......Na rozdíl od jiných podobných technologií se vůz po vybití akumulátoru chová jako plnohodnotný hybrid......A jak to dělá s vybitou baterkou?
Zetti
3
Jako bezny hybrid. Pouziva ji jen pro odlozeni energie ziskane z rekuperace. Co je na tom divneho?
Ostatni pluginy koncepce elmotor v prevodovce jezdi jako klasicky fosil.
kruskar
0
Co je na tom divného? Že když někdo napíše, že něco funguje jako plnohodnotný hybrid, tak to znamená plně funkční OBĚ pohonná ústrojí, což asi s vybitou baterkou moc nejde.
Zetti
2
Plnohodnotny hybrid tzn. ze motor vyrabi elektrickou energii pro elektromotory, baterii pro svuj chod vubec nepotrebuje, do baterie jdou jen pretoky ze rekuperace k pozdejsimu pouziti. V praxi tu zmenu u PHEV poznas jen podle zvuku beziciho sp. motoru, mozna trochu na vykonu. A to pomijim fakt, ze nemusis nechat baterii vybit. Zapnes hybridni mod a baterie se nevybije i kdybys objel pulku evropy.
Ta baterie se nikdy nevybije uplne, elektromanegment si ji hlida jak kvuli poskozeni tak kvuli jizdnim vlastnostem.
Tenhle plugin se skutecne vymyka z vetsiny podobnych. Je to treba vnimat jak to opravdu je. Vetsina ostatnich aut je jen parodie na PHEV
kruskar
1
Díky, konečně to chápu.
JirkaVejrazka
1
Jde. Pojem "vybita baterka" u (Toyotich) hybridu neexistuje, jen "baterka nabita malo na to, aby fungoval plny EV rezim".
Mikesus
0
Ty jsi nikdy nejel s hybridem od Toyoty co? 😒]
Dělá to úplně snadno, protoze prázdná baterka znamená 20-80% z cca 1.5 kWh. Takze bude fungovat uplne stejne jako HEV ravka.
Ale za mne, přijde mi, že s nenabitou baterkou má o dost vyšší spotrebu než klasická rav4 hev.
kruskar
0
Na 1,5kWh to sotva ujede 75 km, jak se píše v článku. Že hybrid s vybitou baterkou dál funguje jako normální fosil vím, ale v článku je použito to jsem napsal v prvním příspěvku, že....se vůz po vybití akumulátoru chová jako plnohodnotný hybrid....Jak se může chovat jako funkční hybrid, když pro jeden z pohonů nemá žrádlo?
Jiri Bubenik
1
Hybrid od Toyoty nikdy nejezdi s vybitou baterkou, aspoň se mi to ještě nepovedlo. Vždycky si tam nechá aspoň 20%. Předpokládám, že ten plugin to bude mít stejně, má 18,1 kWh a z toho ujede až těch 75km (fakt ne na 1,5 kWh). Když kapacita klesne na nějakou mez, začne se chovat jako klasický toyotí hybrid (jak psal Mikesus a Zetti) - rekuperace, využívání el. při rozjezdu, apod. Rozhodně se nechová jako klasický fosil, vždycky tam bude nějaká elektrická dopomoc.
Mikesus
0
Ty ais neumíš číst. Prázdná baterka znamená, že hospodaří s kapacitou cca 1.5kwh.
Ty technice vůbec nerozumíš, co? Natož téhle hybridní technologií.
S prázdnou baterkou se chova jako klasický HEV od Toyoty, nikoliv jako klasický spalovak. Někdy místo teorie si to jdi zkusit projet aspoň ten kilometr od showroomu, ať tu příště nepíšeš takové nesmysly.
Ostatni pluginy koncepce elmotor v prevodovce jezdi jako klasicky fosil.
Ta baterie se nikdy nevybije uplne, elektromanegment si ji hlida jak kvuli poskozeni tak kvuli jizdnim vlastnostem.
Tenhle plugin se skutecne vymyka z vetsiny podobnych. Je to treba vnimat jak to opravdu je. Vetsina ostatnich aut je jen parodie na PHEV
Dělá to úplně snadno, protoze prázdná baterka znamená 20-80% z cca 1.5 kWh. Takze bude fungovat uplne stejne jako HEV ravka.
Ale za mne, přijde mi, že s nenabitou baterkou má o dost vyšší spotrebu než klasická rav4 hev.
Ty technice vůbec nerozumíš, co? Natož téhle hybridní technologií.
S prázdnou baterkou se chova jako klasický HEV od Toyoty, nikoliv jako klasický spalovak. Někdy místo teorie si to jdi zkusit projet aspoň ten kilometr od showroomu, ať tu příště nepíšeš takové nesmysly.