Novinky
0
od motoru o oběmu 6,2 litru bych očekával trochu vyžší výkon :no:
Přejít do diskuze
Iste, teplusik, este nieco, kym dostanes tabletky?
A je "poddimenzovany", preto bude mat vyssiu zivotnost, ze? Hmmmm... niekto dokaze narabat s pojmami >😁
A inak, pocul si uz nieco o procese spalovania v zazihovych motoroch? Asi nie, ze?
A je "poddimenzovany", preto bude mat vyssiu zivotnost, ze? Hmmmm... niekto dokaze narabat s pojmami >😁
A inak, pocul si uz nieco o procese spalovania v zazihovych motoroch? Asi nie, ze?
škoda že mám doma 2 Mercedesy, no hlavne ked som v žiadnom v živote nešiel.
Podľa AMG je dotyčný motor vyrobený z kombinácie kov-keramika, takže veľkej hmotnosti sa neobávam.
A v AMG Mercedese som naozaj nešiel, to je pravda...možno si jeden kúpim, ked sa v takom preveziem.
Podľa AMG je dotyčný motor vyrobený z kombinácie kov-keramika, takže veľkej hmotnosti sa neobávam.
A v AMG Mercedese som naozaj nešiel, to je pravda...možno si jeden kúpim, ked sa v takom preveziem.
Vy všichni na demnou jste Šalamouni vživotě ste nejely v Mercedesu natož AMGčkovim a blejete tu cosi o tom že ten moror je velkej a težkej. Skuste se projet v nejakym AMG a pak hodnotit.
tento V8 6.2 vyvinula od začiatku do konca AMG a ono vôbec nie je sranda urobiť vysokootáčkový motor s VELKÝM OBJEMOM. Pri malých to je v pohode, toto je technicky veľmi vyspelý motor. A elektronicky priškrtený je preto, lebo vo vyšších modeloch AMG s týmto motorom (triedy E, S, CL, ML) proste musíš mať vyšší výkon (500 až 525 koní) ako v C-klasse, aby boli niečím zaujímavé a aby to bolo pekne usporiadané podľa ceny aj výkon atd. Takže vyvíjať a vyrábať ešte niečo o trochu menšie, len aby to malo lepší litrový výkon do C-klasse je tak trochu hovadina, však?
jo >😁 >😁 výborná koupě pro tolik zmiňované chalupáře >😁 >😁 >😁 najednou bude chalupa na druhý straně republiky až neskutečně blízko >😁 >😁
Pri dnesnych technologiach maju vsetky motory aj vysokootackove dostatocnu zivotnost :yes: Asi Mercedes zaspal dobu... :yes: >😒]
Mercedes evidentne započal stratégiu každý s každým. Teda aspoň čo sa kombinácií motorov a modelov týka. Dnes je tu C63 AMG, čoskoro bude S220 CDI. Ako to bude pokračovať? Tipujem A65 AMG, CL170 CDI, GL 160. Ak sa táto stratégia ujme, Mercedes ju rozšíri aj na iné značky. Na uliciach stretnete SMART s dvanásťvalcom z S600 a oproti nemu prefičí Maybach hnaný vpred medveďou silou tridsiatich troch naftových kilowattov vyprodukovaných v ôsmich decilitroch objemu...
...ale čo to trepem, myslím, že keby ma niekto do toho posadil, všetky tieto bláboly by ma prešli a okrem vyškereného úsmevu by mi nezostalo nič iné, iba natrčiť prst smerom nahor. Fakt super kára
...ale čo to trepem, myslím, že keby ma niekto do toho posadil, všetky tieto bláboly by ma prešli a okrem vyškereného úsmevu by mi nezostalo nič iné, iba natrčiť prst smerom nahor. Fakt super kára
Dost lidi pise neskutecny kraviny :no: Tohle cecko bude jen o par Kg tezsi nez pripravovana M3 Touring. Ten V8 od AMG je docela lehouckej motor, protoze je celej kompletne vyvyjenej v AMG, neni to jenom nejaka uprava stavajiciho motoru od mercedesu, rekl bych ze bude mozna lehci nez lecktera V6. V testu se dokonce nova C350 na standartnim podvozku chovala v zatackach lepe a mene nedotacive nez opevovane temer "supersportovni" 330i s M-paketem. Takze az budete nekdo chtit placnout takovou blbost, ze to bude tezky jako krava a nebude to zatacet, nebo neco podobnyho. Zjistete si veskere dostupne info, jinak budte zticha... Vetsinou takovyhle veci nepisu, ale C63 AMG se proste zasatat musim... 😉
ale R8 je supersport.....take gallardo ma 10valcov ale newiem co by sa robilo s R8 kebyze je tam motor z gallarda >😒]
Je to velkoobsahovy motor , ktery je poddimenzovan a diku tomu bude mit velkou životnost oproti jinym mensim a otackověsim motorum . :yes:
A na co ho skrtit? Mali tam dat mensi motor...Tymto si len zbytocne zvysili hmotnost a spotrebu :-!
Ubohý je tvůj příspěvek, určitě dobře víš, že tento motor umí o hodně víc, ale pro C je trochu přiškrcen.
To je UBOHE ako nejake americke auta - z takeho mastodontskeho objemu taky smiesny litrovy vykon :no: :no: :no:
a napr. taka R8..myslim ze tiez ma V8 a tiez myslim ze je trosku mensia ako tento "prcek", takze tak
tomuto hovorim prave rodinne auto >😁 :yes: :yes: (detom treba na kazdu cestu sacky a kinedril, ci jak sa to vola)
Inak je to super, co viac dodat...
Inak je to super, co viac dodat...