Premium
sorpersa
1
Vlastná skusenost.. Stonic vôbec nemá zmysel. Sedí sa tam presne ako v Riu, len je o 3000 eur drahší. Za pár plastov mi to nestojí. Za cenu Stonicu som nakoniec kúpil Captur, ten je úplne inde.
Přejít do diskuze
rohYpnol
Navrhuji premium bojkot!!! Prosím aby vždy někdo zkopíroval celý text do diskuse. Samozřejmě s citací odkud kopíroval aby nebyly porušeny autorská práva 😒] :-!
Jenik3
Chci 1.2 kvůli nepřímému vstřiku. Počítám, že bude jezdit 10-15 let. Manželce je úplně jedno, jaký je tam motor. O jízdní zážitky v tomto případě vůbec nejde.
Avantime
Jazdil som s Riom aj Stonicom, ja by som si vybral Rio, ten Stonic mi v niektorých detailoch prišiel odfláknutejší a pritom drahší, napríklad vnútorný hluk. Ak chceš tú 1,2-ku atmo kvôli cene, tak chápem, ale ja by som šiel do toho litrového turba. Mal som s ním Rio požičané v základnej výbave ale s automatom a teda také živé obyčajné malé auto som už dlho nezažil. Veľmi ma bavilo s tým jazdiť. No a Rio sedí aj na ceste lepšie ako ten Stonic. Pri dvojici i20 a Bayon s rovnakým podvozkovým základom je to však opačne, tam radšej Bayon, je podvozkovo lepšie vyladený.
Freddka
Ja to bojkotuju tim, ze to nectu, protoze nemuzu, pac nejsem premiovej. Jsem jim to nandal, co?
Mino 1
Stonic sa pred faceliftom robil aj s atmosferami 1,25 (84 k) a 1,4 l (100 k). Po facelifte vypadla 1,4-ka a ako zaklad tusim zostala 1,25-ka.
Jenik3
Zrovna je toto u nás otevřené téma. Kia Rio nebo trochu větší stonic? Je to auto do mesta a okolí.
Zatím vede Rio s motorem 1.25. Dělal se stonic taky s tímto motorem?
Přístup k premium nemám, tak jsem celý článek nečetl.
Zatím vede Rio s motorem 1.25. Dělal se stonic taky s tímto motorem?
Přístup k premium nemám, tak jsem celý článek nečetl.