Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Citroën C3 se stane elektromobilem, inspiruje se konceptem Oli

Zástupce Citroënu potvrdil, že francouzská automobilka připravuje elektrického nástupce modelu C3. Inspiruje se nedávným konceptem Oli a ukázat by se mohl již příští rok.
Zpět na článek
5. 10. 2022 19:51
6. 10. 2022 22:53
5. 10. 2022 20:01
5. 10. 2022 10:23
Citroën se evidentně chystá...
...co nejvíce nás...at vé zákazníky a padnou do elektropasti.. Elektrozkratovou C3 ať si stčí někam! :-O :-( :no:
Rozbalit vlákno
12
5. 10. 2022 10:31
Re: Citroën se evidentně chystá...
Pokud to udělá, C3 čeká osud eBerlinga, nezájem zákazníků a sešup prodejů na minimum. Za 800k malé auto nikoho nezajímá …
5. 10. 2022 10:56
Re: Citroën se evidentně chystá...
Nechaj sa prekvapiť, možno bude základ za 20 tis. €....
Elektromotor 30 kW, 15 kWh baterka. V predných dverách posuvné vetračky, v zadných za príplatok. Kolmé čelné okno, namiesto klímy odklopné ako na V3S. Plátenné sedadlá s trubkovým rámom, motocyklové pneu 2,75-19 a plátenná strecha. No nekúp to... :-[] :-[] :-[]
5. 10. 2022 11:24
Re: Citroën se evidentně chystá...
Tak to si asi raději nechám svou starou C3, dokud nedojezdí ;-)
Avatar - Barrichello
5. 10. 2022 11:26
Re: Citroën se evidentně chystá...
C3 je super auto, ale jedině jako Corvette C3 :-) :-)
5. 10. 2022 11:29
Re: Citroën se evidentně chystá...
Tvl Corvette do města? No nevim…. Ale proti gustu :-[]
Avatar - Barrichello
5. 10. 2022 12:17
Re: Citroën se evidentně chystá...
Já jezdím po městě Chargerem a XJ.

A za menší náklady jak Mini nebo něčím podobným :-)
5. 10. 2022 12:30
Re: Citroën se evidentně chystá...
Charger na LPG? ;-)
Avatar - Barrichello
5. 10. 2022 12:58
Re: Citroën se evidentně chystá...
Tak tak.

16x17,50= 280
8,3x38,90 = 323

Jednoduchý počty :-)
5. 10. 2022 11:12
Re: Citroën se evidentně chystá...
Práve naopak, kámo. Zrovna do takýchto vozítiek do mesta a na krátke trasy elektrina patrí - a nie do limuzín a veľkých crossoverov. Malé elektro, max. 100 kW elektrických, dojazd niekde na úrovni 250 km, bez zbytočných asistentov a nepotrebnej výbavy za cenu pod 15 tis. €, to by bol gól. Odhadujem, že by to ani nestíhali vyrábať. nakoniec to všetko, čo som vymenoval, vpohode zvládajú. Som presvedčený, že aj cenu. Len nie sú ochotní to za ňu predávať.
Avatar - Ja Prvni 123
5. 10. 2022 19:53
Re: Citroën se evidentně chystá...
To jo.
Ale proc to musi byt tak vosklivy?
:-(
5. 10. 2022 23:54
Re: Citroën se evidentně chystá...
To je správna otázka. Len neviem, či ju niekto aj nejako uspokojivo zodpovie.
5. 10. 2022 10:52
Citroën byl vždy hrdým nositelem pokroku.
Pokud ponechají svislé čelní sklo a v rámci úspory hmotnosti tam místo skla natáhnou potravinářskou fólii, místo sedadla položí na trubku nafukovací polštářek, tak šanci, v dnešní pomatené době, mají. :-)
Rozbalit vlákno
0
5. 10. 2022 10:52
Takovéto úplně nenormální elektrické auto
by se mi mělo při mém založení líbit a měl bych ho chtít. Ale ten pocit se nedostavuje. Dostavuje se spíše pocit hnusu a studu. Kur*wa stárnu už tolik a nebo se něco stalo se světem?
Rozbalit vlákno
34
Avatar - Barrichello
5. 10. 2022 13:49
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
K dispozici je čím dál víc informací o tom, jak Rusko – nemalými částkami – podporovalo, či možná nadále podporuje zelené organizace v Německu. Gerhard Schröder, bývalý německý kancléř, je s ruskými těžaři dodnes jedna ruka. Může tohle mít souvislost s německou fixací na zemní plyn?

