Faceliftovaný Volkswagen T-Roc jsme zkoušeli v základní podobě i ve sportovní variantě. Posledním dílem skládačky je otevřené provedení Cabriolet. Jak po modernizaci jezdí?
To jako opravdu? Škodovce zakazují dělat auta jako Citigo, Fabia Combi a sami si vyrábí takové kraviny? Kolik se toho prodá oproti například té dlouhé Fabii?
Kravina na kvadrát. Auto bez zmyslu a účelu. Zvláštne, koľko dobrých, solídnych áut sa prestalo vyrábať kvôli slabej rentabilite, a takáto volovina na kolesách, ktorú som popravde naživo ani nevidel, stále existuje.
Náhodou, mne sa to páči - také ľudové kabrio od VW. Za mňa :yes: Ešte by mohli urobiť R verziu so 4x4 a 2.0TSI, to by už nebolo ľudové, ale zas zaujímavé.
Svým způsobem to má šmrnc. Černý kola jsou zlo jako obvykle, i ty 19" vypadaj v podběhu malý... ale jinak jo, proč ne. I vcelku souhlas s testem... 1.5 benzín 150k je akurátní motorizace, pro klidné korzování krajinou s kapkou výkonu navíc když je to potřeba.
Milion mi úplně lidovka nepřijde... ale nějak mám pocit, že to píšu skoro pod každý test posledního půl roku, tak bych si měl asi zvyknout.