Novinky
Kvalitar
3
Technicky zjavne pozoruhodne auto ale ten vzhlad, dalsi silny hrac v sutazi o najosklivejsie auto roka 2022. Spolu s BMW 7/i7. A to nemam nic proti BMW a vlastne ani chlapcom z Rise Stredu. Ale taketo neustale osklivenie aut je hrozne. Kde a kam to chcu dotiahnut tito dizajneri? Ak J. Kaban v pozicii veduceho dizajnu BMW videl prve navrhy na taketo osklivosti, co BMW postupne vypusta, verim, ze chcel s tym zatocit. Ale asi siel proti betonovej stene a postupne z BMW Group radsej odisiel. Je to cele velka skoda. Ked uz sa musime zmierit s "elektroskratmi" nech su aspom vyrazne krajsie ako taketo hrozy. Hadam sa to postupne zlepsi.
Xylo
6
Možná by nebylo od věci se oprostit od nutkání posuzovat čínskou produkci podle lokálního vkusu. V roce 1776 vyšel v Anglii takový dost přihlouplý spisek jakéhosi Adama Smithe pod názvem Pojednání o podstatě a původu bohatství národů. V tomto "díle" si Smith "klepe na čelo", jak je možné že Číňané nechápou, že zlato je daleko cennější než stříbro.
rohor
1
Jsou národy, pro které je cenná usušená lebka nepřítele. Znamená to snad, že kdo si myslí že jsou to zm*rdi, ten je přihlouplý?
Mig_35
0
Tohle budu s dovolením používat. Už dříve jsem tu psal, že někdo sushi jiný řízek. Tohle je lepší 😉
Roland Von Wagen
0
S tím Kabaněm si to myslím stejně. :yes:
...myšlienkové pochody autora titulku, podľa ktorého tá obria čelná maska láka zákazníkov.
P.S. Podarilo sa eliminovaťpalčekára, alebo má len meškanie?
Edit: Už prišiel. Nesklamal. 😁
P.S. Podarilo sa eliminovaťpalčekára, alebo má len meškanie?
Edit: Už prišiel. Nesklamal. 😁
1. pohled - Je to totalitní Čína
2. pohled - jsou to soukromé firmy, do kterých investuje i Warren Buffett, ... .
Takže já chápu kritiky i oceňovatele.
2. pohled - jsou to soukromé firmy, do kterých investuje i Warren Buffett, ... .
Takže já chápu kritiky i oceňovatele.
Tragikomicke. Nieco na styl "vkusu" russkych bohacov.