Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Kangoo vstupuje na český trh v osobní i elektrické verzi. Známe ceny

11 komentářů

ptr078
Pri uzitkovo zameranom aute sa uvadza zrychlenie, ale na dojazd sa jaksi zabudlo a maximalka az 135 je tiez super
Avantime
Čo čakáš od elektrickej dodávky? 135 km/h s tým aj tak nikto nepôjde, toto je na jazdenie v meste. Dojazd tam napísaný je, 300 km.
ptr078
V prvej verzii clanku dojazd nebol uvedeny. Od ev dodavky necakam nic, lebo je to nezmysel. Prilis vela premennych ovplyvnuje dojazd ako vaha, pocasie, profil trate atd.... a naxslevenskej dialnici ma prave najviac predbiehaju dodavky 😄
Avantime
Nové Kangoo som si už vyskúšal vo forme Citanu Tourer a musím povedať, že dosť zásadný skok oproti predchodcovi. :yes: Cena, no čo už, lepšie to zrejme nebude, skôr teda bude otázna kvalita. Predchodca s ňou moc teda nezahviezdil a mám pocit, že toho dnes prežívajú aj prvé generácie.
A komu by sa cena zdala prehnaná, choďte sa zasmiať do Nissanu, nový Townstar je teda pekne drahý a len s benzínovým motorom.
lada 2102
pokud Rencka vybavíš na výbavu Nissanu bude Rencek dražší aspoň v Čechách. Spíše je k zasmání, že Nissan na Slovensku za tmavé okna a lité kola chce 1000 Eur a v Čechách 30 tis. Kč.
Anonym
Nevím jak na Slovensku, ale u nás není Nissan Townstar předražený. V daných specifikacích vyjde stejně nebo levněji než Kangoo. Problém však je, že Nissan nabízí k jednomu jedinému motoru tři přesně dané specifikace výbavy, zatímco Kangoo umožňuje nejen výběr motorů, ale i konfiguraci výbav dle přání.
WinDiesel
Japonský styl výbav bych pochopil u auta vyráběného v Japonsku. Holt se musejí odlišit, když jsou to nachlup stejná auta.
Bez dieselu je to u Nissanu jen okrajová nabídka.
Avantime
Čo som tak zbežne pozeral, tak Townstar Acenta je ako Kangoo Equilibre, lenže Nissan s 1,3 DIG-T 130k a manuálom začína u nás od 26 490 € / 651 233 Kč a Renault s tým istým motorom od 23 800 € / 585 101 Kč. Citan je z tejto trojice rovnakých áut tentokrát najlacnejší, od 22 279 € / 547 709 Kč, ale tak to je holé bosé oproti Townstaru a Kangu.
traveldrive
Predchodca kvalitou nezahviezdil... Čo konkrétne tým myslíš? Resp. čo si pod pojmom "kvalita" v tejto triede áut predstavuješ?
Avantime
Napríklad sa neobjavovať na spodných priečkach hodnotení spoľahlivosti TÜV. Rozumiem, že sa pri takýchto pracantoch skôr objavia nedostatky ako pri nejakom víkendovom kabriolete, ale tak nízko v hodnotení neboli ani konkurenčné dodávky.
traveldrive
Tak potom som mal asi nejaký výnimočný kus... (?) 😄