Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
traveldrive
Povrchný článok som prečítal len tak zbežne. Prišiel mi ako plný superlatívov, kritiku som nepostrehol. Za čo teda je pol hviezdy dole?
hugino
Tak rozhodovať sa medzi Alpine alebo Caymanom je teda fakt jednoduché a ešte človek ušetrí.
3_diamanty
Ta kompaktnost auta a jeho lahkost je uzasna...takto ma vyzerat pravy sportiak... :yes:
Svojim sposobom mi to pripomina kultovu mazdu MX-5... hlavne tym ako to auto ponali ... kompaknost, nizka vaha, krasny dizajn, sikovnost pouzitia na kazdy den .... lebo presne o tom ma byt sportove auto :yes:
Svojim sposobom mi to pripomina kultovu mazdu MX-5... hlavne tym ako to auto ponali ... kompaknost, nizka vaha, krasny dizajn, sikovnost pouzitia na kazdy den .... lebo presne o tom ma byt sportove auto :yes:
Mr.Murphy
.. kdo takovy typ auta chce a ma na nej, nemel by vahat :-! A vsadim se z po ukonceni vyroby pujdou ceny tech aut nahoru, takze majiteli to v klidu pokryje provozni naklady. Alfa 4C je dobrym prikladem ;-)
Podívej se na ty inzeráty, za rok tam budou stejný auta:) to jsou takové Urban legend, o cenách youngtimerů.
Viz vystřízlivěni majitelů veteránů
Viz vystřízlivěni majitelů veteránů
.... tak evidenci si fakt nevedu ale vím, že Alfa 4C (sledoval jsem verzi bez střechy) se dala před třemi lety v koupit tak za 60.000 EUR a dnes je to prostě o 20.000 EUR víc. Jestli se ty transakce realizují to fakt nevím....
youngtimery jsou jiná kategorie, tam byl trh opravdu přepálený, to máš pravdu. Zejména nezajímavá auta jako různé Škodovky už brzo zažijí obrovský propad (pokud už se to neděje).
Ale takováhle Alpinka, která nemá kdovíjaké fixní náklady (pojištění a pravidelný servis) je prostě do budoucna ideální. Takováto auta už NIKDY v Evropě nevzniknou a zároveň je bude určitá skupina bláznů vždycky chtít.
youngtimery jsou jiná kategorie, tam byl trh opravdu přepálený, to máš pravdu. Zejména nezajímavá auta jako různé Škodovky už brzo zažijí obrovský propad (pokud už se to neděje).
Ale takováhle Alpinka, která nemá kdovíjaké fixní náklady (pojištění a pravidelný servis) je prostě do budoucna ideální. Takováto auta už NIKDY v Evropě nevzniknou a zároveň je bude určitá skupina bláznů vždycky chtít.
Od jednoho starého realitního agenta jsem slyšel zajímavý bonmot, a sice, ze je diametrální rozdíl mezi prodávat a prodat:)
Mrkni třeba na Z4M coupe a za tři měsíce znovu. To auto určitě má takovou cenu. Jen ji nikdo nechce zaplatit:)
PS jediný co ma smysl je Simson. To je případ, kdy se motorka za 6 tisíc prodava i za sto :-):-):-) kolega už jich prodal asi sto
Mrkni třeba na Z4M coupe a za tři měsíce znovu. To auto určitě má takovou cenu. Jen ji nikdo nechce zaplatit:)
PS jediný co ma smysl je Simson. To je případ, kdy se motorka za 6 tisíc prodava i za sto :-):-):-) kolega už jich prodal asi sto
A až za 15 let zestárnou lidi co na Simsona slintali jako kluci tak to zase těch 6 tisíc bude stát ;-)
Uvidíme co syntetické paliva, ale zatím to vypadá, ze benzin bude veřejný nepřítel číslo 1:( a investovat do něčeho, ze to brzo ztratí svůj původní smysl, to dává jenom v případě pozemků, na kterých bude stát dálnice :)
hele fosilní auta se budou vyrábět do roku 2035 ne? a pak dalších min 15 let bude benzín dostupný. Čili příštích 30 let to fakt řešit nemusíš.... a ono to asi i potom nějak půjde. A nebo holt na export... neříkám že na tom zbohatneš, ale užiješ si spoustu radosti a nebude to finančně úplný provar :-)
Za tohle auto Renaultu :yes:
Edit: dost me udivuje, že nikdo nečetl pana Broučka
Tak do techto sporu se radeji nechci plest.
:D
No a po ceste sa môžeš aj trošku zabaviť.