Novinky
Normální Mustang, budou se tedy testovat polepy a čalounění sedaček? 😁
To máš jedno, tady jde hlavně o to, že si redaktroři po nekonečné šňůře různých nudných hybridů a zkratowozů konečně zase zajezdí s pořádným autem, tak jim to přejme! 😄 A počíst si pěkný článek o tak cool a krásném autě a prohlédnout si jeho fotky v nové barevné (a čalounické) verzi nám rozhodně neuškodí, zvláště když to zřejmě bude úplně poslední test této generace...
http😐/www.sauto.cz/…/t-roc/168871843
😒] 😒] 😒]
PS: to niekto aj vyvalí také peniaze za ten VW ? 🤕
No, já jsem tedy tušil, že ten stylový "FAKE" EVOQUE kabrio stojí dost, ale taky jsem si myslel, že má alespoň 2.0TSI, ale že stojí přes 1M a má 1.5TSI, to jsem nečekal.
Co je to za otázku? Proč stojí kabrio víc než kupé, když nenabídne nic víc, než stahovací střechu? Jestli máš obecně problém s cenama VW tak to samozřejmě respektuju, ale v rozdílu cen nevidím nic mimořádného.
ps ještě mě napadá kacířská myšlenka,proč stojí kupé víc než sedan od něhož bylo odvozeno, když má o dvě dveře míň😊
ps2 samozřejmě ta cena za Mustanga je super :yes:
jezdí tady jeden kolem, být ženská, jako auto by se mi to líbilo. a jsem si naprosto jist, že ženská by si mezi tím Mustangem a T-Rocem vybrala SUV, než muscle car... a jsem si naprosto jist, že žádný chlap po tom ani neštěkne.