Novinky
OT😞vy ste oba nějaký chytrý, jen tak dál, Saabu fandim a potřebuje reklamu 😊)) ale Opelu taky, ať se to nosí nebo ne. To takovej Fiat, to je asi kára k pohledání mam ten dojem, hehe
6ti vál v tomhle případě bude každopádně předělanej tak, aby se mu, milý BUBU netrhaly řemeny 😄 )
...jinak mě štve že nedali foto toho tolik chválenýho interiéru, docela bych se podíval...
6ti vál v tomhle případě bude každopádně předělanej tak, aby se mu, milý BUBU netrhaly řemeny 😄 )
...jinak mě štve že nedali foto toho tolik chválenýho interiéru, docela bych se podíval...
Přesně tak, navíc neslyšel sem, že by se trhaly řemeny nějak extrémně ani u starých Oplů pokud se dodržoval interval výměny. A zároveň nechápu, proč by byl Opel kategorie k rozhovoru sám o sobě, zvlášť když to tvrdí člověk s Fiatem 😉
Ad ta nedotáčivost Vectry. Ano, přední pohon je znát, ovšem doufám že tedy pan BUBU má Vectru odskoušenou do nejmenších detailů nebo si jen přečetl časopisy 😉 ?
Jo a aby se neřeklo, že jsem nepochválil Saab >😁 ,tak bravo Saab, moc hezké auto 😉
Ad ta nedotáčivost Vectry. Ano, přední pohon je znát, ovšem doufám že tedy pan BUBU má Vectru odskoušenou do nejmenších detailů nebo si jen přečetl časopisy 😉 ?
Jo a aby se neřeklo, že jsem nepochválil Saab >😁 ,tak bravo Saab, moc hezké auto 😉
Ono,dneska je módní kritizovat... 😉 P.S.U Opelu už toho ke kritice,teda alespoň u nových modelů,vážně moc nezbývá
Ano je to v módě, akorát pak půlka příspěvků je Škoda je hnus, šmejd, Opel taky, VW....... a zabírá to akorát místo 😄 A nechápu k čemu je to dobrý. Mně se třeba moc nelíbí nová Fábie, tak k ní nic nepíšu a je to, když mě to tak nezajímá.
Vytvořit každé auto dá práci, tak ji pak schazovat blbýma kecama mi příjde vcelku trapný.
Vytvořit každé auto dá práci, tak ji pak schazovat blbýma kecama mi příjde vcelku trapný.
Chlapské náčiní, dokonalé pádlo. Nestárne. Vystopuješ vizuální kotvy přes třicet let nazpátek... Takhle se to dělá, kup ho. BRAVO SAAB :yes😒br />
P.S. Totiž... Volvo, Saab, to je o postoji, nikoli o póze.
P.S. Totiž... Volvo, Saab, to je o postoji, nikoli o póze.
Kdo chce vydět interiér, ať mrkne na www.autorvue.cz.
Pěknej................
*/Bleskovky/Saab-ve-Frankfurtu-9-3-Tur…
Pěknej................
*/Bleskovky/Saab-ve-Frankfurtu-9-3-Tur…
no ja nevim kde vsichni berou ze to ma 18´´ kola. na fotce teda vidim 19´´
-jen tak pro upresneni teda
-jen tak pro upresneni teda
hoj ahoj...jsem majitelem starsiho saaba 900se cabrio a miluju saab....a tohle je dabel....jednou bude muj!!!!!!
Golf, ten seat, ochta a TT maj taky stejny podvozek a prijde ti ze by mely stejny jizdni vlastnosti? me ne..