Testy
Tohle je hezkej stupeň nad B8.
Toto je tak 3 stupne nad B8 😊 MLB + V6 + ZF
:-! No, to pak klidně i o víc. Audio od B&O, světla, atd.
A nebo o stupeň horší, viz páčka tempomatu, prostor, atd.
Možná jsem si měl připlatit a jít do tohoto. Bohužel doba super slev u D3 byla už v té době pryč.
Prostě by to vyšlo o dost dráž. Ale zase bych dostal fakt o velký kus lepší vůz.
A nebo o stupeň horší, viz páčka tempomatu, prostor, atd.
Možná jsem si měl připlatit a jít do tohoto. Bohužel doba super slev u D3 byla už v té době pryč.
Prostě by to vyšlo o dost dráž. Ale zase bych dostal fakt o velký kus lepší vůz.
No vidíš to. A nevím jak u A4, ale u A6 dostaneš s benzínem DSG a předokolku, stejně jako u Passatu. Stálý pohon + ZF je jen u 55 TDI 😒
Je to tak. A když TFSI a Quattro, tak dostaneš jen lepší Haldex tzv. Quattro Ultra.
Ostatně DSG už je i v Bentley... A4 pochopitelně není výjimka.
Všechno se dnes mění a ne všechno k lepšímu.
Ostatně DSG už je i v Bentley... A4 pochopitelně není výjimka.
Všechno se dnes mění a ne všechno k lepšímu.
Dnes sa zena pochvalila, ze parkovala v hroznom blate, ale jedno koleso si nechala na asfalte, aby vedela vyjst. A som sa pytal, ci zadne, a ona ze ano 😁 Na C4 Picasse 😁
Nemají to všechny v6 tdi ? respektive to quattro ultra je jen s 2.0tdi a 2.0tsi, stejně jako dsg
3.0 TDI mají jako poslední ještě klasiku, ale 3.0 TFSI stejně jako 2.0 TFSI i TDI jen ultra a DSG. Známej to má i v A7. Auto za trojku a má DSG a lepší haldex. Síla...
Zrovna sháním tohle audi A4 před faceliftem. Nejhorší je asi kolik těchto aut má tu základní poloautomatickou klimatizaci (automaticky drží teplotu, otáčky a výdechy si nastavujete manuálně). Za Automatickou klimatizaci připlácíte asi 15 tisíc. Neskutečné u takového auta. i U octavie máte automatickou klimu již ve druhém stupni výbavy Ambition a to je o více než polovinu levnější auto. Tyhle poloautomatický klimy pamatuji že se dávaly hlavně do Fabiíí, Roomsteru. V audi to dle mého nemá co dělat. Jinak netýká se to pouze základních verzí. Úplně normální to je i v nejsilnější verzi s pořádně nadupanou výbavou.
Druhá vtipná položka je Auto-hold. Taky funkce, kterou už léta má VW (nevím jak škoda) už v základní výbavě a u Audi za ni připlácíte asi 2 tisíce. Opět ve spoustě aut to chybí. Tohle tlačítko je aspoň snadné dodělat na rozdíl od té klimatizace.
Druhá vtipná položka je Auto-hold. Taky funkce, kterou už léta má VW (nevím jak škoda) už v základní výbavě a u Audi za ni připlácíte asi 2 tisíce. Opět ve spoustě aut to chybí. Tohle tlačítko je aspoň snadné dodělat na rozdíl od té klimatizace.
Jojo. Konfigurace Audi, to je na týdenní školení a pak na celodenní sestavení. Jedna chybička a auto je zkažené. Nechápu proč to nemůže mít normální výbavu v ceně a ke konfiguraci jen pitchovinky jako barva a druh potahů, podvozky, audio, hrad-upy a podobně.
Upřímně soucítím, prošel jsem si nečím podobným. Ta základní klima vypadá vedlé té příplatkové doslova hrozně, nehledě na funkčnost. Původně jsme taky chtěli lehce jetou A4allroad, ale najít takovou co není černá, je po faceliftu, má tažné, má virtual cocpit, má adaptivní tempomat , nemá kožené sesle a má adaptivní podvozek bylo doslova nemožné. Nakonec se našla jedna ve Švédsku, rok a půl stará najeto 29k, ještě verze motoru se 180kW, co by nevadilo, ale hlavně neměla prodlouženou záruku, a nakonec stála bez DPH "jen" o 150k míň než fung nová s trochu lepší výbavou.
Ved na to su tam tie ovladace na klimu, aby si to ludia nastavovali, lebo ludia to potrebuju a vyzaduju 😄 Pri automatickej klime sa na displeji raz nastavi teplota a uz to auto reguluje vsetko samo. A to nikto nechce, kazdy chce fyzicke ovladace.
