Testy
Ozzman
10
Možná to bude tím, že o tomhle autě mimo tabulek a obrázků má zdejší osazenstvo minimální zkušenosti, včetně mě, já ho tedy nedávno viděl zaparkovaný 😒] :-!
Přejít do diskuze
Hammunasakra
TÁHNI na dovolenou na https😐/www.irozhlas.cz/…nu_2208160857_pj ZPÁTEČNÍKu = a nech si svý ZPÁTEČNICKÝ kecy pro svý SOUDRUHY zpátečníky
kosmonaut
Prosimtě jaká diskuse? Veškerou diskuzi tu naprosto do1ebal ten multinickový kreten Kylie.
Ozzman
Vkus Vémoly nesdílím, naopak, ale tenhle Bentely v kupéčku se mi taky líbí i když velké GT není zrovna můj sen (maximálně to americké jako Mustang). V této generaci to Bentley sluší mnohem více a když už tedy BYCHaříme nad nedostupným autem, dal BYCH mu přednost vždy před Rolsem, ten mne nebere..
Anonym
O dream cars se dřív diskutovalo i když v tom člověk nikdy ani neseděl.
Jinak tahle generace Continentalu se povedla, i naživo je moc pěkná včetně krásného interiéru (pokud se zvolí ty správné barvy). Viděl sem naživo několikrát v Praze a pak i na srazu RR/Bentley/Lotus v Dubči
Jinak tahle generace Continentalu se povedla, i naživo je moc pěkná včetně krásného interiéru (pokud se zvolí ty správné barvy). Viděl sem naživo několikrát v Praze a pak i na srazu RR/Bentley/Lotus v Dubči
Anonym
Tady už diskuze pod normálními auty není a akorát pod články o EV diskutující elektro-utopisti nebo sem pár fanatiků pořád cpe politiku
webpaja
JJ, řešit auto optikou "hlavně nenápadně", tak všichni jezdíme v Toyotách, Škodovkách a Hyundaích.
Krásné Conti :yes:
Krásné Conti :yes:
Ozzman
V Monacu, co jsem měl možnost posoudit, je nejběžnějším autem Renault Clio všech generacích 😁
Ok, jasné, že se za tím otočí víc lidí, než za nějakou 6er coupé, ale pokud se bavím e čistě o vzhledu, tak continental Coupe fakt není ošklivý a nevkusný, jako Lela (na tu bych já teda nevlezl, vypadá jako parodie na plastovou panenku), nebo jeho další výtvory z řad aut a motorek. Trochu mícháme dvě věci dohromady. Ve Ferrari taky budeš středem pozornosti, ale nic to nemění na tom, že jsou to povětšinou nádherná auta.
Ok, jasné, že se za tím otočí víc lidí, než za nějakou 6er coupé, ale pokud se bavím e čistě o vzhledu, tak continental Coupe fakt není ošklivý a nevkusný, jako Lela (na tu bych já teda nevlezl, vypadá jako parodie na plastovou panenku), nebo jeho další výtvory z řad aut a motorek. Trochu mícháme dvě věci dohromady. Ve Ferrari taky budeš středem pozornosti, ale nic to nemění na tom, že jsou to povětšinou nádherná auta.
kari.laz
Hodně lidí odešlo. Zůstalo tu pár diskutujících a naplavilo se sem mraky podivínů a elektrofans. V diskuzi se to pak vždycky zvrhne na "přestřelku". Ani se nedivím, že ti normální nemají už tolik chuť diskutovat.
gil54
Naprosto přesně.
(A hned máš 3 mínusy, divím se, že ne obligátních pět.)
Edit: už 4 😄
(A hned máš 3 mínusy, divím se, že ne obligátních pět.)
Edit: už 4 😄
gil54
Já si je zatím nevypínám, mám nervy ze železa. A je dobré vědět, kam až může neléčená choroba dospět. 😄
kari.laz
Tohle je přesně to auto, kde si člověk užívá luxusu a jízdy. Nemá ambice s ním závodit, ale pokud je potřeba, vystřelí jak z praku. Tohle si nikdo nekoupí jen kvůli silnému motoru. Na cestování pro "movitější" to je ideální koráb.
V aktuální generaci nádherné auto se skvělými motory.