Rusko si kromě ex-kancléře Schrödera kupovalo na Západe leckoho. Jak to Kreml praktikoval, jsem popsal v jednom ze svých blogů (zde). Celá desetiletí byla ruština jedním z hlavních jazyků bruselských lobbistů, kteří se netajili svým přátelstvím s organizacemi zelených a odpůrci jádra. S tím současně šikovně podněcovalo Rusko poptávku po „levném“ ruském plynu, což je nejmarktnější opět na příkladu Německa, což jsem vylíčil v analýze pro Svět hospodářství (zde). Ano, během posledních 20let vzrostl dovoz zemního plynu do Německa třikrát na 160 miliard krychlových metrů, z čehož nepřekvapivě připadalo 60 procent na ruskou surovinu. Ovšem Česko se mezitím stalo trestuhodně závislým na ruském plynu z 98 procent.

Ano, Rusko velmi umně zejména měkkými metodami, „sponzoringem“ a skvěle placenými funkcemi pro bývalé politiky podporovalo zelenou západní ideologii a s ní svůj zájem, jímž bylo vyvolání závislosti zemí EU na energetických surovinách z Ruska. Putin tím získával klíčové finance pro svou zaostalou zemi, jejíž vedení nebylo dosud s to zhodnotit asi největší zásobu surovin na světě nějakou ruskou přidanou hodnotou. Ale hlavně dostal do rukou vyděračský potenciál, který nyní brutálně použil.

Celá německá Ostpolitik, kterou ekonomicky a politicky nejsilnější země EU silně ovlivňovala politiku vedení EU i jiných zemí, po ruské agresi ztroskotala. S ní ztroskotala i trestuhodná neschopnost politiků EU i národních vlád zajistit energetickou a tedy i ekonomickou bezpečnost demokratických zemí, která se nikdy nemohla a neměla spoléhat a záviset na spolupráci s diktátorskou zemí. Varovných signálů bylo za posledních 15 let dostatek. Levný ruský plyn nejenže došel, ale s ním nastoupila morální kocovina řady západních vůdců, kteří ovšem stále nejsou s to přiznat své chyby v podpoře ideologie zelené tranzice a připravují občanům EU další těžké roky. To může ohrozit podstatu demokratického uspořádání i soudružnost zemí EU.

Návod na řešení dal přitom už před 45 lety ve své slavné „jaderné eseji“ geniální sovětský atomový fyzik, později pronásledovaný disident a nositel Nobelovy ceny míru Andrej Sacharov. Kvintesence jeho sdělení je: Nebude-li Západ budovat jadernou energetiku, nemůže být skutečně svobodný, protože bude záviset na dovozu energetických surovin ze Sovětského svazu

:-) :-) :-) :-) :-) :yes: :yes: :yes:

https://smutny.blog.idnes.cz/blog.aspx?…
5. 10. 2022 19:27
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Co se stalo že ty napíšeš takto objektivní příspěvek, dokonce ani trochu proruský?
6. 10. 2022 06:24
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Objektivní ?

Cituje člena spolku ktery tu dlouhodobě usiloval za stavbu Dukovan Rosatomem.

Článek i příspěvek je značně zavádějící. Ruský lobing samozřejmě existuje. Můžeme se podívat třeba na našeho prezidenta….

Německy přechod na plyn měl jiné důvody než se snaží naznačit pan Smutný.
Avatar - Ji/Ri
6. 10. 2022 08:15
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Jaké? ...
6. 10. 2022 09:37
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Nemecka politika ve smyslu kde se obchoduje tak se nevalci. Plánován přechod na vodík, využívání plynu jen na špičky spotřeby atd.

Pro Německo znamená letošní 24. Únor daleko víc než pro ČR.
Edit: je toho samozřejmě daleko více. Německa poválečná politika je složité historické téma a zjednodušování které předvádí on Smutný není na místě.
Tím spis když se podíváte jakého spolku je členem a co spolek hlásá a průběžně meni podle situace. Mimochodem se taky účastní šíření fake news a vystupuje proti EV.
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:23
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Naše současná energetická krize se logicky bez zásadní revize Green Deal bude prohlubovat. Protože její součástí jsou také normy společenské odpovědnosti ESG, jež ukládají bankám, pojišťovnám a postupně všem společnostem neinvestovat do „špinavých“ zdrojů z uhlí a ropy. Dokonce je zásadní odpor některých zemí EU, jako je Lucembursko a Rakousko a mocných neziskovek v čele s Green Peace k zařazení jádra do taxonomie podporovaných zdrojů v EU.

