Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Nové BMW řady 7 v odlehčeném kabátku? Grafik představuje svou méně opulentní vizi

9 komentářů

Dinar
kdokoliv na téma akt. sedmičky nakreslí, bude vypadat líp než originál. 😒
Ji/Ri
Amen.Ještě mi nepřišla na oči konfigurace, kde bych si řekl: ...ale jo, to se celkem možná i dá. To auto je divnovůz ze všech stran. ;-\
ryccardo
Hele mě to nepřijde tak strašný. Je to koukatelný. Co bude smutný tak ty motorizace. V12 a V8 v EU asi nebudou. Všechno to bude mít baterku a malej slabej motor. Vtipný je že do zbytku světa se ty motory budou normálně vyrábět.
ericn
Aktuální 7er je designová příšernost nehrubšího zrna. Celkově design aktuálních BMW je za mě nejslabší, co kdy byl :no: Netušil jsem, že to kdy napíšu, ale zlatej Bangle :yes:
ryccardo
Nepřijde mi to zase tak strašný. Silueta auta je pořád pěkná, zadek krásnej a předek takovej - no osobitej, ale nic na co by se nedalo zvyknout.
ericn
Osobitý předek je takový, že místo ledvinek jsou na něm dvě “půlky”, vypadá to jak prd*l 😒]
Roland Von Wagen
Bangleho trojka se mi líbila. Pětku, jako ojetinu, si oblíbili vypatlaci, co si myslí, že si v bazaru koupili i silnice a sedmička byla stejně strašná, jako ta aktuální. :-!
ericn
Jj 3er i 5er od Banglea je super (ta 5er za ty dementy v kšiltovkách nemůže), 6er si mi líbí taky a 7er před FL je děs, ale FL jí dost pomohl a opravil hlavně předek 👍
3_diamanty
Kdeze su tie casy