Ja chapu, ze to je sarkasmus, ale ja casto pouzivam klimu v tom manualnim modu. Z ruznych duvodu se mi muze hodit foukat vice na nohy nebo naopak na okno. Zrovna v Audi ta automaticka klima funguje perfektne, manualni rezim se ovlada snadno a pak staci jen zmacknout tlacitko auto, a klima uz jede podle nastavenych stupnu. Vlastne ale nevim, jak vypada a funguje ta poloautomaticka, o ktere se mluvi v tomhle vlakne.
No i když mám plně automatickou klimu, tak minimálně na ovladač teploty hrabu docela často.
Řekl bych, že je to s novějšími auty horší a horší. Extrém u MB, kde bylo rozmezí 19-27st na autoklimě, aby byla pohodová teplota. U BMW pak 21-23, Jag to samé, Lexus 22-24.
Zřejmě eko módy.
Zřejmě eko módy.
Jak to myslíš? To jako, že tě to nepustí níž ani výš v režimu auto???
Já nevím přesně, musel bych to jít znova zkusit, ale já mám v B8FL rozsah snad od 16 do 29°C a možná ještě víc...
Na druhou stranu jezdím 99% času v pásmu toho Lexusu.
Ale třeba v létě když je venku 35 a víc, tak to dávám vejš. Klidně na 27-29°C kvůli šokům a podle toho, jak moc daleko a dlouho se jede.
Já nevím přesně, musel bych to jít znova zkusit, ale já mám v B8FL rozsah snad od 16 do 29°C a možná ještě víc...
Na druhou stranu jezdím 99% času v pásmu toho Lexusu.
Ale třeba v létě když je venku 35 a víc, tak to dávám vejš. Klidně na 27-29°C kvůli šokům a podle toho, jak moc daleko a dlouho se jede.
Klima na 29? To snad ani klimu nepotrebujes. Ja to mam na 23 cely rok a sok som zatial nedostal 😊.
Já taky na 22,5 až 23°C jezdím skoro celý rok a nesahám na to.
Výjimečně, když na člověka něco leze a není oblečenej a jede dlouho a je ospalej atd. a má zimomřivky, tak to zvednu třeba na 24-25 a zapnu výhřev sedačky, ale to je opět naprostá výjimka. Jinak na to fakt nemám potřebu sahat. Od toho to je automatická klima. Spíš moc nechápu ty jedince, kteří se v tom rýpou co hodinu a pak vypisují, jak je klima panel bez koleček peklo...
Ale jak jsem psal, když je venku 35° a víc a v autě 70, no tak nechladím na 22, protože to za A trvá autu velmi dlouho a za B je to pak strašnej šok pro organismus lítat z 22 do 35 a zpět. A furt lepší mít v autě 29, než 70 a nepojedu 160 Km/h po dálnici s otevřenýma oknama 500 km štreku, že jo?
Samozřejmě, že nepojedu celou cestu k Dubrovníku na 29°, ale začnu třeba na 27, po čase to stáhnu na 24-25 a jedu tak a když se blíží výstup ven a vzpomenu si, tak to zase trochu zvednu. To jsou ale asi jediné okamžiky, kdy do toho hrabu a těch 29 je fakt extrém. Většinou jsem se pohyboval max.25-27°C. Člověk v létě když jsou dlouho vedra, tak už je na vyšší teplotu zvyklej a +3° nad běžných 23 ho nezabijou.
Výjimečně, když na člověka něco leze a není oblečenej a jede dlouho a je ospalej atd. a má zimomřivky, tak to zvednu třeba na 24-25 a zapnu výhřev sedačky, ale to je opět naprostá výjimka. Jinak na to fakt nemám potřebu sahat. Od toho to je automatická klima. Spíš moc nechápu ty jedince, kteří se v tom rýpou co hodinu a pak vypisují, jak je klima panel bez koleček peklo...
Ale jak jsem psal, když je venku 35° a víc a v autě 70, no tak nechladím na 22, protože to za A trvá autu velmi dlouho a za B je to pak strašnej šok pro organismus lítat z 22 do 35 a zpět. A furt lepší mít v autě 29, než 70 a nepojedu 160 Km/h po dálnici s otevřenýma oknama 500 km štreku, že jo?
Samozřejmě, že nepojedu celou cestu k Dubrovníku na 29°, ale začnu třeba na 27, po čase to stáhnu na 24-25 a jedu tak a když se blíží výstup ven a vzpomenu si, tak to zase trochu zvednu. To jsou ale asi jediné okamžiky, kdy do toho hrabu a těch 29 je fakt extrém. Většinou jsem se pohyboval max.25-27°C. Člověk v létě když jsou dlouho vedra, tak už je na vyšší teplotu zvyklej a +3° nad běžných 23 ho nezabijou.
Ne, myšleno tak, že někdy během jízdy chladilo tak, že byl nutné dát i 27st, nebo naopak topilo strašně málo.
Jako není to levný, ale za 2,1 je to narvaný výbavou, s převodovkou, torsenem, motorem a něco to projede. Oproti vtípkům jako Passat za 1,8 mi to docela dává smysl..