Řekněme si pravdu: země EU se na celosvětových emisích zlého sodovkového plynu CO₂, který má prý vyvolávat nepřijatelné zahřívání planety, podílejí z osmi procent. Z více než 30 procent je to Čína, která v této pětiletce postaví nové uhelné elektrárny s kapacitou 247 gigawatt. To je jedna velká elektrárna každý týden a větší kapacita, než má celá elektroenergetická soustava Německa. Prudký ekonomický rozmach Číny, Indie a dalších zemí rozvojového světa se bude nutně opírat o uhlovodíkové technologie. Po úporných snahách západního světa se podíl uhlovodíkových paliv za posledních 20 let ve světě snížil z 84 na 82 procent. I kdybychom zítra dosáhli v celé EU emisní neutrality, bude to mít na celkové emise na planetě marginální vliv.

VYTESAT !!!!
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:25
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Naše jmenovitá kapacita velkých FVE je sice velká jako kapacita Temelína, ale kryje od začátku října do konce března potřeby elektrické energie od jednoho procenta v prosinci a lednu, do tří procent v ostatních měsících od října do března. Každý se o tom může přesvědčit ve statistikách na stránkách Energetického regulačního úřadu (zde). Takže v energeticky nejnáročnějším období roku jsou podíly z FVE zanedbatelné. V letních měsících zase pomáhají snížit náklady těm bohatším, kteří si mohou dovolit náročné spolufinancování jejich instalace. Ale na každou kilowatthodinu jsou v regulovaných složkách rozpočítány dle celkové spotřeby v republice poplatky za distribuci, za správu sítě, přímý poplatek, ekologická daň a další. Ze všech, bohatými subjekty takto uspořených kilowatthodin se tyto regulované fixní náklady musí dopočítat do spotřeby u těch, kdo fyzicky, jako třeba činžovní domy a finančně nemají statisíce na kofinancování. Soláry pro bohatší část populace tak zvyšují ceny elektřiny pro většinovou chudší část populace podle hesla „individualizace výnosů a socializace nákladů“.

:-) :-) :-) :-) :-)
6. 10. 2022 10:45
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
A co myslíš, byla to úspěšná, tedy chytrá, politika?
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:55
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Byl to geniální Německá politika, HELLMUTOVI se daří jako nikdy předtím
https://www.newstream.cz/…propad-do-recese

A vůbec nepálí uhlí v Uhelkách a nespaluje překoupený ruský plyn od Čínana, koupený 2x tak dražší

:-) :-) :-)
6. 10. 2022 12:03
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Jakou ted myslíš?
Poválečnou, ta jistě úspěšná byla. Německo je úspěšná země, v Evropě bylo dlouhé období míru a stabilita. To je obrovský úspěch
Politika obchodu s Ruskem. To je otázka. Z dnešního pohledu to tak nemusí byt. Možná se to ale za par let bude tvářit jinak.
Zatím ale vypadá, ze na Ruskem rozhodnuti začít válku více trati Rusko.
Škody jsou obrovské a to hlavně na perspektivě lidi v Rusku .
Avatar - Barry Lyndon
6. 10. 2022 08:26
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
To že někdo proloboval plyn jako ten přechodový zdroj, než se přejde na bezemisní energetiku, je dost nepochopitelné, když metan je asi čtyřicetinásobně silnější skleníkový plyn než CO2 a při těžbě ho uteče ne úplně málo... A jelikož OZE se bez plynu jako záložního zdroje neobejdou, je to celé docela na hlavu postavené... Opravdu to celé smrdí víc proruskou politikou než zájmem (třeba i naivním) o záchranu planety...
6. 10. 2022 09:33
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Víc v jiném příspěvku.
Ale k tomuhle. Ty jsi ochotný přistoupit na myšlenku, ze celá Německa politika a průmysl je řízeny z Ruska? Jak moc je to pravdepodobne?
A když na to přistoupis, teoreticky… není možné, ze má Rusko zastoupeni pro šíření svého vlivu v ČR? A ze toto zastoupeni šíři fake o oze?
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:10
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Fake news si akorát ty, trapný zelený trotle.