Docela zábavné je, jak autor rozebírá hmotnost (která je brutální a nijak to neobhajuji), ale u elektro, i u těch hrajících si názvem na sportovní, jako ID GTX, nebo Eniaq RS se nad hmotností, téměř shodnou s tímto "korábem" , ani nepozastaví.
V aktuální generaci nádherné auto se skvělými motory.
Docela zábavné je, jak autor rozebírá hmotnost (která je brutální a nijak to neobhajuji), ale u elektro, i u těch hrajících si názvem na sportovní, jako ID GTX, nebo Eniaq RS se nad hmotností, téměř shodnou s tímto "korábem" , ani nepozastaví.
webpaja
Soihlas, opravdu krásné auto a umím si ho v garáži představit. Spíš jako kupé, ale asi nejkrásnější "běžné" novodobé Bentley.
Má dokonalé sopky, detaily, přední část už je hezká a zadní vyloženě sexy. Navíc motor klenot.
Interiér je to samé jako exteriér, prostě povedené. :yes:
Má dokonalé sopky, detaily, přední část už je hezká a zadní vyloženě sexy. Navíc motor klenot.
Interiér je to samé jako exteriér, prostě povedené. :yes:
webpaja
Jsi odvážný. Ty slinty se nedají číst. 😉 A mě mají ty diskuzní děfky nejradši, mám zatím 11 palců 😄 :-!
webpaja
Diskuzi si tvoříme sami a jestli ji opouštět kvůli pár individuím? Vypnul jsem si je a i když tu plevelí, lžou a napadají, je mi to putna. 😉
Mig_35
To je trochu alibismus. V poslední době krom toho Vémoly mi ještě ulpělo v paměti😒br />https😐/www.novinky.cz/…bentley-40401226
😄 😄 😄
😄 😄 😄
Mig_35
klidně bych vlezl i na tu Lelu, jestli jde o tohle, ale doma to mít nemusím. a jestli nejsi čistý extrovert, tak ti ta pozornost nebude dělat dobře, v Monacu si tě asi nikdo nevšimne, ale tady by mě to snad i sr.a.lo...
kozakm
Seděl jsem v tom (jen v garáži) a opulentní je přesně to správné slovo. Není to vůbec můj šálek čaje, ale za možnost V12 palec nahoru.
Mig_35
Na můj vkus je dosti opulentní a řvavý. Třeba S-kupé mi přijde daleko vkusnější.
Mig_35
Dream car pro tebe a pro Vémolu. V garáži Bentley a Hummer, v akváriu krokodýla, v posteli plastelínu.
Jirka B.
Asi máte opravdu velký problém, když pod testem Bentley je totálně mrtvá diskuse...
gil54
11 je hezký skóre, 😄 já mívám zpravidla 6 jistejch hned, ať napíšu co napíšu, další pak jak se jim to povede, dělají mi radost, kluci. 😄 :-!
Emel
Vidím to podobně... auto se mi líbí, ale není to nic pro mě... i na dlouhé cesty bych si koupil něco jiného.
Ozzman
Ale to auto nemůže za to, kdo si ho kupí 😁 Jednou coupe nam parkuje za rohem práce, vídám ho docela často.. určitě je to za mne pohledné auto, to předchozí mne nebralo.
Ozzman
Já mám rád tyhle "agresivnější" a hranatější masky, proto jsem vždy měl radši BMW, než ostatní D3, proto se mi líbí ameriky 😊
Anonym
Kdo se bojí toho že se lidi budou otáčet, musí jezdti v tuctové německé konfekci.
My co se jezdíme amerikama 10-15-20 a víc let tak se toho, že se lidi otáčej, ptaj se co a jak nebojíme a nevadí nám to.
My co se jezdíme amerikama 10-15-20 a víc let tak se toho, že se lidi otáčej, ptaj se co a jak nebojíme a nevadí nám to.
Mig_35
Anonym
Krokodýla nemam a ani bych nechtěl. Plastelína mi neva, pokud to není přeplácaný extrém.
A Hummer bych nechtěl, Bentley jo.
