Novinky
0
Designem mi přijde jako strará dobrá trojka v CSL. Trochu deformace a vyšší podvozek a rázem tu máme X6. 😄
"Rozdělování a slučování výkonových toků má na starost převodovka ECVT (planetová konstrukce s vnějším projevem převodovky CVT)."
Prosím autora o vysvětlení, co si pod tím mám představit, neboť netuším, jak převodovka s ozubenými koly plynule mění převodový poměr. Děkuji za odpověď.
Prosím autora o vysvětlení, co si pod tím mám představit, neboť netuším, jak převodovka s ozubenými koly plynule mění převodový poměr. Děkuji za odpověď.
...když říkal že BMW vyrábí auta pro golfisty. S těžším terénem než golfový green si tohle SAV neporadí, jen snob si může koupit takhle krásně nepraktický auto a navíc do toho začali montovat elektromotory, jak do golfovýho vozítka 😉
Ale ten motorovy prostor zadeklovali pekne, skoro jako u LEXUSU. No to jsem necekal ze vic planetovych soukoli a k tomu prevodovka usetri vic energie, ja myslel ze cim menci straty pri treni, tim lepsi, asi to bude naopak.
A to jak ekologické motory, tak i ony křížepřes (rozuměj crossovery). To první je samosebou potřeba, u toho druhého mi smysl jaksi trochen uniká, ale lid si je žádá, tož proč jim je nedat, že. A tady u onoho BMW se design teda vydařil moc hezky - vyjede-li to takto do série, tož to bude nejhezčí kára bavorských (co ostatní co včíl produkujou mne jaksi moc nebere).
Co to proboha je?.Jakoby kupé s výškou SUV.To si snad dělají p.r.d.e.l.K čemu je tahle zhovadilost?
Co to proboha je?.Jakoby kupé s výškou SUV.To si snad dělají p.r.d.e.l.K čemu je tahle zhovadilost?