Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAlfa Romeo Tonale s naftou má české ceny. Nepatrně zdražila už po pár dnech
22 komentářů
Ja Prvni 123
A ten automat, to je fakt automat nebo dvouspojka?
Porad mi ale jako lepsi volba vychazi ten hybrid.
Jeste jsem to nevidel zive, takze k designu se nebudu vyjadrovat.
Porad mi ale jako lepsi volba vychazi ten hybrid.
Jeste jsem to nevidel zive, takze k designu se nebudu vyjadrovat.
3_diamanty
.... zdrazelo vsecko.... recko i turecko ...
Zrovna dizel by som tu v alfe ani nechcel... bud hybrid alebo benzin..... auto inak pekne.... konecne pekna alfa a aj so sancou uz co to predat ... drzim palce :yes:
Zrovna dizel by som tu v alfe ani nechcel... bud hybrid alebo benzin..... auto inak pekne.... konecne pekna alfa a aj so sancou uz co to predat ... drzim palce :yes:
Jenže tudy cesta nevede a to ani pro Alfu, dokud nepochopí, že dny slávy Alfy jsou pryč a není možné si účtovat prémiové ceny. Tonale bude úrovní DS, tedy i s prodeji. Udělali by líp, kdyby uvedli nejdřív hatchback s poladěnou koncernovou technikou a dali něco navíc a nastartovali to odspodu 😉
Edit: to víš, rozkliknu si nick a už me tady budou osočovat ze špiclovani… to mi za to nestojí
A na slovensku kalasnikov a borovicka mozno tak medzi 55+ rocnym vidieckym obyvatelstvom 😁.
Aj tie medaky tu nie su az taky svaty gral a delia sa o popularitu s bmw a audi. A z lacnejsich asi kia, hyundai, dacia, skoda, seat.