Novinky
Tak takhle si EU představuje svobodnou tržní ekonomiku??! Hanba bruselským ekoteroristům! 😲 😲 😲 :no:
na prodej je v Česku aktuálně cca 15 skladových vozů Ford Bronco. Až skončí svátky, poběžíš si pro jeden?
To sou všechno šedý dovozy, těmi jde dovézt cokoliv, od RAMky TRX s 6,2 Hellcat po Buchanku 😄
Len aby boli aj reálne na predaj. Keď som ja naháňal UŠ povoz tak aút v inzercii hodne a reálne z toho bolo snáď 20%.
Aut v inzercích je mraky, ale v reálu to niko nekupuje, ani ojetiny, lidi šetří a nemaj peníze. Pár zavodářů to nevytrhne, to je flusnutí do Stromovkky.
Jediný co jde na odbyt je dřevo, pily, věci na těžbu a zpracování dřeva atd
Jediný co jde na odbyt je dřevo, pily, věci na těžbu a zpracování dřeva atd
tak Autooutlet je jistota, Jeep v Uherském Hradišti taky tam stojí, apod. zase taková rarita to není.
Snáď sa to zlepšilo ale cca rok dozadu boli autá na pľace ale väčšina išla do DE alebo už boli rezervované.
Je to možné, každopádně, sehnat skladového Wranglera, což je taky off-road na rámu není zase tak těžké, pro každodenní ježdění je to celkem utrpení.
A to si jenom myslíš nebo víš? Wrangler je letos v ceníku už jen jako PHEV a nehybridů se doprodávají poslední kusy, kterých už asi moc není, jestli vůbec nějaké jsou…Ten PHEV Wrangler je totální nesmysl. Drahé, těžké, omezená variabilita interiéru.
Ježdění s JL Sahara utrpení rozhodně není, jak jsi na to přišel?
Ježdění s JL Sahara utrpení rozhodně není, jak jsi na to přišel?
To je asi věc názoru, ne? Přirozeně, že když vyřadili z prodeje nehybridní verze a zůstala hybridní, časem se doprodají😊 a jsou sice dražší, ale zase nejezdí za 14 litrů benzínu ale pod deset.
A samozřejmě, Sahara je poněkud příjemnější, ale do SUV to má pořád dost daleko. Prostě je to podřízeno použití v terénu a bez něj, kompletně na asfaltu, je to trochu bláhový způsob používání.
A samozřejmě, Sahara je poněkud příjemnější, ale do SUV to má pořád dost daleko. Prostě je to podřízeno použití v terénu a bez něj, kompletně na asfaltu, je to trochu bláhový způsob používání.
Bys musel najet stovky tisíc km a neustále dobíjet aby se ti rozdíl na palivu vrátil.
Jasně, že Wrangler není pro každého a nedosahuje jízdního komfortu třeba BMW X3, které je u nás v podobné cenové hladině. Má specifické ovládání, ale jinak nechápu v čem konkrétně je to utrpení? Taková mlátící torzka v Superbu je etalon luxusu? 😁
Jasně, že Wrangler není pro každého a nedosahuje jízdního komfortu třeba BMW X3, které je u nás v podobné cenové hladině. Má specifické ovládání, ale jinak nechápu v čem konkrétně je to utrpení? Taková mlátící torzka v Superbu je etalon luxusu? 😁
Nemusel. Denní nájezd je u většiny lidí do 50 km a 30-40 z toho pokryje elektřina. Superb alespoň zvládne jet na dálnici 130 km/h bez nutnosti neustále korigovat směr jízdy.
I tak, kolik musíš najet abys vykompenzoval 400k příplatek, když to auto u nás ani nedosáhne na EL SPZ (výhody)?!
Jinak ok, dálnice je nejslabší disciplína, byť to v Sahaře nevidím až tak kriticky.
Jinak ok, dálnice je nejslabší disciplína, byť to v Sahaře nevidím až tak kriticky.
Vážne sa chceš baviť o tom ako po asfalte jazdia Wrangleri vo verzi Rubicon ešte prizdvihnuté? Ja sám osobne nevlastním nič, ale mám za sebou pár áut mojich dobrých kamarátov. To je ako jazdenie surfovovacou doskou po žehliacej doske.
