Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Frankfurt živě: BMW X6 ActiveHybrid - omluva za nové SUV

10 komentářů

Co to proboha je?.Jakoby kupé s výškou SUV.To si snad dělají p.r.d.e.l.K čemu je tahle zhovadilost?
Co to proboha je?.Jakoby kupé s výškou SUV.To si snad dělají p.r.d.e.l.K čemu je tahle zhovadilost?
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: >😁
Boooože, to je hnus 8-s
donPedro
A to jak ekologické motory, tak i ony křížepřes (rozuměj crossovery). To první je samosebou potřeba, u toho druhého mi smysl jaksi trochen uniká, ale lid si je žádá, tož proč jim je nedat, že. A tady u onoho BMW se design teda vydařil moc hezky - vyjede-li to takto do série, tož to bude nejhezčí kára bavorských (co ostatní co včíl produkujou mne jaksi moc nebere).
Ale ten motorovy prostor zadeklovali pekne, skoro jako u LEXUSU. No to jsem necekal ze vic planetovych soukoli a k tomu prevodovka usetri vic energie, ja myslel ze cim menci straty pri treni, tim lepsi, asi to bude naopak.
proc se clanek menuje franfurt zive? neni tu ani jedna ziva fotka
...když říkal že BMW vyrábí auta pro golfisty. S těžším terénem než golfový green si tohle SAV neporadí, jen snob si může koupit takhle krásně nepraktický auto a navíc do toho začali montovat elektromotory, jak do golfovýho vozítka 😉
"Rozdělování a slučování výkonových toků má na starost převodovka ECVT (planetová konstrukce s vnějším projevem převodovky CVT)."

Prosím autora o vysvětlení, co si pod tím mám představit, neboť netuším, jak převodovka s ozubenými koly plynule mění převodový poměr. Děkuji za odpověď.
Designem mi přijde jako strará dobrá trojka v CSL. Trochu deformace a vyšší podvozek a rázem tu máme X6. 😄