Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW X6 na oficiálním videu s Chrisem Banglem

10 komentářů

Pekelná Micinka
No konečně můžeme zase Kryštůfka vidět naživo. Už sice nedělá božské "geschmack" jako u 6er, ale je plný energie a zdá se, že má co nabídnout. A slyšíte jak je tenhle zastydlý hipík chytrý? Říká vám to jasně: kup tohle, kup tamto, kup... 😉 >😒] Tak si X6 prostě Coupe!
sargis
Jo, Chris je klasik a vie sa predat. Zaujimavejsie su obrysy druheho auta pod plachtou, zeby uz nova sedmicka?
Podívej se na to znovu...to je taky X6
Taky se mi zdá, že pod plachtou jsou auta stejného tvaru a velikosti
co na tom má bát sportovního???
silueta strechy
posez .. nizky ... silueta ... pocit .. ono v kazdom bmw mas sportovy pocit z jazdy ... ale to by si musel poznat 😉
mě to furt připadá jako druhá karoserie od x5, něco jako liftback, a velmi zbytečný auto. navíc není první tohoto tvaru, už je tady né moc kvalitní a pohledný ssangyong action....
zbytecne ... zbytecne .... to bola pred piatimi rokmi aj X5 .. a dnes ... je to smiesne jak tu seci prudia .. jak je ktore auto zbytocne ... ked sa zacalo z vyrobou automobilu tak bol sned 1 druh karoserie .. mohli sme pritom ostat ... vyrabali by sa len sedany ... a bol by pokoj ... ide o to ze toto auto by som si kludne kupil ... je dost velke ..ale nemas vnom pocit ze jazdis autobusom (teda aspon podla predbeznych vyhlaseni a nikeho profilu) ... ja jazdim cast na hory a 4x4 sa mi hodi ,,, aj ked nieje uplne nutna ... X5 sa mi paci .. ale nechcel by som sedet tak vysoko ... a mat tak vysoke auto ... ide o to ze si dnes uz pomali mozes kupit co len chces ... podlamna je zbytocny citroen picasso ... ale vela ludi si ho kupi ... ak asi neni zbytocne .... 😐
a ako som pocholil nejde tam len o tvar ... ale aj vyska posezu a celeho auta ...odborniku