar
Normální člověk si ten článek přečte, dozví se, že z motoru formule začal unikat olej, což vedlo k zadření motoru a havárii. Logické havárii, protože v momentu, kdy se motor zadře, hnaná kola se "hryznou" a ani pámbu s tím nic neudělá, jen se veze a čeká o co se zarazí.
Ale někdo si článek nepřečte, obecně ví o takových situacích kulový, a tak tu plácá o retardech. Otázka, kdo je v takovém případě tím retardem... ;-)
rohor
Formule nemá spojku?
Dinar
Určitě má, proč se ptáš?
rohor
Takže nestačilo ji prostě sešlápnout?
Dinar
Roztočený motor se kousne, hnaná kola se nestopnou přes diferák rovnoměrně, takže u lehké formule s motorem uprostřed to v drtivé většině případů znamená roztočení, minimálně smyk, v každém případě ztrátu ovladatelnosti, takže výlet mimo trať a jak říkám, jen sleduješ, o co se zarazíš. Jestli to absolvuješ s vymáčknutou spojkou, je celkem jedno, na výsledku to nic nezmění.
KANKUNEN
Podle těch třech chlapíků se dají místní dobře rozretardovat. Kdo pouze rozumu chabého nabyl, moc těm třem nerozumí.
Hammunasakra
To píšeš furt dokola = takže tohle není zábava pro NEJŠIŘŠÍ MASY = ale pro horních 20% (jsme rozděleni ca na 20% neretardovaných a smutných 80% co jim to až tak nemyslí)

Bývala to VÍC zábava a vždy to bylo spíš nic moc info o autech = plácání o RETARDECH je naprostý PLÁCÁNÍ

Vyhovuje TI tahle fakt nenáročná ZÁBAVA? No problem. Ale vymýšlet o CHABÉM ROZUMU kdo nehýká nadšením (jako ty) ten je retard chabého rozumu.. :-O :*) :D :-! :-[]
KANKUNEN
Jdi už do háje, za rusáka máš u mě :yes: , ale jsi fakt magor. Zas jedeš na hate.
Hammunasakra
nejdřív plus = dík za souhlasný pohled na ruSSáky a jsem RÁD že v tak důležité věci MÁME SHODU :yes:

TY urážíš úplně nadoraz RETARDY a CHABÝm ROZUMem (když se někomu až tak jako tobě nelíbí zábavný pořad určený co nejširšímu publiku) = já sem magor? :*)
KANKUNEN
Napřed si přečti, kdo reaguje na Clarksona ve stylu, že neumí nic jiného než urážky a pak to porovnej s obsahem jejich příspěvků. 80% chápe i za tou urážkou vtip, zbytek to vídí pouze jako urážku. Dokončil jsem dialog.
Hammunasakra
No a TOHLE nikdo nezpochybňuje ;-)

JÁ jsem napsal = že kdysi mi přišli vtipnější. Že to je spíš víc zábavný pořad než info o autech. A že říkat REATARD a CHABÉHO ROZUMU kdo z tohohle MASOVÉHO ZÁBAVNÉHO pořadu PRO NEJŠIRŠÍ PUBLIKUM nejsou až tak odvázaní jako ty = je (zcela) NEVHODNÉ

Když řeknu že RETARD CHABÉHO ROZUMU je ten kdo nečte (nelíbí se mu) https://www.novinky.cz/…eli-sveta-335269 bude to blíž realitě. Ale nenapíšu to
traveldrive
Ja to nijak nerozporujem. Bola to "smola" a zrovna srandovné mi to teda nepríde. Tí chlapi veľa sympatií u mňa nemajú, sú to proste iba šoumeni. Úroveň o psí chlp vyššia, ako keď prišli na Slovensko Geissenovci.