Je to nastavené do ortodoxného terénu, ale "zájsť do Kaufu po rožky, to je utrpenie"
Takže jednoznačne - na každodenné jazdenie je to hard-core. 😉
Je to nastavené do ortodoxného terénu, ale "zájsť do Kaufu po rožky, to je utrpenie"
Takže jednoznačne - na každodenné jazdenie je to hard-core. 😉
Záměrně zmiňuji JL Sahara…ale tak aspoň jsi přiznal že to auto znáš jen z doslechu 😉
Jinak standardní JL Rubicon z výroby přizdvihnutý není.
Jinak standardní JL Rubicon z výroby přizdvihnutý není.
Sahara je trosku civilizovanejsi, ale SUV to zdaleka není. Na běžkách svah sjedeš, ale jejich hlavní určení je jinde.
Pointa je, že abacus očividně píše o JK Rubicon v nějaké neoficiální úpravě do terénu. To jsou jiné světy a Bronco jestli se nepletu cílí právě na vlastnosti podobné Wrangleru JL na silnice.
ty pevné nápravy na rámu těžko vygumuješ. prostě za mě je to čistý nesmysl, jakkoliv se mi líbí a Saharu se Sky one click bych si představit uměl. Kolega má ale už třetího Rubicona, ten benzín, pak si koupit Ranger Raptor a už do toho Jeepu skoro nesedne😞 A to je ten Ranger taky na rámu, jen ten příplatkový podvozek z toho udělal snesitelné auto.
tak musí do Evropy vozit další a další US modely, ty zde budou brzy tvořit až 35% celkový prodejů (Bronco, E😜lorer, Mustang, pikapy řady F)
Nevi nekdo jak je to s temi vadnymi kusy? Desitky mozna stovky majitelu zaplakalo po par stovkach km kdy doslo k totalce motoru.
Ford je odborník na neuznávanie záruk a kulancií. Jeden som mal a stačilo.
Odbabrané zámky dverí. ( jedna z viacerých výrobných vád) Čakal som v zime mesiac na nový zámok pretože v Nemecku mali snáď tisícky reklamácii. Keď sa mi to isté opakovalo v zime na druhý rok ( po záruke) žiadna kulancia, žiadna výrobná vada . Ako by sa nič nedialo.
Vŕzgajúci pedál plynu, rozbité sedačky, nefunkčná klíma, prasknuté vedenie k posilovaču riadenia. ( 3-ročné auto od nova) Všetko opakované vady, o ktorých vieš od svojich kolegov, kamarátov a dozvieš sa v servise, pretože si tam často.
Tak je Ford tam kde je v p.....
Odbabrané zámky dverí. ( jedna z viacerých výrobných vád) Čakal som v zime mesiac na nový zámok pretože v Nemecku mali snáď tisícky reklamácii. Keď sa mi to isté opakovalo v zime na druhý rok ( po záruke) žiadna kulancia, žiadna výrobná vada . Ako by sa nič nedialo.
Vŕzgajúci pedál plynu, rozbité sedačky, nefunkčná klíma, prasknuté vedenie k posilovaču riadenia. ( 3-ročné auto od nova) Všetko opakované vady, o ktorých vieš od svojich kolegov, kamarátov a dozvieš sa v servise, pretože si tam často.
Tak je Ford tam kde je v p.....
Já jsem na svém Mondeu, ale pravda bylo to před delším časem, měl vadný jen EGR a potíže nedělali.
Trochu korodovaly spodní lemy dveří, to je pravda, jinak docela spokojenost.
Toto co popisuješ je docela hrůza, asi proto mám Mazdu protože tam není ani prd problémů a taky se Mazda dobře umisťuje v žebříčcích spolehlivosti.
Je to nuda, krásná nuda. Na autě kolegy byla špatná geometrie a zvlněné disky, šupem uděláno, jasná záruka, maximální spokojenost.
Teď už bych se asi Fordu bál ...
Trochu korodovaly spodní lemy dveří, to je pravda, jinak docela spokojenost.
Toto co popisuješ je docela hrůza, asi proto mám Mazdu protože tam není ani prd problémů a taky se Mazda dobře umisťuje v žebříčcích spolehlivosti.
Je to nuda, krásná nuda. Na autě kolegy byla špatná geometrie a zvlněné disky, šupem uděláno, jasná záruka, maximální spokojenost.
Teď už bych se asi Fordu bál ...
brk77
Příspěvek podléhá schvalování.
nesnesitelná je lehkost, s jakou benzín PHEV polyká palivo, hlavně že plní flotilové emise 😄