Ojetiny
Xylo
7
Už se nevyrábí, stejně jako sourozenecký FourFor.
Přejít do diskuze
Jasper De Ceuster
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ved auto ma byt vysoke, pokial dobre pamatam, tak do Twinga sa dalo sadnut dozadu na rozdiel od noveho Megana. Rovnako ako do Citiga.
Akurat tak na donasku pizze idealne .... s motorom pod kufrom bude stale tepla :yes😒br />
Vyzera to ako zmenseny autobus... uzke vysoke... s vysokym pontonom na malych kolesach .... to uz radsej i10 alebo spacestar ... to aj to prve vajcoidne twingo je vizualne o parnik sportovejsie ako tento sucasny mikrobus od renaultu
Vyzera to ako zmenseny autobus... uzke vysoke... s vysokym pontonom na malych kolesach .... to uz radsej i10 alebo spacestar ... to aj to prve vajcoidne twingo je vizualne o parnik sportovejsie ako tento sucasny mikrobus od renaultu
ale asi dobre, ze som nekupil. Mozno by som doteraz nevedel, ze auto nemusi hucat, vrzgat 😄 Asi jedina vyhoda, ze to je doteraz jedine male rodinne auto s isofixom vpredu, pokial sa dokupi nejaky drahy packet. Elektricka verzia prisla neskoro, bola draha a nie celkom pouzitelna v porovnani s konkurenciou. A motor kritizovali novinari uz vtedy, co bol aj je malo vidany jav.