Tvoje metoda dehonestování všech oponentů, kteří nekdákaj tak jak oficiální neobolševická propaganda je shodná s Hammunou a těžce zavání metodami bolševiků z 50. let, co tvrdili že kdo nejde s nimi je zpátečník a nepřítel lidu.

Kdy už přestane psát ty svoje vylhaný, fantasmagorický nesmysly ????

Kolik tu máš fake účtů?


lhari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6. 10. 2022 10:39
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Je zajímavé ze veris panu Smutnemu a nevíš kdo je.

A přestaň mě urážet!
Za tvou neznalost já nemohu.
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:48
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
si zelený utopisticky lhář a šiřitel ruské zelené propagandy!!!
6. 10. 2022 10:53
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Chápu ze tvá úloha ruského trolla je frustrující, ale znova.
Přestaň mě urážet. Jestli mám někde v příspěvku technickou a nebo faktickou chybu muzes na ni upozornit.
Když to neumíš tak neurazej.
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:55
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Máš tam zásadní chybu - všechny tvé myšlenkové teze sou zelené fantasmagorické utopie založené na sovětské pavědě :-)
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:56
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Mam dotaz?
Máš zelenou neziskovku placenou z Moskvy? Kolik Vám Gazprom posílá ročně za propagaci OZE?

Nebo přímo ruský lobbista či agent FSB? :-)
Kolik vás zelených mozků poslali infitrovat české motoristické servery?

Za pomocí salámovky jak sou EV plečky úžasné :-)
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:12
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Rusko celou dobu podporovalo OZE v EU, aby tak dosáhlo NAPROSTO TOTALNI ZAVISLOSTI EU NA RUSKEM PLYNU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CO NA TOM NECHAPES NEOMARXISTICKY LHARI?????
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:20
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Po této energetické krizi, která začala už v létě 2021, nikoli vpádem Ruska na Ukrajinu 24. února 2022, si mnozí racionální lidé představovali, že nastoupí nějaká katarze, sebereflexe, zhodnocení minulých omylů i zpytování svědomí za spáchané chyby. Nikoli, Evropská komise dokonce chce urychlit realizaci politiky Green Deal plnou aplikací legislativního balíčku Fit for 55. To je stejné, jako by lékař sice zjistil, že nasazený lék organismu nejen že nepomáhá, ale že mu dokonce škodí, ale myslí si, že když dávky tohoto léku zvýší několikanásobně, tak odpor nemoci zlomí.

Zase vidíme největší extrém v německé Energiewende, která se stala pro unijní zelenou tranzici vzorem. Němci za 22 let transformace své energetiky, tedy zavírání uhlí a jádra, postavili za stamiliardy eur jmenovitou kapacitu 140 gigawatt v OZE, v drtivé většině fotovoltaické a větrné elektrárny. Ty loni kryly 41 procent z celkové produkce Německa. Ovšem s obrovskými výkyvy v závislosti na povětrnostních podmínkách, protože solární zdroje i v Německu mají časovou využitelnost 12 procent z celkových 8760 hodin v roce. U větrných elektráren jde o 20 procent, u větrných parků na moři se pak dosáhlo i 43procentní účinnosti. Zbytek měly hrát hlavně paroplynové elektrárny na zemní plyn, většinově ruský. Ten není a asi už nebude. Takže nyní doslova dochází k resuscitaci uhelných zdrojů, Němci v nadcházející zimě budou pálit vše, co získají.
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:21
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Jak chcete zlikvidovat obyvatele

Vinou zelené transformace ČEZ, který chce vypnout své uhelné elektrárny do roku 2030, nám do té doby nejen kvůli ČEZ, ale také zavřením černouhelných a zastaralých zdrojů ze současné kapacity 9300 MWe v uhlí hrozí zmizet stabilní kapacita 6500 MW. Přitom současná čistá spotřeba 60 terawatthodin elektřiny ročně se má v roce 2030 zvýšit až na 90 tera… Mimo jiné i kvůli zavádění tepelných čerpadel a elektromibility.

