Novinky
0
Porad se pise o cinskych kopiich, ale co takhle dat sem konecne fotky?! Takhle je ten clanek o nicem!!!
Ricardo
0
Přesně tak 8-s
0
vsak google, vypadne ti fotiek hafo.
učinily blíže nespecifikované právní kroky - jednoducho im potopili lod, co uz s nimi, parchanti >😒]
pokud je tohle podobné X5, pak už nechápu proč právní kroky skutečně neučinilo Suzuki vůči škodě. POdobnost je naprosto ve stejné míře... Dokonce je i obdobný rozdíl ve kvalitě obou originálů a kopií... >😒]
Dobry dotaz, vazne, preco vlastne Suzi nereagovalo na ocividnu podobnost Fabia-Swift? Mozno keby Skodovka zacala kopirovat ich motorky.....
A kde vidíš wolffe tu podobnost? Jinak pokud by Suzuki chtělo ˇ3kodu zažalovat, tak by muselo dokázat, že Škoda to okopírovala až po představení swifta, ale FII byla již hotova v době, kdy Suzuki teprve představilo první koncept, navíc kdyby Suzuki Škodu zažalovalo, tak obratem Škoda žaluje Suzuki za Splash, takže asi tak...
spis mercedes proti lexusu ls430. kdyz jsem ho potkal poprve nazivo tak jsem si myslel ze je to z tuningovana sklasse. Nebo Toyota Mr2 vypada uplne jak boxter, nejaka zena rozdil ani nepozna.
Prvni prirovnani, rekneme, ze snad trochu ano (ta davna generace), ale to druhe je lehce prehnane ;-\
LS430 neni stara generace, vyrabela se mezi 2001-2006 v USA ji Lexus stale nabizi ve svojich autosalonech.
MR2 si kazdy neznalec aut zplete z boxterem, pravdepodobne si to auto nevidel na zivo. Mr2 Turbo koncept je podle mne od toyoty uplna drzost. www.tte.de/images/ events/essenmotor2001/cars640/ MR2_ Turbo_Concept __640.jpg - vsude smazat mezery!!
MR2 si kazdy neznalec aut zplete z boxterem, pravdepodobne si to auto nevidel na zivo. Mr2 Turbo koncept je podle mne od toyoty uplna drzost. www.tte.de/images/ events/essenmotor2001/cars640/ MR2_ Turbo_Concept __640.jpg - vsude smazat mezery!!
* jedny, pořád kopírujou. Důkaz jejich naprosté komunistické neschopnosti udělat pořádnou věc. Nesnáším komunisty, Paroubka, čínské plagiaty + plagiátory a arašídy :-!
ale netrepte, ved je to jasny plagiat, aj ked maju masku vlastnu, ale boky a zadok, to je X5 ako vysite :no: :no: :no: :no: