Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové BMW řady 7 v odlehčeném kabátku? Grafik představuje svou méně opulentní vizi

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Nová sedmička s obrovskými ledvinami vzbudila vlnu různorodých reakcí. Nezávislí tvůrci se jí teď snaží vykreslit v méně křiklavém provedení.

Sedmá generace BMW řady 7 se slavnostně představila v dubnu letošního roku. A jak už jsme tušili po úniku několika špionážních snímků, mnichovští se svým designem zase jednou rozhodli polarizovat. Velké ledviny na přídi doplněné úzkými linkami denního svícení a netradičně tvarovaným nárazníkem vytvářejí příď, na kterou prostě nejde nemít názor.

A jak už tomu v internetových diskuzích bývá, sedmička si od řady čtenářů vysloužila slušnou spršku kritiky. Krátce po oficiálním odhalení se nezávislí grafici pustili do práce a ukazovali nám, jak by nová řada 7 mohla vypadat bez velkých ledvin a s „normálními“ světly.

Video se připravuje ...

Svým výtvorem přispěl i náš kolega a grafik Honza Lušovský. Luxusní limuzínu se snažil přetvořit tak, aby působila méně těžkopádně a více z ní byl cítit sportovní charakter automobilky. Ledviny jsou pořád velké, ale střídmější než u sériového vozu. Všimnout si můžeme i přepracovaných světlometů a uhlazenějších nárazníků. Grafik upozorňuje také na přepracování kapoty motoru s decentními liniemi.

Boční plocha hlásí pouze upravený chrom na céčkovém sloupku, což jej opticky odlehčuje. K inovacím však došlo i vzadu. Přesunuta byla registrační značka, jiné jsou svítilny i nárazník. Mrkněte se do přiložené fotogalerie a dejte nám vědět. Líbila by se vám takováto sedmička více než skutečná?

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (9)

Doporučujeme

24. 8. 2022 22:58
Re: Cokoliv,
Jj 3er i 5er od Banglea je super (ta 5er za ty dementy v kšiltovkách nemůže), 6er si mi líbí taky a 7er před FL je děs, ale FL jí dost pomohl a opravil hlavně předek 👍
Avatar - Roland Von Wagen
24. 8. 2022 22:06
Re: Cokoliv,
Bangleho trojka se mi líbila. Pětku, jako ojetinu, si oblíbili vypatlaci, co si myslí, že si v bazaru koupili i silnice a sedmička byla stejně strašná, jako ta aktuální. :-!
Avatar - 3_diamanty
24. 8. 2022 20:04
Zlaty Bangle
Kdeze su tie casy
24. 8. 2022 17:04
Re: Cokoliv,
Osobitý předek je takový, že místo ledvinek jsou na něm dvě “půlky”, vypadá to jak prd*l :-[]
24. 8. 2022 15:02
Re: Cokoliv,
Nepřijde mi to zase tak strašný. Silueta auta je pořád pěkná, zadek krásnej a předek takovej - no osobitej, ale nic na co by se nedalo zvyknout.