Z čeho ji budeme krýt, když dva nové jaderné velké bloky po snad úspěšném tendru v Dukovanech v podstatě jen nahradí koncem 30. let dožívající současné tamní menší reaktory a skutečně nové dodatečné jaderné kapacity by vytvořily koncem 40. let až dva nové reaktory v Temelíně? Potřebu dovážet elektřinu už budeme mít v roce 2025, zatímco dnes ještě 10-12 procent produkce exportujeme. Odkud a za kolik budeme dovážet, když všechny sousední země kromě Slovenska budou rovněž chtít elektřinu importovat?
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:07
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
rozhodně neměl, Rusko schválně podporovalo zelené neobolševiky v EU, ale by se na nich EU stala závislá co se týče plynu, protože moc dobře vědí, že OZE je nutné v zimě vykrývat VELMI MOHUTNE plynem!!!!!

A že bateriová úložiště a vodík sou utopistické fantasmagorie, nesmysly a věci v plenkách, jejichž instalace nabvíc bude stát stovky miliard euro :-) :-) :-)
A zelený kašpaři z EU se zcela evidentně nechali uplatit!!!

Samozřejmě zelená skvadra prská, že je spojována s Ruskem. To se vám nelíbí, utopistická sebranko co :-) :-) :-)

od začátku jedete jasně ruskou(sovětskou) propagandu, protože veškeré vaše fantasmagorické a utopistické teze jedou v přímé návaznosti na sovětské pavědce ala Lysenko a Mičuin, odmítání všeho starého, nahrazzením nových co je zázračné a spasí svět.
Přitom sou to nefunkční nesmyly co ničí obyvatelé stejně jako Lysenko zabíjel hadomorem Ukrajince. Mimochodem jeden z lidíé co mohou na nenávist Ukrajinců vůči rusům.
Vy ted zabíjíte lidem hladem a mrazem a krachem podniků a budete je dohánět k sebevraždám a pod mosty. Nikdo jiný než zelená politika EU za to nemůže!!!
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:35
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
a napíšeš nám tu něco o tom, jak Čína a další státy přepradováají Evropě ruský plyn, ropu, uhlí, saze, nikl, titan atd???

Přišlo už sem toho od března miliony tun, všechno o 20-300% ržaší než přímo z Ruska.

dobrý kšeft a těžké POKRYTECTVI EU, vid zelený prolhaný šmoulo!!!

PS: Německu začíná brutálně krachovat průmysl, a to je teprve začátek https://www.newstream.cz/…propad-do-recese

Oslabenému Evropskému průmyslu navíc zasadí defintivní ránu OPEC + nedostatek nafty https://www.newstream.cz/…50-korun-na-litr

Když tu bude nafta za 50, není problém aby jinde v Evropě byla za 58-66 v přepočtu :-)

Firmy začnou krachovat, propouštšt neb lidi omezí spotřebu na minimum, extrémě poroste nezaměstanost, bezdomci, sebevraždy a tím začnou v Evropu mohutně vyhrávat radikální, valstenecké, konzervativně-pravicové atd hnutí a strany a toho se VY - zelená lůza bojíte nejvíc, protože je to váš KONEC!!!!
6. 10. 2022 10:43
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Objem ruského prodeje ropy a plynu do Ciny a Indie je o mnoho mensi než výpadek pro Evropu.

Opět znova otázka na kterou jsi nedal nikdy odpověď.
Jak to chceš řešit? Vzdát se Rusku? Tak to aspoň nápis s hrdosti…
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:47
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
To sou v případě ropy samozřejmě naprosté nesmysly. Ruský Export do Indie a čína stoupl oproti roku 2019 asi o 150-400% :-)

V případě plynu to platí jen pro to, že nejsou dostavěné plynovody do Číny a že čína díky metodě No covid stále nejede naplno, co se týče průmyslu a tak má přebytky plynu.

Ostatní suroviny nejde ničím narhadit, neb rusko je světovým dodavatelem jednotlivých typů surovin ve výši 25-60% :-) :-) :-) Pokjud by tyto dodávky kompletně zmizely z trhu, ostatní, v tu chvíli monopolní dodavatelé navýši odpovídající způsobem ceny a za výrobek co stál 25 euro zaplatíš mezi 150-370 EURO

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
6. 10. 2022 10:50
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Proč export ropy a plynu Ruska uvadis v procentech a ne v konkrétních číslech ?
Uveď konkrétní čísla a procentuální stav k objemům do evropy.
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:52
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Pokud ti to neušlo, ruská ropa do Evropy stále teče ropovody + sem stále připlouvá loděmi z těch přeprodaných zásob čínou + dalšími kšeftaři z arábie a Asie co to navíc umně míchaj se saudskou, kazašskou a další ropou.

