Novinky

Zpět na článek

Renault Kangoo vstupuje na český trh v osobní i elektrické verzi. Známe ceny

11 komentářů

Avantime
Nové Kangoo som si už vyskúšal vo forme Citanu Tourer a musím povedať, že dosť zásadný skok oproti predchodcovi. :yes: Cena, no čo už, lepšie to zrejme nebude, skôr teda bude otázna kvalita. Predchodca s ňou moc teda nezahviezdil a mám pocit, že toho dnes prežívajú aj prvé generácie.
A komu by sa cena zdala prehnaná, choďte sa zasmiať do Nissanu, nový Townstar je teda pekne drahý a len s benzínovým motorom.
Avantime
Čo čakáš od elektrickej dodávky? 135 km/h s tým aj tak nikto nepôjde, toto je na jazdenie v meste. Dojazd tam napísaný je, 300 km.
ptr078
V prvej verzii clanku dojazd nebol uvedeny. Od ev dodavky necakam nic, lebo je to nezmysel. Prilis vela premennych ovplyvnuje dojazd ako vaha, pocasie, profil trate atd.... a naxslevenskej dialnici ma prave najviac predbiehaju dodavky 😄
ptr078
Pri uzitkovo zameranom aute sa uvadza zrychlenie, ale na dojazd sa jaksi zabudlo a maximalka az 135 je tiez super
traveldrive
Predchodca kvalitou nezahviezdil... Čo konkrétne tým myslíš? Resp. čo si pod pojmom "kvalita" v tejto triede áut predstavuješ?
traveldrive
Tak potom som mal asi nejaký výnimočný kus... (?) 😄
Avantime
Napríklad sa neobjavovať na spodných priečkach hodnotení spoľahlivosti TÜV. Rozumiem, že sa pri takýchto pracantoch skôr objavia nedostatky ako pri nejakom víkendovom kabriolete, ale tak nízko v hodnotení neboli ani konkurenčné dodávky.
Avantime
Čo som tak zbežne pozeral, tak Townstar Acenta je ako Kangoo Equilibre, lenže Nissan s 1,3 DIG-T 130k a manuálom začína u nás od 26 490 € / 651 233 Kč a Renault s tým istým motorom od 23 800 € / 585 101 Kč. Citan je z tejto trojice rovnakých áut tentokrát najlacnejší, od 22 279 € / 547 709 Kč, ale tak to je holé bosé oproti Townstaru a Kangu.
WinDiesel
Japonský styl výbav bych pochopil u auta vyráběného v Japonsku. Holt se musejí odlišit, když jsou to nachlup stejná auta.
Bez dieselu je to u Nissanu jen okrajová nabídka.
Anonym
Nevím jak na Slovensku, ale u nás není Nissan Townstar předražený. V daných specifikacích vyjde stejně nebo levněji než Kangoo. Problém však je, že Nissan nabízí k jednomu jedinému motoru tři přesně dané specifikace výbavy, zatímco Kangoo umožňuje nejen výběr motorů, ale i konfiguraci výbav dle přání.
lada 2102
pokud Rencka vybavíš na výbavu Nissanu bude Rencek dražší aspoň v Čechách. Spíše je k zasmání, že Nissan na Slovensku za tmavé okna a lité kola chce 1000 Eur a v Čechách 30 tis. Kč.