Tohle prostě umi jen diesel. Ten správný diesel. Ten co má 6 hrnků a tři litry objemu :-! Koulet to za 6.5 na sto v dálničním kalupu s permanentní čtyřkolkou, to je prostě p-a-r-á-d-a !!!
Jinými slovy - ať se celá EU a všichni zkratoprdi jdou s těmi elektrokrámy vycpat :-! :-!
3.0 TDI, nejlepší TDI :yes: :yes: :yes:
Jinými slovy - ať se celá EU a všichni zkratoprdi jdou s těmi elektrokrámy vycpat :-! :-!
3.0 TDI, nejlepší TDI :yes: :yes: :yes:
S tímhle motorem, bez elektriky, jsem jezdil v q7 od 5,1-7,3 .... průměr v létě 5,8-6,1 ... zima 6,5-7,3 ... 😄
2018 model.
Mmchodem: KV - Ova: 3😁0hod, spotřeba 10,5 ... nový model q7.
2018 model.
Mmchodem: KV - Ova: 3😁0hod, spotřeba 10,5 ... nový model q7.
jen dizajn, tak to auto na mě působí neskutečně zastarale jak zvenku tak zevnitř. Nebýt těch displejů, tak to vypadá jak 20 let starý auto. Tím neříkám, že je špatný...
Jenže to je právě na Audi perfektní. Má kontinuitu designu. A to perfektní. I když vidíš 20 let starý Audi, tak ten věk (stáří) na první dobrou nevidíš. Jinde za tu dobu vystřídali 4 různé designy.... Design Audi zatím stále funguje.
Navíc za mě si toho cením o to víc a mám tím větší obavy, že u BMW už to zvorali stejně jako u Mercedesu. Snad to Audi vydrží 😁
Navíc za mě si toho cením o to víc a mám tím větší obavy, že u BMW už to zvorali stejně jako u Mercedesu. Snad to Audi vydrží 😁
Jestli je tu přeladěný podvozek, k tomu tahle fantastická V6 a ZF, tak to auto nemá chybu. Tedy až na vnitřní prostor. Ten jednoduše odpovídá prémiové střední třídě. Možná ještě o trochu menší než 3er.
Keď som ho testoval tak mi predajca tvrdil že adaptívny si takmer nikto neobjednáva lebo tento je dostatočne pohodlný. Pravda je že to bolo také húpavejšie.
Zvláštní, jak se liší prodejci. Ten náš adaptivní rozhodně doporučoval, protože je opravdu perfektně naladěný. Doslova říkal s 18" kolama bych ho doporučoval s 19" bych ho tam dal bez debat. Máme 18" a je to opravdu pohodlné, nehoupe se to a drží to, obrovský rozdíl proti třeba Superbu na 19" s adaptivními tlumiči. I v dynamic režimu je to stále pohodlné, rozdíl mezi jednotlivými módy není tak velký.
Jinak V6 zní lákavě, ale ten motor je prostě těžký a po zkušenosti s 2.0TFSI bych i přes jedodušší quattro šel do benzínu. Delší trasy se i velice svižným tempem dají zajet za 8,5l a při klidné jízdě s rodinou to jde kolem 7-7,5l. Přelet po dálnici 160-180 je za 9-9,5l.
(Vše 100oktan)
Dynamika velice podobná V6, spolupráce s převodovkou bez výhrad, dokonce to ani moc nepodtáčí, což jsem čuměl a dlouhá 7ka na dálnici je super. Auto pocitově mnohem lehčí na předek než 6válec.
Materiály interiéru fajn, ale jak zaznělo v testu že by to bylo něco úplně extra, to úplně nemyslím. Sportovní sedačky potvrzuji jsou ok, příplatek za alcantaru je nesmyslný, jinak bych ji chtěl. Virtual cocpit plus za mě nemá konkurenci, tohle prostě VAG umí.
Doslova úžasný je mechanický kovový zvuk tlačítek a kolečka klimatizace, to je pecka. Navíc je v tom autě opravdu krásné ticho i bez akustických skel.
Jinak k té ceně, u A4 se dá dojednat i v této blbé době slušná sleva. V roce 2021 na jaře když jsme objednávali, tak byla akce quattro zdarma a celková sleva byla někde kolem 21% na OSVČ, takže ta ceníkovka sice vypadá hrozně, ale reálně to není tak zlé.
Btw. nechápu člověka, co nakonfiguruje černý allroad, to pak opravdu "vynikne" ten kontrast černých lemů.
https😐/www.auto.cz/…c-si-prat-137416
https😐/www.auto.cz/…y-pohodar-145872
https😐/www.youtube.com/watch?…
Čas 19:00
Muldix je kus chlapa řekl bych
Tohle konkrétní auto má připlacené plné lakování, takže je celkem jedno jakou má barvu, plasty jsou schované pod lakem, stejně jako nárazníky u každého normálního auta. Nevím, kolik lidí si kupuje zrovna allroada primárně! kvůli těm (přiznaným) plastům, ale u mě naopak bylo plné lakování prvním příplatkem, který jsem v konfiguraci zaškrtl.