Je smutné, že máš tak špatný informace.
6. 10. 2022 10:54
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Proč neuvedena konkrétní číslo?

Tvé příspěvky jsou jak okopírována z ruské propagandy.
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:58
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
ruskou propagandu šíříte pouze vy, podporovatelé OZE a Elektromobility.

Jak dobře Vás Rusko platí?Pochlub se.

Ruská agrese proti Ukrajině, kdy Putinova armáda je spolufinancována evropskými nákupy ruského plynu a ropy, vyžaduje, aby evropské orgány činné v trestním řízení zaměřily plnou pozornost na tyto „sponzorské“ praktiky některých zelených organizací, za nimiž se také skrývají agresivní geopolitické zájmy ruského předáka Vladimíra Putina. Protože u řady ekologických organizací v zemích EU včetně Česka platí heslo: „Koho chleba jím, toho píseň zpívám
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 10:50
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Čína se těší na totální krach Evropského průmyslu, který nahradí KOMPLETNE svými produkty.

Už se těšíš na totální závislost Evropy na číně? Měl bys, do 3 let je tady. Rok 2023 Evropský průmysl nikdy nepřežije, JSTE JEHO HROBNICI!!!!!!!!
6. 10. 2022 10:57
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Čína má v eu obrovský trh. Krize v eu je pro ni velký problém.
Stejně tak je Ruska válka teď pro činu obrovský problém.

I Čína má spoustu svých problému.
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 11:01
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Naopak - krize je pro komunistickou čínu, komunistický Vietnam a další asiské draky s diktaturní vládou obrovskou příležitostí, jak ZCELA ovládnout evropský trh.

Dočkáš se, už se na tom mohutně pracuje :-) :-) :-) Zavinili JSTE SI TO SAMI - svojí Zelenou Fantasmagorickou Politikou.

Minimálně 40% europoslanců by mělo být zavřeno a souzeno za braní úplatků, ohrožení evropské energetické bezpečnosti a další přečiny a okamžitě by měly být zbaveni mandátů a vyhlášeny Nové Volby!!! Ty už vaše zelené, zkorupované, ruskem placené strany NIKDY nevyhraji!!
Avatar - Barrichello
6. 10. 2022 11:08
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Samozřejmě je nutné šířit mezi lidi osvětu, jak zelené utopistické strany a propagátoři GD jsou placeni z ruských peněz a kopou za ruské zájmy.

A jak likdvidací evropského průmyslu pomáhají komunistické číně.
Toto lidé musí vědět a MY se o to Postaráme, to si bud jistý!!!
6. 10. 2022 11:24
Re: Takovéto úplně nenormální elektrické auto
Proč sem nedáš konkrétní cisla o dovozu ropy a plynu?
Avatar - Ja Prvni 123
5. 10. 2022 19:51
No fuj.
Nejen fuj elektrice, ale je to fakt vosklivy.

Kde je vyrobce klidne kachny, ale i CX break?!
Rozbalit vlákno
1
6. 10. 2022 22:53
Re: No fuj.
Ten tam, aktuálně generuje dost nezajímavá auta … :no:
Avatar - 3_diamanty
5. 10. 2022 20:01
Nova C3
Bude uz na buduci rok vyrabana v Trnave a este aj so spalovakmi ... a nejaka ta elektricka C3 s ktorou nas tu citron uz teraz strasi tak na tu si nastastie este par rokov pockame ( predpokladam az do dalsej generacie ) ... a dufam ze to bude o viac ako 5-6 rokov... teda najskor niekedy v r 2028
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Barry Lyndon
6. 10. 2022 08:19
hustý babyHummer H1 :-D
svislé čelní sklo dává smysl imho tak do 70ti km/h, kdy možná ještě převáží úspora klimatizace nad aerodynamikou... Co moc nechápu, když už to má být celé tak děsně praktické a funkční, tak proč má auto do města dvacítky kola... Tady holt to asi o praktickou stránku věci zase tak moc nešlo, spíš o to, aby to nevypadalo úplně blbě na ráfcích o čtyři palce menších...
Rozbalit vlákno
0