Novinky
parádní a funkční,drobný facelift a jak dokáže zvýraznit ducha těchto aut...důkaz toho,že nissan je mistr v offroadech.bravo nissan
Tatra vyhrála výběrové řízení indické armády na dodávku 788 vozů T815 6x6. Tyto Tatry musí dodat do 18měsíců přes indickou společnost BEML, která Tatry montuje (nevyrábí) pro indický trh.
Neviem ako to suvisi s nissanom ale budis. To je aka sara inf.? Dokazu to stihnut? viem, ze pre cesku armadu niekolko vozov nestihli a stalo ich to dost draho, podrobnosti neviem.
proto jsem tak dal označení OT jako off topic 😉
OK! beriem 😄
Tak ako to realne vyzera? stihnu to a pomozu si z krizy von?
Tak ako to realne vyzera? stihnu to a pomozu si z krizy von?
tož z krize asi ne, ale krk by jim to mohlo zachránit. Zpráva byla vydaná 19.3.2010 a kontrakt dosahuje hodnoty 6,3 mld indických rupií s 50% platbou předem. Otázkou je kolik peněz dostane samotná Tatra a kolik zůstane za nehty firmě Beml
Uz aj Navara ma medzinapravovy diferencial, alebo to boli zabery interieru z Pathfindera?
Inac, neviem ci Y61 bola uz ovplivnenea Renaultom, mne sa nezda. Velmi som mal Patrola rad a ten agregat 3.0 Di s M-fire ma velmi sklamal. Ta poruchovost bola naozaj extremna, no tusim niektory e😜erti tu pisali, ze po danom roku (2005?) to bolo odstranene, bola to chyba jedneho valca. Ono sa kazdy tesil na nahradu 2.8 V6 ktorej pri zatazi praskali hlavy, a nejak sa to nepodarilo.
Teraz ak pozeraju znami jazdenky na kupu, tak Pajero Ok, LC - podstatne drahsi no tu prakticky nejde slapnut velda a Patrol je pre ten agregat+prevodovky dost risk - vela skoda.