A Hummer bych nechtěl, Bentley jo.
kari.laz
Každému normálnímu fanouškovi aut se musí Bentley zkoumat. Do jistoty fascinovat. Není to Octavia, je to Bentley s oivalc a obrovským luxusem. Dá se diskutovat nad vzhledem a konkurencí, ale každý fanoušek aut musí být rád, že taková auta existují.
ptr078
Najlepsie sadne ten dizajn podla mna flying spur. Teraz som v jednej dedinke na zapade uk, sused, 70tnik ma kupe v zelenej, chodi s tym kade tade, na zadnych sedadlach dve 20 rocne aziatky, ked kracaju dedinou obe dva metre za nim tahaju jeho batoziny, aspon niekde je este svet podla starych pravidiel 😁
webpaja
O to víc si vážím každého, s kým se normálně diskutovat dá. Třeba se rozplývat nad Bentley.
Emel
Jedno kabrio jsem měl a k srdci mi to nepřirostlo... ale tak třeba na stáří ještě změním názor 😉
Ozzman
Přestaň, nebo mi zkazíš názor! 😁
Dost dlouho jsem si napravoval mínění o BMW (mladí vesničtí blbečci ftuningu starejch vraků), pak na MB (kolotočáři a hochštapleři - vše ojeté samo).. a teď tohle 😁
Dost dlouho jsem si napravoval mínění o BMW (mladí vesničtí blbečci ftuningu starejch vraků), pak na MB (kolotočáři a hochštapleři - vše ojeté samo).. a teď tohle 😁
Ji/Ri
... přesně tak. Proto, jak jsem uvedl výše, mi dává smysl spíš kabrio, ptže to je něco, co si chci užívat a to je dost úzký profil užití.
kari.laz
Koukám, že mě zradilo automatické doplňování slov na telefonu. To vypadá, jak když jsem psal po osmi pivech 😁
Mě šlo hlavně o to, že jak Bentley, tak RR jsou ikony. Jsou drahé, nejsou nejrychlejší, ale jsou to automobilové ikony. Nabídnou luxus, individualizaci jako nikdo.
Mě šlo hlavně o to, že jak Bentley, tak RR jsou ikony. Jsou drahé, nejsou nejrychlejší, ale jsou to automobilové ikony. Nabídnou luxus, individualizaci jako nikdo.
Ji/Ri
Ono není hmotnost jako hmotnost. U elektra je to ve velké míře zatím naprosto nezvládnutá disciplína.
Ji/Ri
Přesně tak. Občas je to trošku obtížný hmyz, ale člověk se aspon nasměje. 😁
Ji/Ri
Zkušenost mám, pár tisíc km. Luxusní loď. Fajn je, že při jedné konfiguraci interiéru máš pocit sportovnosti, při jiné , že jsi na jachtě, při další v obýváku.. i jízdou to umí. Tam je vše vpořádku, ale mě to úplně zatím neoslovuje. Nicméně je to nádherný stroj, který umí zaujmout nejen vzhledem. Osobně mi dává větší smysl v tom gábriu. 😄
ptr078
Ja by som uvital hlavne analogove budiky z drahych materialov, dufam, ze ostala v konfi taka moznost
kari.laz
Taky je mám vypnuté, občas je ta diskuze zajímavá, když hledám příspěvky mezi informacemi o zablokovaných uživatelích 😁
Spíše jde o to, že spoustu lidí zmizelo a není tolik s kým diskutovat.
Spíše jde o to, že spoustu lidí zmizelo a není tolik s kým diskutovat.
Mig_35
taky se nepozastaví nad hmotnosti bagru, autobusu, nebo tramvaje. nejspíš proto, že posuzuje optikou dané třídy.
edit: našel jsem, že předchozí cabrio s 12válcem vážilo míň, než to nové s osmi
edit: našel jsem, že předchozí cabrio s 12válcem vážilo míň, než to nové s osmi
webpaja
A já myslel na nějakou moderní chorobu s přehazováním písmenek 😉
JI/RI to tu nedávno popsal skvěle, jsou to spolu s dalšími ikonami (Ferrari, Lambo např.) značky, které jsou kulturní dědictví lidstva.
JI/RI to tu nedávno popsal skvěle, jsou to spolu s dalšími ikonami (Ferrari, Lambo např.) značky, které jsou kulturní dědictví lidstva.
webpaja
S Conti mám zkušenost pouze v rámci první generace, takže úplně irelevantní, nicméně po jízdě s RR Wraight mi je Bentley určitě bližší. Neřídí se jako loď. 😉