Novinky
Opel Astra GSe je plug-in hybrid se špetkou sportovnosti. Dorazí jako hatchback i kombi
36 komentářů
ericn
5
Raději bych viděl tech 165kW vydolovaných z čistě benzinové 1.6THP než tenhle zbytečný plugin hybrid. Vzpomínám na svou Fkovou Astru GSi s 2l atmosférou, to byly časy (konec devadesátek) :yes:
Přejít do diskuze
Videl som ju vystavenú s 1.2 turbo 130k za parádnych 32 000 € / 790 400 kč /. GSe bude stáť okolo 42 000 € / cena P 308 PHEV / tak to radšej toto s poctivým dvojlitrom a nemusím naťahovať kábel https😐/www.auto.cz/…ohl-byt-dokonaly?… laebo toto https😐/www.auto.cz/…adeji-mildhybrid?… 😄
Kdybych si koupil hybrid, tak pokaždé, když bych do toho sedal, tak by se mi z toho řidičského ponížení dělalo nevolno... 😲 😒 :no: :no: :no:
Jj svět se v Brusel otáčí… Jesně, že vím, ale plugin nebude nikdy sportovní auto, natož hothatch. Na to sebou tahá stovky kil balastu 😉
S 1.6 280k, klidně mild hybrid, by to byl úžasný stroj. Už v minulé 308 to dopadlo nad očekávání dobře a Němci by z toho dostali ještě víc.
Hybrid 225 je sice potentní a lze se s ním zabavit, ale nad fotkami z okruhu se můžu jen pousmát. Pravděpodobně to nemá ani chlazenou baterii.
Hybrid 225 je sice potentní a lze se s ním zabavit, ale nad fotkami z okruhu se můžu jen pousmát. Pravděpodobně to nemá ani chlazenou baterii.
Já samozřejmě mám na požitek ze sportovní jízdy jiné auto, než Karoq. Ano, je to taky předokolka, ale jezdí skvěle a ve své době to bylo se zdrcujícím náskokem Car of the Year.
A BMW 1 bývalo jedinečné právě tím, že i v C-segmentu nabízelo zadní pohon. Teď už je jenom jedním z mnoha, a podle různých srovnávacích testů (i německých) dostalo napráskáno třeba i od Golfu GTI. Proto je mi tato změna u BMW líto. Co na tom nechápeš? 😄
A BMW 1 bývalo jedinečné právě tím, že i v C-segmentu nabízelo zadní pohon. Teď už je jenom jedním z mnoha, a podle různých srovnávacích testů (i německých) dostalo napráskáno třeba i od Golfu GTI. Proto je mi tato změna u BMW líto. Co na tom nechápeš? 😄
Hochu hochu, vůbec netušíš, kolik auta (vč. zadokolek) jsem v životě řídil! 😒] 😒] 😒] A nikdy jsem tady neodsuzoval paušálně všechny předokolky. Jen Baworáky jsou pro mě prostě synonymem zadokolkového auta. Co na tom svým omezeným mozečkem nechápeš? 😄
P.S. Snižovat se k nadávkám je opravdu diskusní ubohost! :no:
P.S. Snižovat se k nadávkám je opravdu diskusní ubohost! :no:
Hlavně verze s 1,6 by byla o nějakých 250 kilo lehčí a to u auta, které má i trochu pobavit, bude podstatnější, než sprint ze semaforu. Nehledě na to, že i předchozí model 308GT s 1,6 THP 151kW měl naprosto shodné parametry (7,5s a 235km/h) jako má Peugeotu 308 Hybrid 225 e-EAT8.
Takže čistá verze 1,6 PT by byla zábavnější a se stejným výkonem nejspíše rychlejší za každé situace.
Takže čistá verze 1,6 PT by byla zábavnější a se stejným výkonem nejspíše rychlejší za každé situace.
Relativně velké třílitrové šestiválcové SUV vs malý kompaktní HB.
Už ti to došlo?
U toho Maseratti dvě tuny nikoho nepřekvapí, u toho malého auta tuna a tři čtvrtě (308 v této variantě váží 1708kg) musí překvapit každého.
Už ti to došlo?
U toho Maseratti dvě tuny nikoho nepřekvapí, u toho malého auta tuna a tři čtvrtě (308 v této variantě váží 1708kg) musí překvapit každého.
O supersportech jsem takto samozřejmě nikdy neuvažoval, netoužím po nich ani na ně nemám finance, jsou pro mě prostě irelevantní. 😄
Já to samozřejmě vím, ale kdyby měli v C-segmentu i zadokolkový hatchback, bylo by to samozřejmě pro zákazníky ještě mnohem lepší - jen by na tom BMW méně vydělalo. A já tady samozřejmě vždy budu stát na straně zákaníků. Co na tom nechápeš? 😄
Oni mají porad kupé rady 2, což je sportovní varianta jedničky. Dokonce mají i M2. Je to jenom název, kterým se to liší. Co na tom nechápu? Že tohle nevíš, když se tady tvaris jako e😜ert 😉
No vidíš. O elektromobilech jdi taky neuvažoval. Jsou pro tebe irelevantní. Tak proč je mas porad v hube?
omezený mozeček? to je pravda. nechápu, že někdo jezdí SUVčkem a dožaduje se řidičských aut, které si stejně nekoupí. nechápe význam jednoduchých slov a dává jim význam, které nemají ani náhodou.
Existuje skupina lidi, kterym tohle bude vyhovovat.
Ale nenutte to vsem.
Z meho pohledu je sportovni hybridni auto trochu mimo, ale ten clanek pise o hybridnim aute s lehce sportovnim nadechem.
Proc ne?
Jezdil jsem 4 dny po Anglii s hybridni Toyotou, a nepripadal jsem si "zostuzen" .
Jen to nemelo lautr nic spolecneho se sportovanim.
😄
Takovy Citroen 2CV by byl v hybridu naprosto v poradku.
Ale nenutte to vsem.
Z meho pohledu je sportovni hybridni auto trochu mimo, ale ten clanek pise o hybridnim aute s lehce sportovnim nadechem.
Proc ne?
Jezdil jsem 4 dny po Anglii s hybridni Toyotou, a nepripadal jsem si "zostuzen" .
Jen to nemelo lautr nic spolecneho se sportovanim.
😄
Takovy Citroen 2CV by byl v hybridu naprosto v poradku.
Ty jsi obecní blb. Kašpar. Ohrnuješ se nad jednickovym BMW a v životě jsi nic jinyho, než předokolku neridil. Mudrujes nad sportakama a kupujes SUV od Škodovky.
Nad dvoutunovým SUV od Maserati se rozplyvas, a hatchback od Opelu je řidičské ponížení kvůli hybridu. Ty jsi osel jak se patří.
Ano. Baterie jsou těžké. Grecale je nemá. S nimi bude vážit 2.3 t. Nelze srovnávat hrušky a jabka. Jsou tu bohužel emisní limity a jenom trouba se tomu diví.